lalunia 0 Napisano 5 Styczeń 2012 hmm,dałeś mi do myslenia,sprawdzę to wieczorem bo teraz nie mam możliwości gdyby to był dodatek,to musiałabym kupić pełną wersję gry i wtedy będzie działał dziękuję za sugestię-nawet nie pomyślałam o takim rozwiązaniu:) 26zł-z myślą że to gra,jednak to dodatek:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dwe 0 Napisano 5 Styczeń 2012 nie no w Media Expercie w tej samej cenie widziałem po polsku więc pytam czy w PSN także jest po polsku, jeśli nie to lipa straszna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Po polsku mogła być co najwyżej instrukcja i okładka. Sama gra GoW 1&2 jest na 100% po angielsku, wiec musiałeś niedokładnie spojrzeć. Ewentualnie mogło ci się pomylić z GoW orgins HD vol. 2. Tam rzeczywiście jedna z części jest po polsku. Edytowane 5 Styczeń 2012 przez pablos_83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Styczeń 2012 26zł-z myślą że to gra,jednak to dodatek:) pozostaje zakupic tylko gta 4 za pare zl, dodatek juz masz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toomek 6 Napisano 7 Styczeń 2012 Czy ktoś wie czy pierwsza część Silent Hill dostępna na PSN jest w jakiś sposób usprawniona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 8 Styczeń 2012 witam mam bardzo ważne pytanie. Zakupiłem karte zdrapke za 100 zł i mam problem ponieważ konto PSN mam założone na UK a zdapka dziala tylko na poslich kontach. Czy można zrobic w ten sposob: chodzi o to ze chciałem ściągnąć dodatek Do BF3 i czy jak założe nowe konto na PSN oczywiście w Polsce doładuje tą zdrapke i ściągne dodatek to czy ten dodatek będzie działał na tym koncie pierwszym?? Bardzo proszę o odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 9 Styczeń 2012 Z tym dodatkami bywa różnie. Najprościej odwiedź polski pss i w opisie dodatku zobacz czy działa z twoim bles'em (kod gry). pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kleszczman 0 Napisano 9 Styczeń 2012 Witam, Po raz pierwszy do momentu zmiany regulaminu i zmniejszeniu ilości slotów do 2 spotkałem się z pewnym problemem. Chodzi o to iż parę dni temu zakupiłem grę na PSS i podzieliłem się ze znajomym "1". Natomiast wczoraj zakupiłem DLC do BF3 i chciałem się nim podzielić ze znajomym nr "2". Problem w tym że gdy brałem ze znajomym "1" grę (pierwszy zakup po zmianie regulaminu) bez problemu wszyscy byli szczęśliwi. Lecz teraz ze znajomym "2" wyskoczył problem iż DLC nie może zostać przez niego pobrane na jego konsoli. Zatem moje pytanie brzmi. Czy oprócz zmniejszenia ilości slotów z 5 do 2 to są one też strikte przypisane do jednej osoby (i jej konsoli) która już kiedyś coś razem ze mną pobrała ? (wyjaśnienie: skoro pobrałem już coś ze znajomym "1" z mojego profilu to znajomy "2" nie będzie mógł nic ode mnie "pożyczać" ?) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 9 Styczeń 2012 Musiałbyś te dlc kupić z innego konta ( stwórz sobie kolejne;) ) i się wtedy nim podzielić. Na koncie na którym kupiłeś już jakąś grę i podzieliłeś się nią ze znajomym wykorzystałeś już limit pobrań - na 2 różnych konsolach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 12 Styczeń 2012 Witam. Ponieważ jestem nowy w środowisku PS3 chciałbym zapytać czy jak kupie pozycje z PSN, ściągnę i później wymienię dysk na nowy to będę mógł na nowo je ściągnąć na nowy dysk? Czy muszę zrobić backup? Analogicznie, jak usunę pozycję ze swojego dysku, czy będę mógł ją ściągnąć sobie w późniejszym czasie? Jeżeli tak to gdzie ich mogę szukać? Jest jakaś specjalna zakładka w PSN dot. zakupionych pozycji? Z góry dziękuję za odpowiedź! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Styczeń 2012 spokojnie bedziesz mogl ile razy chcesz sciaganac cos co wczesniej kupiles bez ponoszenia dodatkowych kosztow :thumbsup: w pss masz historie zakopow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 13 Styczeń 2012 I tylko w historii będę mógł znaleźć zakupiona pozycję? Czy jest coś takiego jak "zakupione pozycje"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stunik 1 Napisano 13 Styczeń 2012 Chcac sie zarejestrowac na PSN trzeba miec 18 lat? Slyszalem ze tak a jako ze mam 18 dopiero w listopadzie. Wpisalem bledna date czy moga byc z tego jakies konsekwencje? Podczas gwarancji czy cos :)? Slyszalem tez ze podczas zakupu gier moze to wyjsc na jaw (chodzi o pss). Jak to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pescar 98 Napisano 13 Styczeń 2012 Gwarancja jest na konsole, więc konto w psn nie ma z tym nic wspólnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 13 Styczeń 2012 I tylko w historii będę mógł znaleźć zakupiona pozycję? Czy jest coś takiego jak "zakupione pozycje"? bardziej historia sciagania. zawsze bedziesz tez mogl znalesc gre co ja sciagales (np w wyszukiwarce) i dac na niej download 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 14 Styczeń 2012 bardziej historia sciagania. zawsze bedziesz tez mogl znalesc gre co ja sciagales (np w wyszukiwarce) i dac na niej download Ok, dzięki za informację. Bo bałem się że raz ściągnięta pozycja musi pozostać na konsoli na wieki! :) A nie zostaną one wycofane z PSN? Kiedyś chyba muszą bo jest jakiś limit pojemności serwera PSN, tak? I co wtedy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Styczeń 2012 nie martwilbym sie o to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stunik 1 Napisano 14 Styczeń 2012 A czy wiecie gdzie mozna dostac karty pre paid 100-200zl? I czy beda dostepne w sklepie ps3site? Bardziej mi chodzi o dystrybucje internetowa bo sklepy mam daleko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 14 Styczeń 2012 A czy wiecie gdzie mozna dostac karty pre paid 100-200zl? I czy beda dostepne w sklepie ps3site? Bardziej mi chodzi o dystrybucje internetowa bo sklepy mam daleko ;) Proponuję alle..pl, ja sam stamtąd kupuję i wysyłają mailem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loludek 0 Napisano 14 Styczeń 2012 Witam, Zauważyłem że w PSS nie ma już demo skate 3. Czy jest jakaś możliwość pogrania w takie demo ? Czy usuniecie gry z PSS oznacza ze jej demo już nigdy nie bedzie dostępne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Shrike 2 Napisano 14 Styczeń 2012 Czy można pobrać darmowe gry na ps3 coś takiego jak arkanoid albo diamond twister? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 15 Styczeń 2012 Mówi Ci coś nazwa 'playstation store' ? ale z darmowymi może być ciężko.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Styczeń 2012 co najwyżej wersje trial dostaniesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patox 0 Napisano 22 Styczeń 2012 Jak pobierać starsze dema? np. mirror's edge z 2007 lub inne coś czego na PSS darmowym (Polskim) dawno nie ma lub od paru dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rayel 8 Napisano 22 Styczeń 2012 (edytowane) Jak mogę usunąć dane karty kredytowej ze swojego konta? Edytowane 22 Styczeń 2012 przez Rayel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach