Hades26 3 Napisano 25 Grudzień 2007 Dobra bo to już jest KU*WA szczyt, zły jak osa wczoraj wychodzę z MM, (...)(...) gość wyleci na zbity pysk. Oj... ja gram w Final Fantasy (serię) od części 5... a na Play'u od 7 i jakby mi jakiś gość wyskoczył z takim tekstem to bym go zajeb*&^%$# śmiechem... co za tępe dzidy pracują w tym salonach, przecież zakup graniczy z kaftanem bezpieczeństwa aby coś sprzedawcy nie zrobić... aaaaa... właśnie, jak szukałem w MM gry na PS2 to powiedziałem gościowi z tego działu że chcę Resident Evil 4 na PS2 i czy jest, on mi na to że zaraz przyniesie... no więc poleciał uradowany że zrobi interes życia... wraca, niesie pudło, dumny z siebie mówi 'proszę, to klawiatura "Desert Evil" z wejściem PS2 pod PC, będzie miał Pan niezapomniane wrażenia z gry w Kłaka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 25 Grudzień 2007 ProroK ja to bym mu już z trzy summony odpalił i Limitem w ryło poprawił... Nie wiem czemu ale te historie są coraz bardziej wpieniające... Skąd oni ich biorą? Z plantacji koperku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lusstrator 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Ciekawe ile na rękę dostają tacy pracownicy MM, bo chyba jednak za dużo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 25 Grudzień 2007 Ja kiedyś kupowałem jakąś grę w empiku. Był dzień premiery i mieli dostawę - poszedłem rano ale okazało się że jeszcze jej nie przyjęli itp. i będzie gra za jakieś 3h. Wieczorem pojechałem, pytam się gdzie jest a koleś "nie ma, będzie w poniedziałek" (bo to była sobota). Trochę się wkurzyłem, akurat byłem z tatą to zrobił zadymę, przyszedł kierownik, wezwał tego kolesia z obsługi według którego gry nie ma. Trochę głupią miał minę jak kierownik z magazynu przyniósł przy nim grę...a może sądził że jest to gra widmo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arczi 0 Napisano 25 Grudzień 2007 A to moja historia z takiego malego dosyc sklepiku ale jest : ( podchodze do obslugi ) Ja: Witam, Czy jest Eye of Judgement Obsluga : Tak jest Ja : A czy macie ... ( przerywa ) O : Ale ten EoJ ma kamerke przestarzala technologicznie Ja : Jak to przestarzala ? O : No przestarzala. Maja wyjsc na rynek nowe, Nowy wyglad i nowa jakos. Ja : Nic takiego nie slyszalem. Ale chcialem sie spytac czy macie boosterki do EoJ O : Nie mamy szkielek do kamerki. Jezeli sie panu zbilo szkielko to moze pan na reklamacji zlozyc Ja : Chyba mnie pan nie zrozumial. Chodzi mi o takie opakowanie z osmioma kartami w srodku do gry Eye of Judgement. O : A to my czegos takiego nie mamy. Takie cos prawdopodobnie nie wyszlo na rynek swiatowy. Ja : Dowidzenia. U mnie w takim kioseczku konsolowym ( sklepik maly ) maja pelno boosterkow i wiedza przynajmniej co to takiego ;/ Rozbroilo mnie ,,przestarzala''. Ja sie tak na niego patrze. Jak on z podnieceniem tlumaczy mi. Myslalem ze parskne smiechem ;D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Grudzień 2007 Pewnie myślał że do EoJ dają EyeToya... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rac 1 Napisano 26 Grudzień 2007 Ostatnio jak byłem w empiku Ja: Dziendobry, czy jest Call of Duty4 na Playstation? On: Tak, ale na które Playstation? Ja: Playstation3. On : Zaraz panu dam. Inteligent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dYzio 1 Napisano 26 Grudzień 2007 Heheh, to jeszcze ujdzie Gdybyś powiedział że na ps2 to koleś by odpowiedział że nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Grudzień 2007 Heheh, to jeszcze ujdzie Gdybyś powiedział że na ps2 to koleś by odpowiedział że nie ma To ciekawe co by było jakbyś się spytał "to gdzie są?" xD. BTW. Do jakich wy sklepów chodzicie ? Nie lepsza samoobsługa...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dzej Napisano 26 Grudzień 2007 wychodzi na to ze w MM pracuja sami idioci!!! przyklad z FFXII.... pokaz głupoty sprzedawcy i nie znania sie ani troche na rynku gier az mi zal tego goscia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hades26 3 Napisano 26 Grudzień 2007 Myślę po prostu że osoby które pracują w danym dziale albo... powinny mieć wiedzę w tym zakresie wyuczoną tak aby spełnić wymagania klienta w zakresie pytań i obsługi lub... mieć fanatyczne podejście do gier z konsol i sprzętu konsolowego, dokształcać się cały czas aby na niczym sie nie zagiąć! Sprawa jedna wygląda tak że do pracy się idzie na takie stanowisko bo: innej nie ma, się myśli że to co się wie wystarczy, mama i tata kazali iść do pracy byle której byle zejść z dom i wiele innych przykladów... Zazwyczaj kupuję na Allegro i/lub w sklepach typu Ultima, nie czytam nic w sklepie i aukcjach tylko przegrzebie google nt tego co mnie interesuje i jak już znajdę info które mnie interesuje robię zakup! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 26 Grudzień 2007 wychodzi na to ze w MM pracuja sami idioci!!! przyklad z FFXII.... pokaz głupoty sprzedawcy i nie znania sie ani troche na rynku gier az mi zal tego goscia.... po prostu dostają średnie pieniądze za taką robotę to po co się starać ? No i nie stać ich zapewne na PS3 i gry na nie to jak mogą się znać ? Z internetu wszystkiego się nie wyczyta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 26 Grudzień 2007 po prostu dostają średnie pieniądze za taką robotę to po co się starać ? No i nie stać ich zapewne na PS3 i gry na nie to jak mogą się znać ? Z internetu wszystkiego się nie wyczyta... Niech zatrudnią kogoś z PS3, mało to takich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 27 Grudzień 2007 Niech zatrudnią kogoś z PS3, mało to takich. Jak już wspomniałem - mnie przyjąć nie chcieli bo (najwidoczniej) za duże kwalifikacje mam :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 27 Grudzień 2007 Jak już wspomniałem - mnie przyjąć nie chcieli bo (najwidoczniej) za duże kwalifikacje mam :/ Phew, ja uważam, że dużo osób z tego forum, śmiało mogło by pracować w MM i to nie w jednym dziale a we wszystkich, niektórzy tutaj mają ogólną wiedzę o sprzęcie i grach większą niż taki pajacyk w dziale z telewizorami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 27 Grudzień 2007 Phew, ja uważam, że dużo osób z tego forum, śmiało mogło by pracować w MM i to nie w jednym dziale a we wszystkich, niektórzy tutaj mają ogólną wiedzę o sprzęcie i grach większą niż taki pajacyk w dziale z telewizorami. Dziękuję (jeśli to nie tyczyło się mnie to mi tego nie mówcie;) Dowartościowuje się ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość ProroK Napisano 27 Grudzień 2007 Dziękuję (jeśli to nie tyczyło się mnie to mi tego nie mówcie;) Dowartościowuje się ) Głownie do mnie... muahahhahahahah, just kidding ale jednak mierzę trochę wyżej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 27 Grudzień 2007 Przedstawię jak wg mnie wygląda zatrudnianie w MM MM:Czy ma pan komputer? Bezrobotny:Tak, ale kabel od interneta mnie wypodl i teroz czekam na specjolistów. MM:Gratuluję, dostał pan robotę, w jakim dziale chce pan pracowac? Bezrobotny:Gry komputerowy dlo playstation. MM:Przyładowe pytanie od klienta, jaka poleca pan gre na playstation? Bezrobotny:Gears of war. Jest swietna, dobza ze ne ma wersji na zielona konsola. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojnar 4 Napisano 27 Grudzień 2007 Patrząc po waszych cytatach to bez wątpienia tak są przyjmowani ludzie^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 27 Grudzień 2007 Zia... od tej chwili jesteś moim bogiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zia 0 Napisano 27 Grudzień 2007 Zia... od tej chwili jesteś moim bogiem Mój poddany, idź że do MM i zrób jak napisałem, przy okazji zimna cola i pizza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xiandu 0 Napisano 28 Grudzień 2007 ostatnio byle w MM i pytam sie kolesia o AC na PS3 , to koleś dziarskim krokiem podchodzi do kompa wchodzi na kompa patrzy na gry-online (na pc-towa wersje) i mówi ze w marcu dopiero będą mieć.... trochę zdegustowany mowie ze chodzi mi o wersje na PS3... to on wielce obrażony ( prawie sie wydziera) ze gry na wszystkie platformy wychodzą tej samej daty, (wybuchłem kolesiowi śmiechem w twarz) poszedłem do empiku i kopiłem AC na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sorrow 0 Napisano 28 Grudzień 2007 poszedłem do empiku i kopiłem AC na ps3 Mi tata chciał pod choinkę kupić AC w empiku to mu gość powiedział że w Polsce nie ma, premiera w lutym Dostałem GoW II i coś zastępczego AC może za miesiąc złapie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xiem 1 Napisano 28 Grudzień 2007 Empik Bytom....sprzedaje SONY Wii. A euro RTV/AGD Ps3 40gb z czytnikami pamieci. Nic dodac nic ujac, co za idioci robia te cenowki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 29 Grudzień 2007 Empik Bytom....sprzedaje SONY Wii. A euro RTV/AGD Ps3 40gb z czytnikami pamieci. Nic dodac nic ujac, co za idioci robia te cenowki? Ale w nich można babole zobaczyć A wiecie co jest fajne? Zgodnie z aktualizacją prawa o reklamach sprzedawca ma obowiązek obecnie sprzedawać towar o IDENTYCZNYCH parametrach i możliwościach jak ten w reklamie!!! Jeśli nie jest w stanie można go pozwać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach