Skocz do zawartości
Hades26

Problemy z softem 2.1 w PS3

Rekomendowane odpowiedzi

AAA DUPA TAM - NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK SOFT 2.1 W PS3.

WiFi to WiFi kabla nic nie zastąpi , chociaż i tak spodziewałem się, że będzie o wiele gorzej .

A co do 2.01 to również zero problemów...wogóle kurde nie miałem żadnych problemów z PS3 do tej pory.

Dupa - (definicja) = słowo którym potocznie nazywamy srakę, brzydkie i nie do wymawiania w towarzystwie

WiFi to WiFi ... a to miało być coś innego? bardzo spostrzegawcze

Kurde... brak definicji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam kompletnie jak podlaczyc PC do LIVEBOXa przez kabel, a w konfiguracji zaawansowanej nie ma tego UPnP jak ktos ma LIVEBOXa i wie gdzie to jest niech pisze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
nie mam kompletnie jak podłączyć PC do LIVEBOXa przez kabel, a w konfiguracji zaawansowanej nie ma tego UPnP jak ktoś ma LIVEBOXa i wie gdzie to jest niech pisze...

UPnP znajduje sie dokładnie w Panel sterowania>>Zapora Systemu Windows>>zakładka wyjatki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi po tym updacie wiesza sie konsola ,za kazdym razem jak przegladajac jakies forum

( nie wszystkie ) probuje przeskoczyc do innego dzialu za pomoca tego rozwijanego menu na dole .

Ki hu.j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zadnych problemow z tym softem nie mam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam problem i czasami mi zwisnie jak wychodze z gry a nigdy takowych nie mialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja to mówię że Bill... namieszał na serwerach SONY i wpuścił tam łatkę która rozwala konsole Druga sprawa, większość z nas pisze te posty w IE6 lub 7... i pewnie Bill czyta to wszystko bo IE jest własnością Microfshitu i wie gdzie włazić i co ludzi z PS3 dręczy !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde ja wczoraj podpiąłem konsolke do neta i chciałem sciągnąc uncharted (zrobiłem up date do 2.01 ) i nie moge sciagnnąc tego demka, nie dosc ze sciaga strasznie długo to po 25% mi zerwało , co mam przestawic i gdzie ? konsola czerpie internet z routera , skonfigurowałem go według tego , (port forwording)

http://www.portforward.com/english/routers...ion_Network.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jaki masz internet ?

shitowy , 512 z kablowki ;] , już przeżyje ze wolno , ale żeby nie zrywało ;] bo kurde nie ma sprobuj połączyć ponownie tylko trzeba od początku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha? Przecież przerwane ściąganie można dokończyć bez problemu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ha? Przecież przerwane ściąganie można dokończyć bez problemu...

to jak sie wznawiam sciaganie jak przerwie , bo ja z tego co pamietam miałem na ekranie error i jedyne co mogłem zrobic to nacisnac "o" , nie było egos takiego jak ponow probe czy cos , mam konsole podpietą do neta od przedwczoraja i jeszcze wiem nie wiele ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No moim zdaniem z softem 2.0.1 jest tylko jeden problem że po instalce go, wywala sieć do NAT3, po ponownym ustawieniu sieci wsio działa! Jeśli rwie Ci demko podczas ssania to pomyśl czy nie masz czasem włączonego kompa i coś z typowego P2P... Druga sprawa, 512kb/s to nie mało i nie powinno rwać Ci połączenia... może coś masz w routerze zwalone?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tzn moze tak - sciagnałem demko heavenly sword i nie zerwało , a drakes fortune są problemy , to da sie jakos dokonczyc zaczete sciaganie po zerwaniu czy trzeba od początku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do netu podłączyłem się we wtorek odrazu ściągnełem soft 2.01 żadnych problemów nie miałem grająć on-line w Resistance , dopiero jak ściągnełem demo PES 2008. Grając w te demo ściągam równocześnie kolejne demo z PSStore i wtedy się konsola zawiesza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@NoFuck: kiedy zaczynasz ściąganie pojawia ci się przycisk "Perform in background" - wystarczy go zatwierdzić przez X i wychodzisz z PSS. Plik jest ściągany w tle i nie musisz nic więcej ręcznie z nim robić - kiedy się sieć rozłączy, kiedy wyłączysz konsolę i gdy włączysz ją spowrotem i PS3 uzyska połączenie z siecią sama zacznie ściągać od tego miejsca co przerwało bez żadnych "ponów próbę". Nic cię nie interesuje bo się samo robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, tylko należy pamiętać że podczas ściągania gry z sieci nie najlepszą i nie najmądrzejszą zajawką jest grać w grę online z kimś w sieci bo wtedy na pewno Cię wywali... albo ssasz albo grasz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Motorstormie na 2.01 ani razu mnie nie wywaliło, za to konsola 2 razy się zawiesiła, że trzeba było jej harda walnąć. Problem w tym, że w Tekkenie DR NTSC nie mogę w ogóle się do nikogo podłączyć, bo już z góry mnie wywala xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FW 2.00 był w porządku tylko d...ki z UBI nie potrafią napisać dobrej gry i Sony chciało jakoś to naprawić i wypuściło FW 2.01, który nie jest najlepszy. Dopiero po skargach graczy UBI przyznało się do błędów i będą wypuszczać PATCHA do AC. Firma UBI tak jak EA straciła w moich oczach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
... Firma UBI tak jak EA straciła w moich oczach.

No nie przekreślaj całej firmy przez jedną grę, Ubi ma wiele innych tytułów które sprawdziły się na rynku i są hitami, każdy może kiedyś nawalić a my możemy mieć nadzieję że poprawią się kolejnym razem (na lepsze)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No nie przekreślaj całej firmy przez jedną grę...

Chyba zartujesz... Ubi to pier.... wszystkie swoje gry - przyklady? GRAW2, R6Vegas i wiele wiele innych. Najgorsze jest to, ze oni nawet nad Patchami nie pracuja tylko sciemniaja caly czas... dla mnie najgorszy developer na rynku!

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś mi powie jak usunąć stara konfiguracje sieci? Z góry dziekuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu wejdz w ustawienia sieci i ustaw ja na nowo.

fakt ze sony moglby lepiej sprawdzac soft przed wypuszczeniem.

mi 2.01 poprawil dzialanie calego dasha. a w ac mialem jedna

zwieche i gra czasami delikatnie tnie ale nie mam porownania

do 2.0 bo gre nabylem po patchu.

mam dziwne wrazenie ze moze problem nie jest w sofcie tylko

w sprzecie. moze pora dopuscic mysl ze ps3 nie jest na razie

tak dopracowanym sprzetem jakim go widzialismy. skoro ten

sam soft zachowuje sie roznie na roznych konsolach ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a u mnie po update 2.01 jest NAT type 2 - to dobrze? czy za niskie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi