hivonzooo 42 Napisano 6 Wrzesień 2008 Europejscy właściciele PSP mogą odkładać pieniądze na dwie nadchodzące kolekcje gier, na dwóch osobnych UMD oczywiście. Sony zdecydowało, że udostępni posiadaczom przenośnych konsolek kilka produkcji, które już wcześniej pojawiły się na Playstation Network.Pierwsza kolekcja nosić będzie nazwę Power Pack, a w jej skład wejdą: flOw, Syphon Filter: Combat Ops oraz Beats. Druga propozycja to Puzzle Pack, oferująca: Lemmings, Go! Puzzle i Go! Sudoku. Sony nie podało na razie ani ceny, ani daty premiery składanek, więc pozostaje czekać na konkretne informacje.Źródło: Kotaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 10 Wrzesień 2008 Zamiast na UMD wolę zdecydowanie gry zassane z PSStore na kartę (wybrane gry) i zabawę w nie na przenośnej konsoli. Po co kupować UMD z grami z których część może się podobać a część nie, a jako że spakowane są na jeden nośnik, to cza grać... bo się zapłaciło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 10 Wrzesień 2008 hivonzooo zanim coś napiszesz sprawdz czy już tego nie ma na forum, ten temat jaki i temat o patchu do Socom był już wcześniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 10 Wrzesień 2008 Mam pytanie. Strasznie ssie mnie na jakiegoś porządnego jRPG'a na PSS. Mam za sobą wspaniałego CC:FF, Brave Traveler i teraz gram w Tales of Eternia. BT odłożyłem, bo w pewnym momencie klimat mnie zabił... za słodko, dziwacznie i początek słaby. Nie szukam przesłodzonych i cukierkowych gier. To już mówię z bomby. Żadnego Dugeon Siege. Jak ktoś ma jakiś fajny pomysł (najlepiej poparty własnym doświadczeniem) to proszę o udzielenie się ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Wrzesień 2008 Taki sobie ten pack. O ile mi sie podoba flOw, a o Beast nic nie slyszalem to reszta mnie nie interesuje. Napewno bedzie to kosmiczna cena w stosunku do prezentowanych gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StrugaL 1 Napisano 22 Wrzesień 2008 To flOw Jest Podobno Niezłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 23 Wrzesień 2008 W fl0w grałem, i jest niezłe, lecz po jakimś czasie zaczyna przynudzać. Pierwsza składanka najbardziej ciekawa jest moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StrugaL 1 Napisano 23 Wrzesień 2008 Wole Iść Do Sklepu I Kupić Niż z PS Store Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noe 0 Napisano 25 Wrzesień 2008 Wole Iść Do Sklepu I Kupić Niż z PS Store Ale dla kogoś leniwego kto masz szybki internet nie opłaca się iść do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 26 Wrzesień 2008 Ja tam wole mieć gierkę na płycie. Ale jak mają być tańsze, to czemu nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 8 Październik 2008 Witam Mam taki problem. Gdy zrzuciłem sobię grę z Store z PS3 a dokładniej to Crasha 2 to gdy chce uruchomić tą grę na PSP to pokazuję mi coś tam po ang. ale po przetłumaczeniu wychodzi coś jak : Musisz być zalogowany na tym koncie zeby zagrac w ta gre. Zreszta czekajcie sprawdze teraz i przepisze Nie probowalem innych gierek ale mysle ze byloby tak samo. Demka oczywiscie dzialaja. This content cannot be accessed on your account Dokladnie takie cos mi sie pokazuje. Konsolka oczywiscie nie przerabiana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 8 Październik 2008 a ty masz ego crasha ode mnei?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 8 Październik 2008 Tego nie od ciebie Ten jest mój z konta US. Od ciebie mam 1. a ja mam 2. Zreszta czy to ważne ? Nawet jak byłby twój to i tak nie zgrałbym go na PSP bez dostępu na twoje konto Więc dalej czekam na pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlos26 2 Napisano 8 Październik 2008 pw sprawdz xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 8 Październik 2008 H@des licze na twoja wypowiedz Prosze pomozcie. Bo mam troche tych gierek z Store z PSOne i fajnie byłoby w szkole w Crasha pograc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArczX 4 Napisano 11 Październik 2008 Dostałem przed sekundą takiego maila od Sony JP : http://www.jp.playstation.com/store/special/quiz/index.html Z obrazków można się domyślić że niedługo będzie Store na PSP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 12 Październik 2008 No podobno z nowym softem ma wyjść PSStore dla PSP oraz screen capture, ale kiedy domniemany soft 5.0 wyjdzie, kto wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Październik 2008 No podobno z nowym softem ma wyjść PSStore dla PSP oraz screen capture, ale kiedy domniemany soft 5.0 wyjdzie, kto wie? Nawet jak by nie wyszedł nigdy to pss store jest dostepny przez remote play a screeny mozna robic devhookiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafix 9 Napisano 14 Październik 2008 Niby można, ale w końcu będzie można mieć dostęp do tego wszystkiego na naszej konsolce bez potrzeby ściągania dupereli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 16 Październik 2008 Niby można, ale w końcu będzie można mieć dostęp do tego wszystkiego na naszej konsolce bez potrzeby ściągania dupereli No i się pobawiłem w zassanie kilku demek i filmików na PSP PSStore i o ile filmiki się ssały ok, to dema weszły tylko 2/5, 3 z 5 były z błędem i jedynie delete się dało zrobić a zaznaczam że sieć mam dobrą!... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kajmann44 0 Napisano 11 Kwiecień 2009 Cześć mam problem jak wejść do psstore w psp? pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianek274 4 Napisano 11 Kwiecień 2009 Ręce opadają... Podłączyć PSP do Internetu, stworzyć konto PSN, i wejść poprzez ikonę PlayStation Network. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 22 Czerwiec 2009 Witam, wybaczcie jesli temat juz gdzies byl, ale dzial PSP jest slabo wspierany przez uzytkownikow a w wyszukiwarce wynikow nie odnaleziono wiec musze napisac nowy temat zwracajac sie z prosba o: napisanie mi przebiegu zgrywania gry z dysku PS3 (konkretnie FF VII) na PSP, co bede potrzebowal, najlepiej krok po kroku (jestem zielony odnosnie psp takze jak beda potrzebne jakies karty itp tez prosze o wyjasnienie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sndwwa 1 Napisano 23 Czerwiec 2009 Witam, wybaczcie jesli temat juz gdzies byl, ale dzial PSP jest slabo wspierany przez uzytkownikow a w wyszukiwarce wynikow nie odnaleziono wiec musze napisac nowy temat zwracajac sie z prosba o:napisanie mi przebiegu zgrywania gry z dysku PS3 (konkretnie FF VII) na PSP, co bede potrzebowal, najlepiej krok po kroku (jestem zielony odnosnie psp takze jak beda potrzebne jakies karty itp tez prosze o wyjasnienie). Musisz być na koncie PS3 na którym kupiłeś grę , podłączasz PSP przez usb i rejestrujesz (Settings, Remote play Settings,Register Device ) oraz aktywujesz ją ( masz to w zakładce Accont Menager tam gdzie na początku masz Sign IN , System activation , PSP system) na końcu najeżdżasz na grę , trójkąt i kopiuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 23 Czerwiec 2009 FF VII jest na PSP, dzieki bardzo za odpowiedz, pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach