lansalot 0 Napisano 22 Listopad 2007 Napiszcie jaka postac jest wasza ulubiona postacia z gry? Tylko jedna jedyna postac. Wiem ze to bedzie bardzo ale to bardzo ciezki wybor ale jednak trzeba kogos wybrac. u mnie zwycieza SNEJKU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 22 Listopad 2007 Napiszcie jaka postac jest wasza ulubiona postacia z gry? Tylko jedna jedyna postac. Wiem ze to bedzie bardzo ale to bardzo ciezki wybor ale jednak trzeba kogos wybrac. u mnie zwycieza SNEJKU Hmmm oj rzeczywiście trudny wybór stary ale chyba padnie na DONKEY KONGA !.... Dobra koniec żartów to będzie hmm.... Ryu Hayabusa =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopad 2007 Ja mam właściwie 2-wie ulubione Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 22 Listopad 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sidre 2 Napisano 22 Listopad 2007 Napiszcie jaka postac jest wasza ulubiona postacia z gry? Tylko jedna jedyna postac. Wiem ze to bedzie bardzo ale to bardzo ciezki wybor ale jednak trzeba kogos wybrac. u mnie zwycieza SNEJKU U mnie też SNAKE nr 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 22 Listopad 2007 Crash Bandicoot, ale ten oryginalny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Domel 0 Napisano 22 Listopad 2007 Sam Fisher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 22 Listopad 2007 Jedna z nich to Paul Phoenix z Tekken:) Druga to Lara Croft, w wersji oryginalnej z TR 1, 2 i Anniversary! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Listopad 2007 MARIO !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 22 Listopad 2007 RIKIMARU ........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Picknick 0 Napisano 22 Listopad 2007 Król całego kosmosu z Katamari A co będę oryginalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 22 Listopad 2007 U mnie sa 2 ulubione. 1. SNAKE ( tylko ten z pierwszej i trzeciej czesci i oczywiscie czwatej ) 2. Hatori Hanzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dante 2 Napisano 22 Listopad 2007 Wybór może być tylko jeden: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
v0yag3r 0 Napisano 22 Listopad 2007 Sam Fisher. Dlaczego? Jest to postać którą uwielbiam ze względu na niepowtarzalny charakter i gry z nim mają ten klimat. To coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 23 Listopad 2007 U mnie sa 2 ulubione. 1. SNAKE ( tylko ten z pierwszej i trzeciej czesci i oczywiscie czwatej ) 2. Hatori Hanzo To Hattori Hanzo =] proszę nie plam imienia tak wielkiego Ninja jakimś wypierdkiem z gier SNK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopad 2007 Postacie z gier muszą być wyraziste, wyróżniające się, ze wspaniałą historią. Wtedy zapadają w pamięć, stają się "klasykami". No więc (bez kolejności): Nariko, Lara Croft, Snake, Master Chief, Crash Bandicoot, Rayman, Prince of Persia, Dante, Duke Nukem i może jeszcze kilka, ale ci są główni. Kocham ich =*. Yeah xD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lansalot 0 Napisano 23 Listopad 2007 no wiadomo ze jest tego wiele i kazdy z nas na pewno moglby napisac ksiazke z ulubionymi postaciami. chodzi o to zeby wybrac ta JEDNA JEDYNA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slizer 432 Napisano 23 Listopad 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wonx 0 Napisano 23 Listopad 2007 Moją ulubioną postacią jest: Big Boss z MGS'ow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 23 Listopad 2007 Snake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Listopad 2007 Jedną jedyną? Ehh... NARIKO! A czemu? Ponieważ gra nie była za długa, a i tak każdy się tak wczuł w bohatera i w tą historię, że końcówka ciągła łzy. Poza tym prawdopodobnie nie będzie kontynuacji i taka jedna jedyna część, brak upadków, piękna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bolek 7 Napisano 23 Listopad 2007 Tommy Angelo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perkel 0 Napisano 23 Listopad 2007 Codename 47 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 24 Listopad 2007 Hmmm... Kratos czy Snake? Kurde... :/ A gdyby tak w MGS5 zrekombinowac geny Kratosa (odnalezione jako krysztalki krwi na czyjejs broni na Rodos) z genami Snake'a? To by byla moja ulubiona postac! GOD SNAKE (albo WAR SNAKE) Ze co? Ze tak sie nie da? Kurde... to Lynx z Chrono Cross'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shadow-wpr 0 Napisano 25 Listopad 2007 Oczywiście że DANTE Z DMC3! Uwielbiam jego sposób bycia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach