v0yag3r 0 Napisano 21 Listopad 2007 Hejko! Jakie są wasze zespoły/wykonawcy muzyczni? Moi to Kelly Clarkson, Evanescence, Linkin Park i Medieval Babes. A wasi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 21 Listopad 2007 Hejko! Jakie są wasze zespoły/wykonawcy muzyczni? Moi to Kelly Clarkson, Evanescence, Linkin Park i Medieval Babes. A wasi? Trapt Three doors Down The Used TENACIOUS D SOAD Sum 41 Story of The Year Spineshank Soil Slipknot Skillet Shinedown Saliva Rise Against Papa Roach New Found Glory My Dying Bride Lost Prophets Korn Killswitch Engage GodSmacK From first to last Eminem Disturbed Di-Rect Scapegoat Comeback Kid Clawfinger Bad Religion Atreyu All That Remains Alexisonfire Alesana Adema 36 Crazyfists Bullet for My Valentine Maximum the Hormone Siam Shade Moja Adrenalina Metallica Celldweller Alter Bridge Alice in Chains Milencolin I na pewno wiele innych zespołów Hard Rockowych, Screamo, Metalcoreowych o których nie pamiętam w tym momencie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 21 Listopad 2007 Różnie, zazwyczaj słucham radia i poszczególnych grup znam po jednym utworze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 21 Listopad 2007 W zasadzie słucham wszystkiego... moja żona jest kompozytorem więc troszkę mam zwalony słuch w obecnej chwili ale jakoś sobie radzę Uwielbiam jednak muzykę faceta (nie pamiętam imienia i nazwiska) który zrobił ścieżkę dźwiękową do 'Twierdzy' i podkład dżwiękowy do MetalGearSolid 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 21 Listopad 2007 Uwielbiam jednak muzykę faceta (nie pamiętam imienia i nazwiska) który zrobił ścieżkę dźwiękową do 'Twierdzy' i podkład dżwiękowy do MetalGearSolid 2 Za imdb.com: Original Music by Nick Glennie-Smith Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Listopad 2007 KaRRamBa jak dla mnie ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 21 Listopad 2007 -Queen -Led Zeppelin -Pink Floyd -The Doors -Dżem -Jimmy Hendrix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 21 Listopad 2007 TraptThree doors Down The Used SOAD Sum 41 Story of The Year Spineshank Soil Slipknot Skillet Shinedown Saliva Rise Against Papa Roach New Found Glory My Dying Bride Lost Prophets Korn Killswitch Engage GodSmacK From first to last Eminem Disturbed Di-Rect Scapegoat Comeback Kid Clawfinger Bad Religion Atreyu All That Remains Alexisonfire Alesana Adema 36 Crazyfists Bullet for My Valentine Maximum the Hormone Siam Shade Moja Adrenalina Metallica Celldweller Alter Bridge Alice in Chains Milencolin I na pewno wiele innych zespołów Hard Rockowych, Screamo, Metalcoreowych o których nie pamiętam w tym momencie. - moja adrenalina - eminem + the prodigy + breaking benjamin + feeder Cala reszta sie zgadza ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 21 Listopad 2007 Polscy: DonGuralesko Killaz Group Ramona 23 Sheller Kaczor Ogolnie PDG Zagraniczni: Young Buck 50cent Snoop Dogg Dr Dre NWA Spider Loc Mobb Deep Freeway Young Jeezy Soljaboy Lil Scrappy DMX Ghostface Killa Public Enemy Jurasic 5 Cheap Trick Young Hot Rod MOP Murda Mase 40 Glocc Mazaradi Fox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 21 Listopad 2007 Abradab Peja Mieszki z Grupy Operacyjnej Tede Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cloud Strife 0 Napisano 21 Listopad 2007 Bob Marley Geto Blasta (Junior Stress, Natty B zespół z mojego miasta) Vavamuffin Natural Dread Killaz Dezerter Włochaty Eye for an eye Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 21 Listopad 2007 - moja adrenalina - eminem + the prodigy + breaking benjamin + feeder Cala reszta sie zgadza ;p No akurat te 3 + to kilka z zespołów których nie wymieniłem ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 21 Listopad 2007 AC/DC - numer 1 Metallica Jimi Hendrix Guns n' Roses TSA Dżem The Doors KoRn Nirvana Elvis Presley Aerosmith Black Sabbath i jeszcze jeszcze, a zresztą co tu będe wypisywał, macie : http://www.lastfm.pl/user/masterjohnnie PS. Fajna stronka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 21 Listopad 2007 To ja 180 stopni do muzyki powyzej Tupac Amaru Shakur Snoop Dogg The Game T.I. West coast 4 life! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domel 0 Napisano 22 Listopad 2007 -Mobb Deep ( do czasów przejścia do G-Unit Shit ) -DmX -Gang Starr -T.I. -Bushido -Kaliber 44 -O.S.T.R. -Limp Bizkit -Nirvana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 22 Listopad 2007 -Mobb Deep ( do czasów przejścia do G-Unit Shit ) czy jak kogos sie nie lubi trzeba od razu wyzywac, zauwaz ze niektorzy lubia to co ty ne lubisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 22 Listopad 2007 Ulubione? Tenacious D Queen IRA DIO Disturbed Gogol Bordello X-Japan Ayumi Hamasaki Eminem Black Mages etc etc etc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marko 49 Napisano 23 Listopad 2007 kult ,kazik , metallica , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 25 Listopad 2007 ...Queen... Queen to właściwie mój ulubiony zespół. Prawie dwa lata zbieram bootlegi Trochę tego mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 25 Listopad 2007 Już masz u mnie plusa Bolek QUEEN 4EVER!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 25 Listopad 2007 Pokahontaz Paktofonika Kaliber 44 Molesta Ewenement O.S.T.R L.U.C Peja Trzeci Wymiar Tede Whitehouse Killaz Group WWO Łona Zipera Busta Rhymes Eminem D12 DMX Xzibit 2pac Beastie Boys Wu-Tang Clan Method Man Lil John Redman Ludacris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon 2 Napisano 25 Listopad 2007 u Mnie na pierwszym miejscu Red Hot Chilli Peppers a potem: -AC DC -Queen -Ramones -The Who -Tenacious D i ogólnie Rock ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 26 Listopad 2007 Ciesze się, że tak wiele osób słucha jeszcze Queen. www.forum.queen.pl - najlepsze polskie forum o Queen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 26 Listopad 2007 Rammstein,Xzibit,M.O.P, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsycholPK 0 Napisano 26 Listopad 2007 Alesana - Billy Talent - CKY - Cradle of Filth - Crazy Town - Disturbed - Evanesence Fat Boy Slim - Godsmack - Good Charlotte - Guano Apes - Korn - Limp Bizkit Linkin Park - Marilyn Manson - Papa Roach - Prodigy - Rannstein - Slipknot StaticX - S.O.A.D itp ^ ^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach