Slizer 432 Napisano 8 Luty 2010 BioShock 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 8 Luty 2010 Ktoś wysłuchał moją prośbe :D ja za chwile odpalam gierke i czekam na zaproszenia od chetnych na multiplayer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wuwunio 1 Napisano 10 Luty 2010 Ja tak samo. Jak ktoś chce pograć niech zapraszam psnid: WuWunio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiz 0 Napisano 10 Luty 2010 Pozapraszajcie mnie! :) psnID: Wizard_Polska Posiadam headset, więc problemów z gadaniem nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artoth 0 Napisano 10 Luty 2010 artoth , niestety headsetu jeszcze nie posiadam ale chętnie pogram ; D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KUDLATY_666 1 Napisano 11 Luty 2010 (edytowane) Straszne lagi miałem wczoraj jak grałem z kumplem, macie tak samo? Mam teraz 6mb po kablu a tu albo rozłącza z serwerem albo lagi takie, że grać nie można. Trophy Mother Goose dostajemy w trybie Capture the Sister? Edytowane 11 Luty 2010 przez KUDLATY_666 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 11 Luty 2010 Tak, w trybie CtS i to TY musisz ja wsadzic do venta. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xanti 0 Napisano 11 Luty 2010 Też czasami mam lagi, i też mam 6mb neo, ale akurat to ma najmniejsze znaczenie bo jak masz NAT zablokowany to ci i 20mb nie pomoże ja dzisiaj przypisałem stałe IP konsoli i w routerze odblokowałem wszystkie porty dla tego IP i zobaczymy czy coś pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turbodynamo 8 Napisano 13 Luty 2010 Tez mi się lagi czasami zdażają. Wkurza mnie troche ta długa kolejka oczekiwania na gre :) turbodynamo mój PSN. Ma HS. Proszę o zaproszenia do listy to chetnie pogram Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piki 7 Napisano 19 Luty 2010 Zagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aberguy 6 Napisano 2 Marzec 2010 Najpierw ogarnę single chyba,ale jakby co,to jestem chętny do gry. Dodajcie mnie do znajomych i lecimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaKsIk-Pl 3 Napisano 11 Marzec 2010 Ja sie chetnie pisze,pogram z kims kto bedzie chcial wbic 40 rank,od samego poczatku do konca ;) Najlepiej jakby osoba miala mikrofon ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One_Zero_X9 0 Napisano 12 Marzec 2010 Wrazie czego to się pisze - mam headseta. Najlepiej od koniec przyszłego tygodnia (jak tylko skończe Borderlands i Operation Flashpoint) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaKsIk-Pl 3 Napisano 12 Marzec 2010 To daj PSNid ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrBartek_PL 3 Napisano 12 Marzec 2010 PSN ID w sygnie headset jest więc mogę pograć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wcisu 2 Napisano 13 Marzec 2010 PNSid wcis88, jeszcze 14 lvl do wbicia, więc sporo przede mną :) HS jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 16 Marzec 2010 Dobra pozapraszałem chyba wszystkich zainteresowanych. Potrzebuję pięciu chętnych do szybkiego nabicia levelu. Więc zgłaszać się,szczegóły opiszę później. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piki 7 Napisano 17 Marzec 2010 Dodałem Cie, mam obecnie 23lvl i troche to trwa osiagając na mecz 500-1000 pktów w zależności od trialsów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 17 Marzec 2010 (edytowane) Moim zdaniem dobrze i szybko jest to zrobić tak: Potrzeba 6 graczy(żeby nikt inny nam sie nie wje......ł) Rozgrywka Grab ADAMA. Jeden podnosi Little Sister i trzyma 2.59 min(3 minuty kończą rozgrywkę)i ją puszcza R2. Później następny w kolejce.(Rozgrywka trwa 10 minut wiec 3 graczy powinno utrzymać siore w jednej rundzie) Inni gracze w tym czasie hackują działko(stoją za nim i na zmianę). Przy jednym działku stoi dwie osoby a przy innym trzech graczy(Ten co w tym czasie trzyma siostrzyczkę nie może hackować) Tak to wygląda. Próbowałem już ten sposób ale tylko we czterech ustawionych graczy i zawsze była lipa bo ktoś mniej kumaty sie wbijał i nas zabijał. Sposób szybki na nabicie levela.Ktoś zna może lepszy? Dobra jest nas na razie dwóch.Czekamy na resztę. Edytowane 18 Marzec 2010 przez romala79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One_Zero_X9 0 Napisano 18 Marzec 2010 Wrazie czego to się pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piki 7 Napisano 18 Marzec 2010 Inną metodą jest olanie trzymiania little sister (każdy ma czas = 0:00 i bonus za miejsce) a robienie kłopotliwych trial'ów typu head shoty pistoletem itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aberguy 6 Napisano 18 Marzec 2010 Moim zdaniem dobrze i szybko jest to zrobić tak: Potrzeba 6 graczy(żeby nikt inny nam sie nie wje......ł) Rozgrywka Grab ADAMA. Jeden podnosi Little Sister i trzyma 2.59 min(3 minuty kończą rozgrywkę)i ją puszcza R2. Później następny w kolejce.(Rozgrywka trwa 10 minut wiec 3 graczy powinno utrzymać siore w jednej rundzie) Inni gracze w tym czasie hackują działko(stoją za nim i na zmianę). Przy jednym działku stoi dwie osoby a przy innym trzech graczy(Ten co w tym czasie trzyma siostrzyczkę nie może hackować) Tak to wygląda. Próbowałem już ten sposób ale tylko we czterech ustawionych graczy i zawsze była lipa bo ktoś mniej kumaty sie wbijał i nas zabijał. Sposób szybki na nabicie levela.Ktoś zna może lepszy? Dobra jest nas na razie dwóch.Czekamy na resztę. Też już levelowałem tym sposobem-całkiem się sprawdza,ale szczerze,to można chyba wyciągnąć więcej poprzez tylko hackowanie- trzymanie LilSis daje Ci około 300, o ile się nie mylę,a jak tylko hackowałem przez 10 min, uzbierałem około 800-900. Mam Cię w znajomych,więc jak będziesz chętny,to daj znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaKsIk-Pl 3 Napisano 18 Marzec 2010 Ja też się chętnie dołączę do tego lvl'owania ;) Justgetover masz mnie w znajomych,daj mi znac,jak cos bedziecie robic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 18 Marzec 2010 Tylko nie jest tak,że jak nikt nie trzyma siory przez dłuższy czas to rozgrywka kończy się automatycznie? Naliczyłem pięciu. Jeszcze sztuka i będziemy kombinowali z terminem i sposobem jak to zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaKsIk-Pl 3 Napisano 18 Marzec 2010 Tylko nie jest tak,że jak nikt nie trzyma siory przez dłuższy czas to rozgrywka kończy się automatycznie? Naliczyłem pięciu. Jeszcze sztuka i będziemy kombinowali z terminem i sposobem jak to zrobić. Jezeli nikt siory nie trzyma,to po prostu jest tak zwany "Draw" w rundzie,jak beda 4 draw'y to sie konczy po prostu remisem ,nic wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach