sk316fx 50 Napisano 8 Marzec 2010 (edytowane) Tak jak w temacie mam problem z tą grą, a dokładniej w misji The Depths of Tartarus - te lochy nieszczęsne. Mój problem zaczyna się, gdy pociągnełem dwoma korbami, aby naciągnąć łańcuch i drugą aby zeszły takie dwie platformy. No i właśnie z nimi problem na pierwszą wskakuję bez problemów lecz z drugą mam straszny kłopot - w ogóle nie mogę doskoczyć i moje pytanie czy trzeba użyć jakiejś umiejętności, czy trzeba męczyć się, aż się doskoczy ? Proszę o pomoc ! :) Edytowane 8 Marzec 2010 przez sk316fx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dimesss 0 Napisano 8 Marzec 2010 jesli sie nie myle bo juz dawno temu to przechodziłem to właśnie z tyłu tej drugiej platformy jest przejscie i musisz do niego zdążyć Z tyłu albo z boku Porozglądaj się po uruchomieniu platformy Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 8 Marzec 2010 Ok, poszukam jakichś przejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 8 Marzec 2010 Niestety nie ma innych przejść, nie mogłeś przejść ich od tyłu, bo przecież wróciłbyś do punktu wyjścia może skojarzyło Ci się tak, gdyż trochę czytałem i chyba się potem cofa, aby drzwi donieść czy coś. W każdym bądź razie dalej nie wiem jak tam doskoczyć, główkuje już od 20 minut i nic nie mogę wymyślić, chciałbym tylko wiedzieć czy się tam da doskoczyć normalnym sposobem, żeby nie marnować czasu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miroslaw Marusienski 0 Napisano 9 Marzec 2010 tak też miałem problem ok. 50 minut sie męczyłem , kwestia dobrego wybicia sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 11 Marzec 2010 Dzięki Mirek :) Ah, będą męczarnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pyle 7 Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) czy u was też czasem laga gra złapie? bo pobralem demo, i od czasu do czasu jak jest wiecej roboty to lagi ma jak hooy, przy nowym gowie demo tak nie ma. Moja konsolka to psp 3004. Edytowane 8 Listopad 2010 przez Pyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość INNY Napisano 7 Styczeń 2011 mam pewien problem z tą grą, a dokładnie mówiąc nie mogę przejść pewnej misi jestem ze swoim kratosem przy grobie Eurosa i nie wiem co dalej dwie figury przesunołem w odpowiednie miejsce pojawiła się gwiazdka wysunołem schody z bloków i wyskoczyłem na górę jestem koło posąga ale nie wiem co dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sk316fx 50 Napisano 9 Styczeń 2011 Jeżeli dobrze pamiętam i myślę o tej samej misji, to podczas wysunięcia tych schodów po lewej lub prawej stronie jest w nich wnęka, do której szybko wchodzisz przewrotem i jesteś na drugiej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 19 Sierpień 2011 Witam, jestem w misji Zeus Temple mam tam skałę do rozwalenia z The Gauntlet of Zeus, a mam Blades of Chaos .Jak można zmienić broń ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erwines 95 Napisano 19 Sierpień 2011 Witam, jestem w misji Zeus Temple mam tam skałę do rozwalenia z The Gauntlet of Zeus, a mam Blades of Chaos .Jak można zmienić broń ? strzałkami na bok albo góra dół, nie jestem pewien na 100% bo dawno nie grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 19 Sierpień 2011 serdeczne dzięki, podziałało! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach