Sir Siekier 861 Napisano 24 Listopad 2010 Sluchajcie sorry za opoznienia w temacie pktow ale postram sie nadrobic dzis w nocy. pozatym my dalej szukamy osoby do 2 ligi bo jeden obywatel nam wypadl. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronniu 0 Napisano 25 Listopad 2010 Nick: Ronniu (psnid: Ronniu) Controler: Pad na dniach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 26 Listopad 2010 (edytowane) No osoba do 2 ligi zostala znaleziona... roniu najpierw przeczytaj sobie temat odpowiednio i wowczas twoje zgloszenie moze zostanie rozpatrzone bo narazie pokazujesz ze... czytac ze zrozumieniem nie umiesz:) pozdrawiam. === dobra tabele uaktualnione... Edytowane 28 Listopad 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 5 Grudzień 2010 Brakuje po 1 osobie w lidze 2 i 3... rezrwa prosze sie zglaszac... na pw. Ogolna rzecz jest taka ze sie ludzie sypia.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Grudzień 2010 Nick: MateoPLzamosc zespol 1: torro rosso zespol 2: hrt zespol 3: renault mam nadzieje ze dobrze dokonalem zgloszenia, czekam na potwierdzenie i pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 15 Grudzień 2010 Oj Mateo Mateo... Nie tak... Ale jako, że mam dobry humor to Ci powiem co i jak. Zespoły jak i członkowie lig są dawno już wybrani. Teraz piszesz do takiego użytkownika jak Sir Siekier. Piszesz do niego Prywatną Wiadomość, że chcesz dopisać się do listy rezerwowej. Trafiasz na listę i potem czekasz na wiadomość, w którymś z ligowych tematów, że zwolniło się miejsce. Ewentualnie w tym temacie, w którym teraz piszemy. Wtedy jak najszybciej wysyłasz do Sir Siekier'a wiadomość, że jesteś chętny wskoczyć na to miejsce. Odziedziczasz bolid poprzednika, a punkty się resetują. Ale tak jak mówię, kto pierwszy ten lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik79 1 Napisano 17 Grudzień 2010 Tia, ja się do SirSiekiera 4 razy zgłaszałem i nic...:verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 18 Grudzień 2010 (edytowane) Kochani ja teraz jestem niezywkle zajety wiec nie mam zbytnio czasu. Jest ogolnie dramat w kosmosie:D Jak wroce do normalnej wersji zyciowej wszystko jakos poustawiam:D prosze o cierpliwosc. Pozatym z tego co widze poki co nikt nie chce opuscici cnaszych szeregow wiec jest ok. pozdro === Dobra, rezerwa prosze sie zglaszac do mnie na pw w celu wskoczenia na wolne miejsce w 2 lidze. pozdro. osoba juz przydzielona. ===== Uwaga rezerwisci, jest wolne miejsce w 4 lidze. Zielu zrezygnowal. Prosze sie do mnie zglaszac na pw. pozdrawiam. Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Grudzień 2010 Ok wysłałem moja kandydaturę na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 Uwaga rezerwisci jest tez wolne miejsce w 2 lidze... babcia zrezygnowal. prosze sie zglaszac na pw. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Cześć, Jestem chętny dołączyć do listy rezerwowej. Moje dane to: Mane, psnid: Mane_TA, - pad Zespół 1: Reanult Zespół 2: BMW Zespół 3: Williams Edytowane 28 Grudzień 2010 przez Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 Kochany ze byly swieta to nie znaczy ze bede jakos bardziej przyjazny... prosze sie zglosic w prawidlowy sposob. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Grudzień 2010 a teraz ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 niestety nie. pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Grudzień 2010 Zglaszacie sie do listy rezerwowej wg podanego przykladu: Czesc, Jestem chetny dolaczyc do listy rezerwowej. Moje dane to: nick z forum, psnid: nick, na czym bede gral. Pozdrawiam. Tak to ma wygladac. to jest napisane na 1 stronie wiec nie wiem w czym problem przy pierwszym podejściu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 wszystko ma byc na pw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 28 Grudzień 2010 Zglaszacie sie do listy rezerwowej wg podanego przykladu: Czesc, Jestem chetny dolaczyc do listy rezerwowej. Moje dane to: nick z forum, psnid: nick, na czym bede gral. Pozdrawiam. Tak to ma wygladac. to jest napisane na 1 stronie wiec nie wiem w czym problem przy pierwszym podejściu? a gdzie to masz wyslac jest tam podane???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 1 Napisano 28 Grudzień 2010 ok sorry faktycznie dałem d..., usuńcie moje posty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 ogolnie to nie ma problemu... wiele osob mialo ze mna takie same problemy wiec pozostalym daje to fajna zabawe przez nabijanie sie z nowego:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 28 Grudzień 2010 czy ja wiem czy z tego jest taka fajna zabawa??:) witam Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 28 Grudzień 2010 na pewno dla mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 28 Grudzień 2010 no widze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 29 Grudzień 2010 Panowie organizatorzy, a gdzie zapowiedź GP Wielkiej Brytanii ? Zawsze ładnie z początkneim tygodnia był serwowoany nowy temat, a teraz cisza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 29 Grudzień 2010 wszyscy sie rozleniwili po tych swietach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 29 Grudzień 2010 (edytowane) wszyscy sie rozleniwili po tych swietach I na to liczę :D Będzie łatwiej na Silverstone ;) ============ Panowie Życzę wam DOBREJ ZABAWY SYLWESTROWEJ i NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!! - SZCZĘŚCIA, BY BYŁ LEPSZY OD 2010, A PRZEDE WSZYSTKIM BY BYŁ ZDROWY :thumbsup: I sukcesów w ML F12010. Edytowane 31 Grudzień 2010 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach