diz4ster 2 Napisano 4 Listopad 2010 Tutaj troche z innej strony ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mil 3 Napisano 6 Listopad 2010 to i ja dam wiem, wiem cieniutki ale to mój pierwszy filmik na youtube :) więc proszę o przymkniecie oka na niedoróbki ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 6 Listopad 2010 Z takich podstawowych rad powiem tak: - 16:9 a nie square - dodaj dzwiek z gry (nagraj np przez audacity czy sony sound forge i dopasuj do klipu w vegasie) - efekty, ktore uzyles, sa to te podstawowe, kazdy zna je na pamiec, lepiej tego nie uzywac to juz wyglada tandetnie (mam na mysli np film effects czy light rays) - w niektorych momentach doslownie nic nie widac, overedited Ale jak na 1 raz nie jest zle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mil 3 Napisano 6 Listopad 2010 dzięki za rady :) może kiedyś stworze cos profesjonalnego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 7 Listopad 2010 Witam ;) chciałbym Wam przedstawić krótki filmik,zmontowany z filmu,który jest również na yt,lecz w tym oto krótkim filmiku chodzi o kulturę naszego narodu,i o to,co prości ludzie myślą o quickscope'ach i jak odreagowywują stres ;) Z POZDROWIENIAMI DLA KOLEGI : darogr ,autora tych słów. enjoy ;) PS.Zapraszam również do subskrybowania i oceniania moich filmów,to wiele dla mnie znaczy. Pozdrawiam. film: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tupac 0 Napisano 7 Listopad 2010 Nawet o mnie wspomniał. Nie no gratulacje dla tego pana, Macix powinieneś robić coś w stylu Ventrilo Busters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 7 Listopad 2010 No i co z tego, że jeden z drugim sobie poprzeklinali, macix co ty mały dzieciak jesteś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 7 Listopad 2010 chodzi o prostactwo,a nie o to,że sobie poprzeklinają.nie raz się spotkałem,że polak po polaku jeździ,ale cóż poradzić,taki patologiczny naród :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 7 Listopad 2010 chodzi o prostactwo,a nie o to,że sobie poprzeklinają.nie raz się spotkałem,że polak po polaku jeździ,ale cóż poradzić,taki patologiczny naród :) A ty nie jesteś Polak, a faktycznie ty jesteś Warszawiak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 7 Listopad 2010 jestem polak,i jeśli mój ojczysty naród ma tak wyglądac,to przepraszam,ale jest za co się wstydzić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 7 Listopad 2010 jestem polak,i jeśli mój ojczysty naród ma tak wyglądac,to przepraszam,ale jest za co się wstydzić ;) Jak gram to słyszę pełno takich epitetów i dyskusji np. w języku angielskim, to nie tylko dotyczy się polaków. Gra się też po to żeby się odstresować, a niektórzy robią to właśnie w ten sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macix 3 Napisano 7 Listopad 2010 Jak gram to słyszę pełno takich epitetów i dyskusji np. w języku angielskim, to nie tylko dotyczy się polaków. Gra się też po to żeby się odstresować, a niektórzy robią to właśnie w ten sposób. no ja też słyszę,ale prostactwa nie toleruję,soz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tupac 0 Napisano 7 Listopad 2010 Ale balneator chodzi o to że ten gość najmniej się zna a ma najwięcej do powiedzenia i jeszcze nie potrafi ubrać to w porządne słowa. Rozumiem przeklinać każdy lubi ale słuchać wyzwisk nie jest miło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 8 Listopad 2010 Świetny Filmik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azaroth21 0 Napisano 22 Listopad 2010 Witam. Jakas godzinke temu odpalilem ps'a i wbilem do CoD. Wlacza sie mapa a tu takie cos sie porobilo.Postac biega z predkoscia swiatla:P A z granatnika mozna strzelac ogniem ciaglym. Tutaj filmik jak to wyglada Mam ich jeszcze kilka, jak np. mozna caly czas bic z rpg bez przeladowywania. Troche slaba jakosc bo nagrywane telefonem( awila) Tutaj link do filmu: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 29 Listopad 2010 No i skonczone ;) Daje linka tak jak pisalem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 30 Listopad 2010 Mój filmik z Black Ops'a: Mam tam okolo 30 filmików innych z PS3 i PSP Wiecj ogladajcie ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 16 Grudzień 2010 http://www.tek-9.org/cinema/remarkable-730.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JPna100-Dave 1 Napisano 17 Luty 2011 a to mój filmik zmontowany w 20 min :P sorka za jakość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 20 Marzec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 27 Marzec 2011 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diz4ster 2 Napisano 6 Czerwiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elSiara 11 Napisano 12 Czerwiec 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal21 0 Napisano 13 Czerwiec 2011 Chris Smoove - pełne mecze kture on komentuje http://www.youtube.com/user/Smoove7182954?feature=chclk OpTIc Predator - same montage z mw2 i black ops http://www.youtube.com/user/M40A3Predator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screen-PL 35 Napisano 27 Czerwiec 2011 (edytowane) Mój gameplay z GunGame na mapie Radiation. http://www.youtube.com/watch?v=kgN7l0-ZyHg P.S.: Może ktoś wie jak polepszyć jakość nagrania na taką jak na tym filmiku? http://tnij.com/aBCwv Do renderowania używam programu Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 10.0 Pozdrawiam Edytowane 27 Czerwiec 2011 przez Screen-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach