Skocz do zawartości
Rizo

Agresja Wobec Polakow?

Rekomendowane odpowiedzi

Akurat bylem u kolegi z PS3 bo chcial zobaczyc jak to "dziala" i gralismy u niego w bc2 przez siec. Po chwili dostalismy wiadomosc PSN od typa ktorego kompletnie nie znam tutaj foto zrobione z komorki dlatego mizerna jakosc + ps3 bylo podpiete pod sd .

http://img401.imageshack.us/i/20100818054.jpg/

Spotkaliscie sie z takim czyms? Jak myslicie zglaszac to gdzies? ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś głupi angol,najlepiej olać temat bo pewnie gdyby Polske nagle zasiedlło 1mln np.Turków też by takich tekstów nie brakowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat bylem u kolegi z PS3 bo chcial zobaczyc jak to "dziala" i gralismy u niego w bc2 przez siec. Po chwili dostalismy wiadomosc PSN od typa ktorego kompletnie nie znam tutaj foto zrobione z komorki dlatego mizerna jakosc + ps3 bylo podpiete pod sd .

http://img401.imageshack.us/i/20100818054.jpg/

Spotkaliscie sie z takim czyms? Jak myslicie zglaszac to gdzies? ;p

Absoltunie to zglos!! Jakas zfrustrowana ciota grac nie potrafi i tylko przez internet jest mocna w gebie. Ciekawe czy by Ci to w twarz powiedzial.

Zglos, moze dostac bana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za kretyn! Osobiście takie coś mnie bardzo drażni ale w tym przypadku bym go olał, chyba że napisał by jeszcze raz. Pewnie jakiś pryszczaty, gruby zakompleksiony nastolatek który nienawidzi nas za to, że w Polsce mamy najładniejsze dziewczyny :)

EDIT: Zmieniam zdanie. Jeśli kill i cwir mają racje, że może dostać bana to zgłoś.

Edytowane przez Tom1422

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okey Panowie zgłoszę tylko powiedźcie mi jedną rzecz w rubryczce "Opis" mam napisać to co on mi napisał ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej żebyś zacytował go dokładnie i dał link do zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Absoltunie to zglos!! Jakas zfrustrowana ciota grac nie potrafi i tylko przez internet jest mocna w gebie. Ciekawe czy by Ci to w twarz powiedzial.

Zglos, moze dostac bana.

Dokładnie przez duże D. Idiotów na tym świecie nie brakuje a tym bardziej na psn ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie poradzicie, głupich dzieci w internecie nie brakuje.

Między innymi dlatego nie mam PL w swoim nicku na PSN :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tego Hitlera to bym mu nie odpuścił, niech mu dadzą bana będzie dzieciak miał czas poczytać książkę od historii :verymad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale najczęściej jak takie cos czytam, to najczęściej chodzi o BC2 :P

Wcześniej też chyba ludzie pisali, że idioci jak dostaną headshot'a to później wypisuja jakieś bluźnierstwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za tego Hitlera to bym mu nie odpuścił, niech mu dadzą bana będzie dzieciak miał czas poczytać książkę od historii :verymad:

Podpisuję się pod tym rękoma i nogami. Zawsze mnie nosi jak czyny tego zwyrodnialca przypisywane są całej Polsce. Niestety to jest powszechne... Oglądałam kiedyś program jak robiono ankietę i pytano się ludzi w jakimś kraju czy słyszeli o obozach koncentracyjnych w Polsce. Oczywiście, wszyscy słyszeli, jednak wiedzą o nich tylko tyle, że były to polskie obozy koncentracyjne. I to niestety wystarczy, żeby niektórzy wyrobili sobie pewną opinię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawę zgłosiłem ciekawe tylko kiedy zareagują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Między innymi dlatego nie mam PL w swoim nicku na PSN :whistling:

Nie wstydź się swojego pochodzenia chłopie.

Ja mieszkam za granicą, ale nie zmieniam tematu na pytanie skąd jestem.

Poza tym, ten 'hate-post' świadczy tylko o tym, jak chłopek dostał sromotnie po dupie od Polaka i nie wiedząc jak rozładować swoją frustrację to pewnie porozrzucał po całym pokoju klocki lego a potem poprosił starego o sklecenie na szybko jakiegoś żałosnego responda, który pozwoli mu chociaż trochę złagodzić ból i hańbę jaką się okrył.

Niestety, głupoty niczym nie zakryje i wcześniej, czy później - tak jak on w tym poście, tak życie na niego wyleje wiadro pomyj.

Polska-badz%20dumny.preview.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę nie w temacie, ale...

Niedalej jak wczoraj grałem w RDR. Jest około 3 w nocy i nie ma zbyt wielu graczy. Snuję się bez konkretnego celu po prerii. Po paru minutach do Free Roam dołącza się 3 kolesi z jednego posse. Gadają przez headset`y. Żeby mi nie przeszkadzali zaznaczam mute przy każdym z nich. Ja w tym czasie oblegam jakąś "kryjówkę bandziorów". Jeden z nich proponuje wspólną zabawę. Dołączam do ich posse. Przenosi nas do co-op. Czekamy na rozpoczęcie gry. Żeby mieć z nimi jakiś kontakt odznaczam przy ich nick`ach mute. Nagle dostaję wiadomość od jednego z nich. Koleś po angielsku pyta skąd jestem? Ja mu na to, że PL. Za chwilę druga wiadomość.............. "black or white, he he?". Ja mu na to, że yellow. I w tym momencie słyszę w TV jak jeden z nich mówi do drugiego: "fucking polish pig". Śmiech i zaraz wszyscy trzej mnie kick`ują. Bez komentarza.

P.S.Szkoda, że nie ma emotki ze środkowym palcem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angole po prostu czuja się lepsi od nas..

A tacy nie są. Zazwyczaj jak gram w fife to wszystkie bluźnierstwa moich przeciwników po przegranej zaczynają się od "u f*cking polish.."

żałosne wręcz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zawsze trafiam na fajnych ludzi, jak odpowiadam im skad jestem to mowia "Oh nice" "Thats great" ani razu nie zdazylo mi sie zeby ktos z jakimis wyzwiskami wylecial.

W kazdym badz razie dobrze ze zglosiles moze dostanie nauczke i zmieni podejscie do polakow xD

Tak wracajac do tematu obozow to pamietam ze kiedys przerabialismy ksiazke gdzie byl motyw obozow, i bylo tam napisane ze sa to POLSKIE OBOZY, a nie obozy znajdujace sie na terenie polski a to dwie rozne rzeczy. To pamietam ze podnioslem reke i dalem maly wyklad w klasie xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawę zgłosiłem ciekawe tylko kiedy zareagują.

dobrze zes to zglosil chlopie tez spotkalem sie z czyms podobnym 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałem się tylko raz z takim czystym chamstwem w Uncharted2 mianowicie: grając deathmatch i gadając przez HS z kumplami Polakami, inny gracz prawdopodobnie jakiś Anglik, zaczął mówić, że jak mamy gadać w tym "ujowym" języku to żebyśmy się lepiej w ogóle nie odzywali i jak chcemy rozmawiać to jedynie poprawnie po angielsku, a jak nie umiemy to niech siedzimy cicho i się cieszymy, że w ogóle grać nam pozwalają.

Chyba nie wiedział, że można dać mute przeciwnej drużynie albo poszczególnym zawodnikom, no ale to już nie mój problem ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z takim przejawem agresji spotkałem się tylko raz. A mianowicie podczas grania w Street Fighter'a IV na Xboxie, po pokonaniu jakiegoś kolesia zostałem zwyzywany, oczywiście teksty szły typu "fuckin' polish" itd itp. Sprawy nie zgłosiłem natomiast sam zwyzywałem kolesia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wyzwiska typu stupid polish , fucking pole itp występują praktycznie w każdym MP czy to na konsoli czy PC,cie . Najczęściej tymi wyzywającymi są Anglicy z wiadomych powodów . Tak jak już wcześniej ktoś napisał zazdroszczą nam kobitek , bo u nich rzadko jest na co oko powiesić(prócz tych polek które tam żyją) :D . Młodzież nie za bardzo zna historię i myślą ,że Polacy mieli coś wspólnego z Hitlerem . Niewiedzą nawet ,że prawdopodobnie bez naszych wspaniałych lotników w czasie wojny przegrali by bitwy w powietrzu ,a może zazdroszczą tego co Hitler kiedyś powiedział ,że gdyby połączyć waleczność i siłę walki polaków z niemiecką technologią to uzyskałby armię nie do pokonania . Szkoda ludzi ,tyle w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale o co wam chodzi z tym hitlerem? przeciez on napisal ze "chcialby zeby hitler zabil nas wszystkich" wiec ewidentnie zna historie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale o co wam chodzi z tym hitlerem? przeciez on napisal ze "chcialby zeby hitler zabil nas wszystkich" wiec ewidentnie zna historie :)

A mi sie zdaje ze pomylil nas z zydami, wiec wychodzi na to ze jej nie zna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie zdaje ze pomylil nas z zydami, wiec wychodzi na to ze jej nie zna.

Skojarzenie Polski z hitlerem jest takie ze nas pierwszych zaatakowal i (pomijajac narod zydowski) mielismy najbardziej przejebane od samego poczatku. Zreszta w II WŚ zginelo ponad 5.5 miliona Polakow wiec jego prymitywny zarcik ma sens.

Ale nie o tym jest mowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi