razik 10 Napisano 23 Grudzień 2007 Takie pytanko do palaczy, jeśli takowi tu są. Przejmujecie się tym zdaniem w instrukcji, żeby "nie umieszczać systemu w obszarach narażonych na działanie dymu papierosowego"? Czy palicie w miejscu gdzie stoi konsola? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Grudzień 2007 Pewnie że palimy :> Jaramy jak smoki Ot byle nie dmuchać do napędu BR :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
przem_2010 1 Napisano 23 Grudzień 2007 Ja jestem palaczem (wiem zły nałóg, ale cóż). Jak kiedyś grałem na PS2 i paliłem w tym samym pokoju to w konsolce czytnik mi padał co miesiąc, potem rozbieranie i czyszczeni soczewki Od kiedy jestem posiadaczem PS3 nie pale w ogóle w pokoju (szkoda sprzętu), wychodzę do kuchni. Człowiek sie częściej rusza, a i mniej pale, bo mi sie nie chce co chwile biegać do kuchni na dymka Nie chcecie żeby chlebakowi padł czytnik? nie palcie w jego obecności! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
razik 10 Napisano 23 Grudzień 2007 Jak kideys gralem na PS2 i palilem w tym samym pokoju to w konsolce czytnik mi padal co miesiac, potem rozbieranie i czyszczeni soczewki Moje pytanie było nie bez powodu, bo mi właśnie czytnik padł. Będę musiał zmienić przyzwyczajenia, nie wyobrażam sobie czekania na pojedynek w Tekkena, czy COD4 bez dymka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Shubnyggurath 0 Napisano 23 Grudzień 2007 A ja palę, paliłem i palić będę przy konsoli. Żaden sprzęt mi nigdy z tego powodu nie padł. Zastanawiam się tylko czy to palenie jest powodem awarii sprzętu. Sony robi legendarnie już kiepskie czytniki. A te w PS3 walą się znajomym aż miło i to nieważne czy palą czy też nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Grudzień 2007 Niestety nie pale w pokoju bo wynajmuje pokój i klauzula obejmuje zakaz palenia Ale gdybym nie musial się chamować zapewne paliłbym przy konsoli... ach te nocki w Pro Evolution w pokoju gdzie siekierę można bez wiekszych przeszkód powiesić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
parlan 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Sony robi legendarnie już kiepskie czytniki. A te w PS3 walą się znajomym aż miło i to nieważne czy palą czy też nie. Fakt, dlatego staram sie go oszczedzac jak tylko moge. Jesli moge ogladac film z dysku to robie to zamiast ogladac na plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maxavelli 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Pale i bede palil. Palilem przy PSX, PS2, XBOXie... Jakos nigdy sie zadnej nic nie stalo z powodu kilku "dymkow"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kokoszka Napisano 25 Grudzień 2007 Ja też pale i podobnie jak u kolegi wyżej nic się nie psuło przeciesz nikt tam specjalnie nie dmucha dymu do środka chociaż pewnie i tacy się znajda co wdmuchaja i bedą patrzeć którędy dymek wychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
drk2 515 Napisano 25 Grudzień 2007 Moj PSX kupiony zaraz po premierze jest zolty od dymu a kabel od pada az sie lepi ,nigdy nie byl w serwisie i chodzi do dzis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
parlan 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Palenie paleniem, ale picie alkoholu podczas grania jest najgorsze - slyszalem ze wiaza sie z tym mechaniczne uszkodzenia padow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Maxavelli 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Ale nie tych od Sony xD. Przypadkowe upadki, nadepniecia itp. w stanie pod wplywem nie szkodza padom Sony ;-). A XBOXowa "eSke" to juz niejedna polamalismy przy ostrzejszym "grzaniu&graniu" ;-)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
parlan 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Hehe, u mnie 2 razy zalalismy pada browcem :/ i teraz PS button przy wciskaniu tworzy troche wiekszy opor niz powinien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 26 Grudzień 2007 Palenie paleniem, ale picie alkoholu podczas grania jest najgorsze - slyszalem ze wiaza sie z tym mechaniczne uszkodzenia padow Eee tam, w PAIN to tylko przy procentach się pogrywa :-) Inaczej sie nudzi szybko :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Zia 0 Napisano 26 Grudzień 2007 Mój brat pali przy konsoli, ja jestem wielkim przeciwnikiem papierosów/trawki , ale przecież te duże TV są też po to żeby nie siedzieć przy konsoli tylko np na drugim końcu pokoju. PS3 jest moją pierwszą konsolą od Sony i nic z czytnikiem się nie dzieje, a co do rzeczy od sony to bardzo często je gubię, rok temu aparat, niedawno PRAWIE karta pamięci 1GB do telefonu i parę innych drobiazgów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
parlan 0 Napisano 26 Grudzień 2007 Eee tam, w PAIN to tylko przy procentach się pogrywa :-) Inaczej sie nudzi szybko :> Zle mnie zrozumiales ja tam nie mowie ze nie, tylko okreslam ewentualne skutki - zreszta malo wazne przy tych wszystkich plusach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Katanka 91 Napisano 26 Grudzień 2007 Wolę nie palić w pomieszczeniach w ogóle Jesli mi się zachce, to idę na balkon. Ale palę mało, nie więcej niż kilka papierosów na miesiąc. Paczka starcza na 3 miesiące Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
waler84 0 Napisano 18 Luty 2009 Zreszta pamietajcie ze wersje 40GB posiadaja opcje "przedmuchiwania" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
maly123_4 0 Napisano 18 Luty 2009 Ja od ponad roku mam konsolę i nie było dnia żebym przy niej nie palił, czasami jak się wkur*ie grając w COD to ćmik za ćmikiem i na razie (odpukać ) wszystko działa. Mam tylko pewne obawy że jak coś się zepsuje (znowu odpukać :) ) to mogą mi reklamacji nie uznać bo stwierdzą że postępowałem niezgodnie z instrukcją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
PatrykJP19 5 Napisano 18 Luty 2009 Zreszta pamietajcie ze wersje 40GB posiadaja opcje "przedmuchiwania" i 80GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Kerm 11 Napisano 18 Luty 2009 Ha skoro już taki temat, to mój znajomy kopci przy sprzęcie i nigdy nic mu się nie stało. Ja akurat za kasę która odłożyłem z fajek kupiłem sobie playa. Same plusy pozbyłem się nałogu po prawie 15 latach jarania i jeszcze za sponsorowałem sobie konsolkę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
patyk 17 Napisano 18 Luty 2009 Obecnie nie palę przy ps3 ale nie ze względu na nią tylko po prostu nie robię tego w swoim pokoju. Za czasów ps2 jarałem i konsolka miewała humorki, nie wiem czy przez fajki czy wiadra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
michal12514 0 Napisano 18 Luty 2009 waler84, ty chyba zartujesz. ostatni post z 2007... ontopic: a 60;tka niestety nie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
patyk 17 Napisano 18 Luty 2009 temat świeży do dzisiaj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Remy 0 Napisano 2 Marzec 2009 dochodzą nowi użytkownicy, wiec czemu taki temat ma byc juz zamkniety? ja przestałem palić obok PS3, ale to raczej z powodu smrodu w pokoju, niż obawy o konsole. czasem jak w kilka osób sie siedziało i kurzyło, to jedynym problemem bylo szybkie osiadanie kurzu(dymu) na obudownie konsoli:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi