Tomo 11882 Napisano 2 Listopad 2010 Dinozaur odkopany i ożył Panowie w całym procederze funkcji raportuj jest jedna istotna sprawa - ważne aby nie być idiotą :whistling: Jak ktoś nam wyjątkowo zachodzi za skórę to skorzystajmy z funkcji raportowania bez uprzedniego wdawania się w obraźliwe dialogi :thumbsup: Polecam, sam korzystałem i efekt przyszedł dość szybko - było to jednak za czasów kiedy raportować można było wyłącznie przez WWW - przed dodaniem takiej opcji w menu konsoli. Zakładam więc że wtedy Sony dostawało takich donosów znacznie mniej i łatwiej/szybciej mogli je wszystkie ogarnąć <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrisPora_PL 145 Napisano 2 Listopad 2010 Dinozaur odkopany i ożył Panowie w całym procederze funkcji raportuj jest jedna istotna sprawa - ważne aby nie być idiotą :whistling: Jak ktoś nam wyjątkowo zachodzi za skórę to skorzystajmy z funkcji raportowania bez uprzedniego wdawania się w obraźliwe dialogi :thumbsup: Polecam, sam korzystałem i efekt przyszedł dość szybko - było to jednak za czasów kiedy raportować można było wyłącznie przez WWW - przed dodaniem takiej opcji w menu konsoli. Zakładam więc że wtedy Sony dostawało takich donosów znacznie mniej i łatwiej/szybciej mogli je wszystkie ogarnąć hm, nie wdawałem się w wymianę komplementów , jak bym śmiał :teehee: i zgłoszenie przesłałem przez www, przesłałem fotę z uprzejmością i nadawcą, a także wpisałem użyty komplement w wymagane pole i wybrałem rodzaj komplementu (był wybór np na tle rasowym, religijnym, ja podałem narodowosciowy). Sam zostałem poinformowany o przyjeciu zgłoszenia i o tym, że o wyniku zostanę poinformowany pocztą email.... no i czekam do dziś myslę, że spełniłem wymagane kryteria. Dlatego sposób załatwienia sprawy zniechęca mnie do kolejnych raportów. Zastanawiam sie czy lepiej nie odkuwać się samemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach