siupskyy 11 Napisano 2 Luty 2013 Już platynka wpadła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 2 Luty 2013 Ja tych prób zdobycia trofików nie zapomnę. 4 żuk masakra xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 2 Luty 2013 No daj spokój hehe, ale jakoś dało radę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 2 Luty 2013 Ale te żuki chyba z godzinę robiliśmy xd Do zobaczenia w poniedziałek do wbijania moich trofików ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 3 Luty 2013 Ten 1 mln śrubek to rozumiem, że trzeba mieć na stanie czy gra nalicza wszystko co wpadło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 4 Luty 2013 Aby zdobyć trofeum za milion śrubek musisz to wykonać jednym z wybranych przez Ciebie bohaterów, nie możesz zrobić tak np, że Ratchet'em masz 700tyś śrubek a Clank'iem masz 300tyś wtedy trofeum nie wpadnie musisz mieć jednym 1mln, najlepiej to robić online we czwórkę graczy, wtedy zebrane śrubki mnożą się razy 4, tak gra nalicza wszystko co wpadło . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 4 Luty 2013 Aby zdobyć trofeum za milion śrubek musisz to wykonać jednym z wybranych przez Ciebie bohaterów, nie możesz zrobić tak np, że Ratchet'em masz 700tyś śrubek a Clank'iem masz 300tyś wtedy trofeum nie wpadnie musisz mieć jednym 1mln, najlepiej to robić online we czwórkę graczy, wtedy zebrane śrubki mnożą się razy 4, tak gra nalicza wszystko co wpadło . Ale zaraz...muszę je mieć po prostu 1 mln czy jak kupie wszystko w sklepie to już się nie liczy? Muszę mieć je...przy sobie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 4 Luty 2013 Tak musisz je mieć przy sobie, najlepiej uzbieraj cała kwotę, potem ulepsz wszystkie bronie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 4 Luty 2013 Tak musisz je mieć przy sobie, najlepiej uzbieraj cała kwotę, potem ulepsz wszystkie bronie :) Za późno. Cały sklep już wykupiłem. Zrobie sobie platyne tak czy siak bo gra jest bardzo przyjemna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 4 Luty 2013 Możesz i później ten milion uzbierać, tyle, że dłużej ci się zejdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bochen™ 70 Napisano 4 Luty 2013 Ostatnie chaptery z pełnym składem to dosłownie kilka chwil. Trzy cyfrowe wyniki to pikuś wtedy :) --------------- Tapnięte z mojego Galaxy S II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Luty 2013 Na zaraz potrzebnych 2 graczy (mogą być same 0lvl) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Luty 2013 Pomoże ktoś z trofikiem "Refleksja" ? Z kolegą próbowałem - nie wychodziło (moje błędy :D), a jak grałem sam to Clank nie robił tak jak powinien ;D Byłbym bardzo wdzięczny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 4 Luty 2013 Pomoże ktoś z trofikiem "Refleksja" ? Z kolegą próbowałem - nie wychodziło (moje błędy ), a jak grałem sam to Clank nie robił tak jak powinien ;D Byłbym bardzo wdzięczny :) jak masz dwa pady to zrób sam, mi się udało samemu na 2 padach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siupskyy 11 Napisano 4 Luty 2013 To samo mówiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Luty 2013 Wolę z kimś to zrobić , sam już próbowałem xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Luty 2013 Jednak Refleksja zrobiona. Odrobina wiary w swoje możliwości, 2 pady i wykałaczka czynią cuda xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 5 Luty 2013 haha, brawo xD ja be wykalaczki dalem rady ale pozy trzymajac dwa pady narax musialy wygladac przynajmniej komicznie ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 5 Luty 2013 Już cię widzę z tymi dwoma padami xD Chętny na zbieranie śrubek? Dzisiaj xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 5 Luty 2013 Już cię widzę z tymi dwoma padami xD Chętny na zbieranie śrubek? Dzisiaj xD teraz dopiero wszedłem, ale FC3 katuje aktualnie, chociaż jak jesteś to Ci mogę pomóc, ja już platynkę zrobiłem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 6 Luty 2013 Platynka wpadła. Podziękowania dla siupskyy'ego za pomoc w niektórych trofeach ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 11 Luty 2013 czyli co? najlepiej grac ostatnie poziomy czyli lodowa kraine i to miasto by zebrac srubki? szkoda ze ciezk dorwac by byc we 4 osoby :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 11 Luty 2013 uzo city katuj cały czas, wszystkie z uzo, mi to zajęło z 2 dni, ale mało grałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 11 Luty 2013 (edytowane) a poziom trudnosci ma znaczenie? 500k jeszcze :P Edytowane 11 Luty 2013 przez BrzozaLuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaaV 93 Napisano 12 Luty 2013 ja na normalu jechałem i jak runda dobra była i ladnie kosiłem w 4 to z 150k szło w kilka chwil zrobić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach