Gość Napisano 17 Grudzień 2007 The Prodigy KoRn Rammstein SOAD Fatboy Slim Kaliber 44 (tylko "Księga Tajemnicza. Prolog") Chemical Brothers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Grudzień 2007 DONGURALESKO PAKTOFONIKA M. {*} EMINEM D12 Rest in Peace Prof {*} Linkin Park The Bloodhound Gang Billy Talent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
razik 10 Napisano 19 Grudzień 2007 Muza, której mogę słuchać zawsze i w każdych okolicznościach: Massive Attack Tricky Portishead Archive Dead Can Dance Pink Floyd The Doors A tak ogólnie to różnych rzeczy słucham. Zbyt dużo by wymieniać. Od Sepultury po Diane Krall. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 21 Grudzień 2007 jak dla mnie karramba liroy 50 cent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAATSS 2 Napisano 4 Styczeń 2008 BIG PUN Terror Squad 2x0,25$ Emin3m Snoop Doggy Dogg GGGGGGGGGGG G-UNIT 2Pac Fat Joe BRX Projekt Postawa RHX Molesta Beef między Płomień VS Tede DJ600V HG M&A Peja DGR FIRMA PFK ELEMNET from NS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 4 Styczeń 2008 Zagraniczniani: Necro Mr Hyde Ill Bill Sabac Red Goretex Eyedea Cage KennylZ Benefit Lady Sovereign Eminem Rob Zombie Paparoach Antropolathri Krajanie: Tede Fokus BRX Dj Buhh Szybki Szmal WdoWa Ten Typ Mes Pezet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 4 Styczeń 2008 Słucham głównie rocka, wszelakiego, ale także inne jak mi się spodobają. (Ostatni update: 9.01.08) Ulubione: 3 Doors Down Three Days Grace Linkin Park Papa Roach Skillet Scorpions Timbaland Metallica Audioslave Akon DHT Bon Jovi Audio Adrenaline Green Day Groove Coverage Jimi Hendrix David Guetta Bee Gees Nightwish Nirvana Opeth SR-71 The Bloodhound Gang Stellar Kart Sum 41 Within Temptation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Minidusia 0 Napisano 4 Styczeń 2008 WdoWa Chodziłam z nia do podstawowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 5 Styczeń 2008 do mojej listy dolacze jeszcze UVERworld (szczegolnie utwor Rush) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiking 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Linkin Park WWO Cascada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Riddick 0 Napisano 6 Styczeń 2008 nirwana motorhead metallica zztop republika maanam perfect jimi hendrix jo satriani i wiele wiele innych ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 6 Styczeń 2008 Disturbed System of a Down Serj Tankian Metalica Toy Dolls Kosheen ...nie pamietam dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Accoun 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Kolejność dowolna: -S A M A E L -The Kovenant -Matallica -Helloween -Gamma Ray -DragonForce -Slipknot -SOAD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowex1986 0 Napisano 8 Styczeń 2008 1.Patofonika 2.Kaliber 44 3.Pokahontaz. (ogolnie rahim i fokuS) 4.Ego. 5.WWO 6.Pezet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iNO 0 Napisano 17 Styczeń 2008 Hmm.Co do gust muzycznych to w moim przypadku bardzo zróżnicowane.Mozna powiedzec że przesłuchuje wiele zespołow/solistow.Wedruje poprzez gatunki od klasyki po ciężki rock. Jednak mysle ze najabardziej wpada mi w ucho Chilli out.Z którego bardzo lubie Cafe del Mar oraz wielu innych.Szkoda ze dobrą muzyke tworzą zazwyczaj artysci niszowi.MassMedia to nie moja działka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morbalusz 1 Napisano 21 Styczeń 2008 Mój gust jest bardzo zróżnicowany. Nie zamykam się w jednym gatunku muzycznym. Najbardziej lubię reggae i ragga (Vavamuffin, Natural Dread Killaz i inne). Ale słucham również: Iron Maiden Gorillaz Daft Punk Nefre Jamiroquai i wiele, wiele innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamus7856 0 Napisano 23 Styczeń 2008 Wszystko co związane z latami 80, soudtrack z VC rządzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arbuz 0 Napisano 23 Styczeń 2008 Lata 70,80...może trochę 90-tych i oczywiście rock. - Queen - Black Sabbath - Earth,Wind & Fire - Micheal Jackson - Bee Gees - Kiss - Tenacious D !!!! znajdzie się jeszcze trochę....uwielbiam jeszcze Theme Songi Zapaśników ( WWE,WWF,WCW,TNA..itd. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiLq 0 Napisano 23 Styczeń 2008 - Iron Maiden - Emperor - Armand Van Helden - O.S.T.R. - Beastie Boys - Cypress Hill - HammerFall - Iced Earth and much more Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 23 Styczeń 2008 BEHEMOTH, VADER, EMPEROR, MAYHEM, NAPALM DEATH, DEATH, CARCASS, SLAYER, VENOM, NILE, NIN-metal, metal, metal DIE HARD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 23 Styczeń 2008 -2Pac -O.S.T.R. -Pezet -WWO -Fenomen -Projektanci -Tetris -Armin van Buuren i wiele innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doniekról 0 Napisano 28 Luty 2009 (edytowane) System of a down Serj Takian Tenacious D Metallica Tool Bob Marley ^^ Edytowane 28 Luty 2009 przez doniekról Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 28 Luty 2009 Kolejność dowolna -Metallica -Iron Maiden -GNR -Frank Sinatra -AC/DC -Nightwish -Tarja Turunen Jeszcze pare by się znalazło ale te lubię najbardziej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dazidek 1 Napisano 28 Luty 2009 Akon :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benito 0 Napisano 28 Luty 2009 Eminem DMX 2pac Wu-Tang Clan Method Man Lil Wayne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach