Vulcan_Genom 255 Napisano 27 Maj 2013 Właśnie że nie. Mam tylko Minerva's Den bo w promocji za grosze był. Nie ma znaczenia. Jak chociaż jedna osoba nie ma, to pisze, że nie wszyscy mają DLC i wylosuje mapę z podstawki. Osobiście mam komplet DLC. A Minerva'a Den to jak dla mnie rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 27 Maj 2013 Tylko 4 lvl brakuje mi do platyny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 27 Maj 2013 Tylko 4 lvl brakuje mi do platyny Widzę, że zmeczyłeś tego singla na najtrudniejszym poziomie trudności. Też muszę go "przebiec" przy okazji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 27 Maj 2013 Wiertło jest chyba najlepszą bronią na ten poziom :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 27 Maj 2013 Wiertło jest chyba najlepszą bronią na ten poziom Ta słyszałem, dopakowane wiertło i jedziesz z koksem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 28 Maj 2013 Jeszcze tylko 13000 punktów i platyna :D To kiedy się ustawiamy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 28 Maj 2013 Jeszcze tylko 13000 punktów i platyna To kiedy się ustawiamy? Ja będę popołudniu to mogę grać od 18 do wieczora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 28 Maj 2013 (edytowane) Sithman_PL Właśnie gram z takim,może będzie chciał dołączyć do boosta 1433 punkty i PLATYNA! :D Edytowane 28 Maj 2013 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 28 Maj 2013 Sithman_PL Właśnie gram z takim,może będzie chciał dołączyć do boosta 1433 punkty i PLATYNA! Idę i kupie wersje Bioshock 1 i 2 na jednym bluray :shok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 28 Maj 2013 ona kosztuje ok 70zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 28 Maj 2013 ona kosztuje ok 70zł Za 12 euro jest wiec grzechem by było nie kupić. Może sam platynę wbije, poziom hard trudny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 28 Maj 2013 w 1 tak,a w 2 prostacki Platyna zdobyta! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 28 Maj 2013 w 1 tak,a w 2 prostacki Platyna zdobyta! Szacun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 28 Maj 2013 Szacuneczek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 29 Maj 2013 No ja sobie wczoraj siadłem i z 8-mego levelu zrobił się 20lvl. Jakoś to nawet idzie. W sumie bardzo fajne multi, jak się człowiek "wgra". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 5 Czerwiec 2013 To jak ktoś chętny na boosting? Chcę mieć jak najszybciej to multi z głowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 5 Czerwiec 2013 Ja chętny jak coś. Może piątek Ci pasuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vass 19 Napisano 14 Czerwiec 2013 Pogram z kimś psn gilera1231 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 25 Lipiec 2013 Hej i jak byliby chętni aby pomóc wbić ten 40lvl w Bajoszoku 2? :) Wdrażam plan zrobienia platyny w kazdym Bajoszoku a nie chcę mi się długo grać w ten multik. Proszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 25 Lipiec 2013 Masz mój miecz :) Szczegóły na prv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 26 Lipiec 2013 Mam miecz Vulcana ale to za mało. No chłopaki dawać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 26 Lipiec 2013 Jakby brakowało jednego do kompletu, to poproszę ładnie kolegę, który ma 100%, ale dopiero jak będzie ekipa, bo nie chcę zawracać mu głowy, jakby miało nie wypalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 27 Lipiec 2013 Ej chłopaki ktoś chętny? Wbili te 40lvl i juz nie chcą pomóc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 29 Lipiec 2013 Przepraszam że post pod postem I jak pomoże ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 30 Lipiec 2013 Sam zacznij grać.Nie jest ciężko wbić ten 40 lvl. Skup się na wykonywaniu wyzwań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach