ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Listopad 2012 Patricko san dawaj,ja już czekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Listopad 2012 Ty, daj mi się ogarnąć :P Zaraz będę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 17 Listopad 2012 I do platyny zostały tylko 3 trofea :D Prosta,śmieszna gierka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Listopad 2012 (edytowane) Platyna zdobyta :banana: Edytowane 18 Listopad 2012 przez ExVitallin_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 18 Listopad 2012 Gratki! W ile zrobiłeś? Ja dzisiaj zaczynam i jak łatwa to też się pokuszę o platynę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 18 Listopad 2012 w 2 dni,a grałem po kilka godzin dziennie. Według ps3trophies.org, potrzeba góra 20 godzin na platynę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac88 19 Napisano 19 Listopad 2012 (edytowane) Mi do platyny brakuje tylko pokonanie 50 wrogów wręcz bez otrzymania obrażeń (Arcymistrz Q-force), ale trofeum trudno wbić grając samemu..... Edytowane 19 Listopad 2012 przez Mac88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 19 Listopad 2012 a masz 2 pady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac88 19 Napisano 19 Listopad 2012 Niestety nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 21 Listopad 2012 Jeśli grać to tylko ze znajomymi. Wczoraj dołączył jakiś koleś który sprzątał wszystkie śrubki. Musiałem go wywalić z gry bo nie szło z nim wytrzymać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrStupid69 2 Napisano 23 Listopad 2012 Czy do tej gry potrzebny jest move ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Listopad 2012 Czy do tej gry potrzebny jest move ? Nie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awierone 64 Napisano 25 Listopad 2012 gra mi się ( z żoną w coopie) naprawdę fajnie ... tylko plansza z krami i olbrzymem przeciwników potrafi naprawdę dać po nerwach. jak ktos niezdecydowany to polecam. tym bardziej że w ps+ za free ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 26 Listopad 2012 (edytowane) Ktoś chętny na grę od początku? Nawet od zaraz. Postać jest mi obojętna ;) Ale wolałbym Rachetem albo Clankiem. Edytowane 26 Listopad 2012 przez crix15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwis 13 Napisano 27 Listopad 2012 Ja jestem chetny , ale bede dostepny po 22 dopiero. Jak coś to proś PSN ID SirHaszak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 28 Listopad 2012 Ja gram raczej w godzinach popołudniowych, jak wrócę ze szkoły :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 30 Listopad 2012 witam pomoze ktos w przejsciu etapu morze polarne bo wstyd sie przyznac ze w jednym momencie samemu nie moge sobie poradzic, walka na krze, brakuje albo amunici albo kre mi rozwala i wpadam do wody, dodawac do znajomych z dopiskiem ratchet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
isabellspi 8 Napisano 4 Grudzień 2012 (edytowane) Witam mam problem z dwoma pucharkami a mianowicie: 1. zdetonuj 85% skrzynek wybuchowych na równinach adlaros 2. wrzuć wszystkie slorgi do wody na wyspie Octonok wydaje mi się ze wszystkie skrzynki rozwaliłem a te potworki wrzuciłem do wody a pucharki nie wpadły czy ktoś się spotkał z tym problemem Edytowane 4 Grudzień 2012 przez isabellspi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 4 Grudzień 2012 Potworki mogły wpaść do takiego 'zasysacza' i nawet przez takiego jednego nie wbijesz trofika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Simon7319 4 Napisano 8 Grudzień 2012 Dlaczego jak chce pobrać Ratcheta to wyskakuje mi, że za mało przestrzeni dyskowej? Zwolniłem trochę miejsca i aktualnie jest ponad 30Gb wolnego. WTF? Ja rozumiem, że Infamous 2 potrzebował ponad 30gb wolnego miejsca, ale po pobraniu zajmuje ~15gb , więc co? Zajmuje 15Gb, ale potrzebuje razem 30? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kisiel-PL 492 Napisano 8 Grudzień 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że to jest tak, że te ok 16GB zajmuje instalka, a kolejne 16GB potrzeba na zainstalowaną już grę. Instalka się po tym kasuje. Edytowane 8 Grudzień 2012 przez Kisiel-PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 11 Grudzień 2012 Szukam kogoś kto pomoże w trofikach ze zdetonowaniem 85% skrzynek na Równinie Aldaros i zestrzeleniu wszystkich slorg do wody na wyspie Octanok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 11 Grudzień 2012 Szukam kogoś kto pomoże w trofikach ze zdetonowaniem 85% skrzynek na Równinie Aldaros i zestrzeleniu wszystkich slorg do wody na wyspie Octanok :) zrób oba na singlu. mi wpadły podczas normalnego przechodzenia gry i nawet się na nich nie skupiałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crix15 62 Napisano 11 Grudzień 2012 Tylko że mi te slorgi wlatują do takiej dziury i znikają... I nie mogę tego zrobić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
furo 10 Napisano 11 Grudzień 2012 Tylko że mi te slorgi wlatują do takiej dziury i znikają... I nie mogę tego zrobić... a jak chociaż jeden wpadnie do wiru grasz dalej czy przerywasz misje? z tego co pamiętam mi kilka wpadło do wiru,a i tak zaliczyło mi trofeum. Równiny Aldaros są mega łatwe tylko nie spadnijcie we dwóch. Jeden może zginąć. Też jestem z Poznania więc mam nadzieję, że pomogłem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach