Skocz do zawartości
Hades26

Death Red Ring w XKlocku i inne takie ...

Rekomendowane odpowiedzi

PCta powinno się wymieniać co rok, Xboxa co dwa lata i wszyscy będą szczęśliwi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko napiszę "nie śmiej się dziadku z cudzego przypadku". Mi jakoś nie sprawia satysfakcji, że xboxy się psują. Może dlatego, że nasze "kroniki uszkodzonych playstation" też powoli się zapełniają. Ale dzięki za te linki przynajmniej dowiedziałem się, że ten wypasiony serwis x-boxa to nie legenda. Proszę kurier podjeżdża po konsolę, 3 lata gwarancji no... no...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, slyszalem że nadchodzą nowe czasy i zaczynają się prace nad XKlocek 720... ale z drugiej strony doczytałem że PS3 jest tylko przejściem pomiędzy PS2 a PS4, więc zobaczymy co to będzie!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i jezeli to bedzie prawda ...to ps3 bedzie moja 1 i ostatnia konsola... nie po to wydaje tyle kasy na sprzet, gry zeby teraz byc posiadaczem przezytku ..ktory mial starczyc na dluuuugo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ze nowy x klocek powstaje to pewnie prawda na pewno coś tam już po cichu powoli robią tak samo pewnie z ps4 ale raczej moim zdaniem pewne jest to przynajmniej ze strony sony ze nie wypuści szybko ps4 i nie zrobi z ps3 przejściówki;) na pewno jeszcze dobrych parę lat jak obiecali nie wyjdzie nowa plejstacja bylo by to raczej nie opłacalne za dużo za inwestowali i inwestują żeby sobie na to pozwolić ! a co do M$ to sie nie wypowiadam bo tam kasy jest jak lodu wiec kto wie ,zabili szybko xbox1 to mogą zrobić to samo z 360

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm, jak wyjdzie nowy X to PS3 odstawać będzie lekko w tyle, w sumie wolę poczekać i zobaczyć co będzie niż gdybać... Ale szczerze to co można jeszcze zrobić ze sprzętem? Na daną chwilę wszystko rozwija się w zastraszającym tempie i aż strach pomyśleć co nam da nowy PS4!?...

Druga sprawa... jak nowy X będzie tak samo 'bezawaryjny' jak aktualny to fajnie im interes będzie szedł...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nom, slyszalem że nadchodzą nowe czasy i zaczynają się prace nad XKlocek 720... ale z drugiej strony doczytałem że PS3 jest tylko przejściem pomiędzy PS2 a PS4, więc zobaczymy co to będzie!!

Bzzzzzzdura

Fakty są takie że zaraz po wydaniu jakiejś konsoli firam zaczyna WSTĘPNE prace nad następcą. Ale patrząc na rynek, następców obecnej generacji możemy oczekiwać za jakieś 5-6lat (X zaniża średnią...).

PS3 jako pomościk między jednym a drugim Play'em? Absurdalne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś tym pomostem na pewno będzie. Tak jak PS2 w pewnym sensie jest pomostem pomiędzy PSX a PS3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kiedyś tym pomostem na pewno będzie. Tak jak PS2 w pewnym sensie jest pomostem pomiędzy PSX a PS3.

To jest zabawa slowami. Idac dalej tym tropem dojdziemy do stwierdzenia ze Ziemia jest pomostem miedzy Ksiezycem a Sloncem lub kartka papieru jest pomostem miedzy drzewem a popiolem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bzzzzzzdura

No i ja tak sądzę ale sam wiesz... plotki rodzą plotki i czasami traci się nad nimi kontrolę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie psuje mi sie xbox bo zostal zrobiony w Chinach tak jak moja ps3;-) Serio a ma juz 1,5 roku. To pewnie temu ze w nr seryjnym zeszly mi sie trzy 6 pod rzad. Ciesze sie kazda konsola jaka posiadam. Wiecie co? Kupilem ps3 troche czasu po premierze bo balem sie o jakosc czytnika. Jak sie kocha grac to sie czasem cierpi. Peace panowie;-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://xboxm.pl/topics21/praca-x-boxa-a-pr...highlight=#6590

Obrona FanBoy'a:

"a przed kupnem konsoli kilka lat grałem na PC i przyzwyczaiłem się do szumu kręcącej się płytki ;-)"

... na samym końcu tematu jest wpis "szczerze nie rozumiem po co szukać na upartego jakiś wad, przecież ten hałas jest zagłuszony odgłosami z gry i nie trudno się do tego przyzwyczaić " Pewnie jak walniesz głośniki z Woodstocku w pokoju 3/3m to nie będzie słychać 'odgłosów' buczenia i trzaskania w XKlockach

Słyszałem na żywca jak działa X i PS3, po 4h grania na jednym i drugim różnica jest DIAMETRALNA!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymajcie mnie! co za obeznani ludzie siedza na tym forum Normalnie rece opadaja "pokaz slajdow w co 3 grze" koles chyba PS3 na oczy nie widzial, fakt nie wszystkie konwersje wychodza dobrze, ale tylko dlatego ze sa konwersjami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety widziałem tego newsa który zepsuł mi najstrój... Mam nadzieje tylko że FF zostanie tam gdzie powinien...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety widziałem tego newsa który zepsuł mi najstrój... Mam nadzieje tylko że FF zostanie tam gdzie powinien...

Mam dla Ciebie dobrą informację-Guerilla Games jest wew. studiem Sony i raczej nie chce mi się wierzyć że stworzą grę na x-box'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdaje mi się, że niektórzy ludzie nie oglądają filmików zamieszczonych w newsach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja tylko napiszę "nie śmiej się dziadku z cudzego przypadku". Mi jakoś nie sprawia satysfakcji, że xboxy się psują. Może dlatego, że nasze "kroniki uszkodzonych playstation" też powoli się zapełniają. Ale dzięki za te linki przynajmniej dowiedziałem się, że ten wypasiony serwis x-boxa to nie legenda. Proszę kurier podjeżdża po konsolę, 3 lata gwarancji no... no...

Wielki szacunek dla Ciebie za te słowa. Miałem Xboxa 360, oczywiście padł mi. Dzwonie w panice do serwisu, a tam pani przedstawia mi się, milutko rozmawia pyta co i jak. Konsola pojechała do Czech i wróciła w ciągu dwóch tygodni. Paczkę można śledzić, stan naprawy też. Gdy sprzęt wrócił dostałem prezenty, list z przeprosinami do mnie osobiście(ja wiem że z wydruku ale moje imię tam się w paru miejscach walało). Szczegółowy opis awarii, no cuda po prostu. Po raz pierwszy przekonałem się że jestem europejczykiem. I poczułem że traktuje się mnie poważnie. Serwis Sony to są wolne żarty przy serwisie konkurencji. Ale do tematu. Teraz może uda się wam pojąć dlaczego ludzie i tak biorą następne Xklocki. A i jeszcze jedno konsole miałem po gwarancji, a wszystko zrobili za darmo. Jak następnym razem taki temat się pojawi to proszę przemyślcie to co piszecie. Awarie zdarzają sie i w jednym sprzęcie i w drugim.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zdaje mi się, że niektórzy ludzie nie oglądają filmików zamieszczonych w newsach

Dokładnie

A ten filmik genialny, najpierw się wściekłem ale jak sobie przypomniałem że to studio wewnetrzne...

Zobaczyłem filmik i miałem ubaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
(...) Serwis Sony to są wolne żarty przy serwisie konkurencji. (...)

Wiesz, jak mają średnio w serwisie 30 konsol miesięcznie z jednego tylko regionu... to się musieli mili zrobić bo jak nie kijem to czym? uśmiechem! Listy, gratulacje, prezenty... co to się nie robi aby klient został przy wadliwym sprzęcie!?...

Pamiętam kiedyś sklep z RTV/AGD (nie będę przytaczał nazwy...) w którym obsługa pozostawiała wiele do życzenia jak i jakość towaru... ale każdego klienta częstowali przy wyjściu cukierkami a laski co dawały cukiery mówiły ochoczo "zapraszamy ponownie" no i przyłazili niektórzy znów... a syf jak byl tak jest nadal!!

(Chyba morał każdy wie jaki z tego wynika... )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi