Sir Siekier 861 Napisano 17 Październik 2010 Opiekunowie grup... macie te swoje formy w exelu w celu wpisania pkt i kolejnosci po wysciug... prosze zatem to wszystko porobic i wowczas wyslac do Patricko. Teraz on jest glowny zarzadzajacym w podliczeniach i w sezonie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 17 Październik 2010 To nie koniecznie musimy zaczynac od poczatku, mozemy poprostu wyzerowac punkty jak patch poprawi te bugi. Inaczej ja juz jestem w plecy z punktami, co nie wyniklo z mojej winy i tempa na 5 miejsce. Ja nie chce jezdzic wyscigow gdzie tak naprawde nie mam wplywu na moj wynik, np. lapie kapcia po pierwszym zakrecie i jade wolno przez cale okrazenie i trace mase czasu a potem nie jestem w stanie tego odrobic nawet jadac zajebistym tempem bo nie ma takiej fizycznej mozliwosci zeby pewna granice przeszkoczyc. Odrazu proponuje zmienic nazwe tematu Liga Mistrzow na Liga Zwyciezcow, bo z mistrzostwem pierwsze 3 miejsca narazie nie maja nic wspolnego w tej grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 17 Październik 2010 teraz to juz po ptokach... nie moge zmienc. ale masz pkt:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Październik 2010 Info do opieknów: Jak uzupełnicie swoje szablony to podeślijcie mi je na PW. Możecie wrzucić na jakiś serwis hostujący (np. www.speedyshare.com) i podesłać linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 18 Październik 2010 A co z klasyfikacją konstruktorów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 18 Październik 2010 Nie mamy wynikow ze wszystkich lig... Chcecie klasyfikacje konstruktorow na szybko to w wynikach pod nickami piszcie rowniez team... Szybko wowczas dodam do skladow gdzie bedzie klasyfikacja konstruktorow. Ogolnie zastanawiam sie nad nowym tematem... Klasyfikacja gdzie bedzie najnowsze zestawienie... co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helion07 10 Napisano 18 Październik 2010 Moim skromnym zdaniem wczorajszy wyścig był dobry, (oczywiście kapeć i kontrolka o braku paliwa, zabrakło mi parę metrów do Patricko ) zaraz postaram się wrzucić mały filmik na yt z pierwszej ligi :) oczywiście tylko z mojej perspektywy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 18 Październik 2010 Moim skromnym zdaniem wczorajszy wyścig był dobry, (oczywiście kapeć i kontrolka o braku paliwa, zabrakło mi parę metrów do Patricko ) zaraz postaram się wrzucić mały filmik na yt z pierwszej ligi :) oczywiście tylko z mojej perspektywy. Ja również jestem zadowolony z wyścigu w lidze4, mimo kapcia, mimo frekwencji i deszczu na pustyni :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 18 Październik 2010 Ja również jestem zadowolony z wyścigu w lidze4, mimo kapcia, mimo frekwencji i deszczu na pustyni :] szkoda tylko, ze sie ludzie wykruszali (na tle 1-3 lig troche slabo wypadlismy), a co do deszczu to powiem szczerze, bardzo liczylem na ulewe (przy prognozie 60%), a tu klops, znaczy sie kapusniak na ostatnich 5 okr. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SolidAREK 10 Napisano 19 Październik 2010 Info na temat patcha link: http://www.whenspamattacks.com/video-games/xbox-360/f1-2010-patch-details Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Październik 2010 Tak, jak coś to w temacie o grze jest na ten temat dyskusja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 19 Październik 2010 Taki temat z beczki terminów. Czy 31.10 (za dwa tyg.) liga normalnie jedzie? Taki termin trochę dyskusyjny (dzień przed 1 listopada), wiele osób wyjeżdża itd. Jakie Wasze zdanie w temacie? Jakie zdanie organizatorów ligi? W sumie to to samo pytanie można zadać w kontekście 26.12. Robimy jakieś wyjątki dla takich "dziwnych", "okołoświątecznych" dni, czy lecimy co tydzień, bez względu na wszystko? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Październik 2010 Hmm, dobre pytanie. Sam nie wiem czy będę. Także proponuję zdecydowanie zrobić wolne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 19 Październik 2010 Ja w sumie się nie wypowiedziałem - też jestem za wolnym. Albo, nawet jeszcze bardziej, za przełożeniem na inny termin tego wyścigu (wtorek, środa, po 1 listopada). Potrzebna będzie jakaś ankieta, czy szefostwo samo podejmie decyzję? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) Też jestem za przerwą - jak nigdzie nie wybędę, to chociaż spokojnie potrenuje do następnego wyścigu :] aleee bez kombinacji, po prostu przełóżmy na kolejną niedziele Edytowane 19 Październik 2010 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 19 Październik 2010 Może w tym tygodniu lub w weekend po 1 listopada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 19 Październik 2010 a nie mozna wowczas rozegrac tego w sobote?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Październik 2010 Ja proponuję normalnie w następną niedzielę...jak zaczniecie kombinować, żeby zrobić w środę, wtorek, itd. to i tak 90% nie będzie pasowało. Niedziela jest terminem, który każdemu pasuje, także o tydzień przesuwamy i tyle. Nikt z tego powodu nie będzie płakał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 19 Październik 2010 Ja proponuję normalnie w następną niedzielę...jak zaczniecie kombinować, żeby zrobić w środę, wtorek, itd. to i tak 90% nie będzie pasowało. Niedziela jest terminem, który każdemu pasuje, także o tydzień przesuwamy i tyle. Nikt z tego powodu nie będzie płakał. następna niedziela po tym terminie, też jest wg. mnie najlepszym rozwiązaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 19 Październik 2010 Ja proponuję normalnie w następną niedzielę...jak zaczniecie kombinować, żeby zrobić w środę, wtorek, itd. to i tak 90% nie będzie pasowało. Niedziela jest terminem, który każdemu pasuje, także o tydzień przesuwamy i tyle. Nikt z tego powodu nie będzie płakał. Czyli jedziemy 24 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 19 Październik 2010 (edytowane) jedziemy 24, a następny wyścig mamy 7.11 === mam pytanko odnośnie nowych graczy, którzy wchodzą z rezerwy - przejmują pkt po poprzedniku, czy tak jak w ankiecie wyszło, zaczynają od 0 ?? w sumie to dopiero początek, więc nie widzę przeszkód, by zaczynali z tymi paroma marnymi punkcikami ;p Edytowane 19 Październik 2010 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 19 Październik 2010 Ja tam jestem zeby jechac normalnie, ewentualnie przelozyc o dzien, dwa w przod lub w tyl. Nie chce mi sie czekac dwa tygodnie i trenowac ciagle jeden tor i to szczegolnie malezje ktora jest tragiczna, skoro i tak juz znam 90% torow tak na tip top. Takze albo pojechac np. w piatek przed calym tym wyjazdem albo poprostu 1 wieczorem smignac jak juz wszyscy powroca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 19 Październik 2010 KOWI dobrze myśli. Jestem za :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 19 Październik 2010 Jak wyjdzie ten patch i zapadnie decyzja, by zresetować sezon, to naprawdę rozważyłbym, to co pisałem kilkanaście postów temu, tutaj - http://www.ps3site.pl/forum/topic/42642-mala-liga-f1-2010/page__view__findpost__p__403040 Chodzi o zaczęcie nowego sezonu, który byłby okrojony do mniejszej liczby wyścigów. Nawiązuję z tym ponownie, gdyż jak czytam teraz o przekładaniu wyścigów z okazji dni świątecznych o tydzień, to wyjdzie naprawdę, że sezon, który dopiero się zaczął, potrwa bite pół roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 20 Październik 2010 Jak wyjdzie ten patch i zapadnie decyzja, by zresetować sezon, to naprawdę rozważyłbym, to co pisałem kilkanaście postów temu, tutaj - http://www.ps3site.pl/forum/topic/42642-mala-liga-f1-2010/page__view__findpost__p__403040 Chodzi o zaczęcie nowego sezonu, który byłby okrojony do mniejszej liczby wyścigów. Nawiązuję z tym ponownie, gdyż jak czytam teraz o przekładaniu wyścigów z okazji dni świątecznych o tydzień, to wyjdzie naprawdę, że sezon, który dopiero się zaczął, potrwa bite pół roku :) IMO pomysł bez sensu. Nie po to jest 19 GP żebyśmy to zmieniali i jechali np. 10, bo koledze się dłuży... Już widzę dyskusję, które jechać a które nie :down: Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach