Aki1986 57 Napisano 10 Grudzień 2007 To jest piłka wszystko może się zdarzyć.Pamięta ktoś Danie z 92r? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit 0 Napisano 18 Grudzień 2007 nie interesuje sie noga ale za to wole kosza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karolek-87 0 Napisano 18 Grudzień 2007 nie interesuje sie noga ale za to wole kosza podobno dobra odpowiedz nie jest zla Ja sadze ze mamy szanse wyjsc z grupy z drugiego miejsca, ale musza byc spelnione ponizsze warunki 1.Podczas meczu Polska - Niemcy, co najmniej 5 zawodnikow musi otrzymac czerwona kartke wtedy bedzie walkower na korzysc Bialo czerwonych 2. W meczu Polska - Austria, musza zgasnac swiatla w 47 minucie meczu. 3. W meczu Polska - Chorwacja, nalezy sklonowac Smolarka by bylo ich co najmniej 8 Wtedy mamy teoretyczne szanse A tak serious to sadze ze kluczowym meczem bedzie spotkanie z Hrvatska reprezentacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0yag3r 0 Napisano 19 Grudzień 2007 Ja jestem optymistą i wierze że Polska wyjdzie z grupy ALE z problemami z Niemcami i Chorwatami. Z Austrią powinniśmy sobie poradzić łatwo chociaż... wszystko jest możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 19 Grudzień 2007 Ja jestem optymistą i wierze że Polska wyjdzie z grupy ALE z problemami z Niemcami i Chorwatami. Z Austrią powinniśmy sobie poradzić łatwo chociaż... wszystko jest możliwe tak jak z Ekwadorem - tam też mieliśmy zwyciężyć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach