gumiś 6 Napisano 26 Październik 2010 wziąłem się za hard i nawet nieźle idzie. casandre mam już za sobą, bossowie nawet nie sprawiają takiego problemu jak niektóre długie plansze pomiędzy nimi :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuchiki 0 Napisano 27 Październik 2010 Nie wiem gdzie o to zapytac,gral ktos z was w Front Mission 3 z PSN? Moglby ktos zalozyc temat i podzielic sie informacjami i wrazeniami. Dzieki i przepraszam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 28 Październik 2010 Nie wiem gdzie o to zapytac,gral ktos z was w Front Mission 3 z PSN? Moglby ktos zalozyc temat i podzielic sie informacjami i wrazeniami. Dzieki i przepraszam! http://www.ps3site.pl/forum/topic/46697-klasyki-z-psx/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil Dyszewski 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Czy chcialby ktos wymienic shanka na cos z mojej listy downloadow ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 31 Styczeń 2011 Ukończył ktoś grę na najwyższym poziomie trudności? Ostatnie etapy, to prawdziwa droga przez męki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deathincarnation 1 Napisano 8 Marzec 2011 zapraszam do wspolnego grania pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekrol 1 Napisano 9 Marzec 2011 zapraszam do wspolnego grania pozdro a jest taka opcja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deathincarnation 1 Napisano 12 Kwiecień 2011 no jasne cooperative Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 13 Kwiecień 2011 @up kolego czy Ty oprocz tego ze wszedzie piszesz ze zapraszasz do grania ( nawet w grach w ktorych nie ma takiej opcji przyklad Shank ) robisz jeszcze cos innego tutaj ?!? w tej grze nie ma opcji co op przez net !!! pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jechu 378 Napisano 9 Lipiec 2011 Spoko gierka, tyle że krótka. Szkoda, że nie ma co-op online wtedy na pewno byłaby bardziej żywotna, a przy obecnej cenie warto zakupić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sushi 611 Napisano 13 Lipiec 2011 (edytowane) Witam, utknąłem na Cesarze. Oglądałem poradniki na yt jak go pokonać ale wiele to nie pomogło. Na filmikach widziałem, że najwięcej życia zabiera mu podrzucenie go do góry i rzucenie nim w iście wrestlingowym stylu - pytanie, jak to zrobić? W pewnych momentach doprowadzam do zablokowania jego ataku, po naciśnięciu L1 mogę przeprowadzić kontrę, jednak nie doszukałem się żadnej prawidłowości kiedy pojawia się taka możliwość, w jaki sposób doprowadzić do takiej sytuacji? Ogólnie, będę wdzięczny za wszystkie porady dot. ostatniego bossa. Jeśli komuś przydałyby się odpowiedzi na powyższe pytania, to Cesarowi najwięcej zdrowia zabiera właśnie ten rzut. W momencie, w którym pojawia się L1 do naciśnięcia, naciskamy je + R2. Co do samej gry - wg mnie warta każdej złotówki z tych 26, które na nią trzeba teraz wydać. Jest demo, więc można samemu spróbować. Przed zakupem najbardziej martwiłem się, czy gra nie będzie za krótka - na normalu przeszedłem ją w 4 godziny i 2 minuty, dodać do tego można kolejne przejście na hardzie + co-op, co daje nam już ponad 10 godzin przedniej zabawy. Wszystkim, którzy się wahają a demo się spodobało polecam! Edytowane 13 Lipiec 2011 przez Sushi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xenus 1 Napisano 19 Lipiec 2011 Może mi ktoś powiedzieć ile ta gra kosztuje teraz na Amerykańskim PSS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdzisiek664 0 Napisano 25 Sierpień 2011 Tą grę idzie jakoś zapisać, czy trzeba grać zawsze od początku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akumatom 34 Napisano 25 Sierpień 2011 Tą grę idzie jakoś zapisać, czy trzeba grać zawsze od początku ? Jeżeli grasz na hardzie to nie masz checkpointów - cały poziom od początku do bossa musisz przejść bez zgonu dopiero wtedy gra zapiszę się automatycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach