ONE 698 Napisano 23 Sierpień 2010 Już w środę na PSS! http://www.ps3site.pl/alien-breed-impact-juz-w-przyszlym-tygodniu/51560/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 25 Sierpień 2010 Niestety gra nie pojawiła się w dzisiejszej aktualizacji PSS. A myślałem że dzisiaj sobie zagram... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 25 Sierpień 2010 dokladnie tez na to liczylem a tu doopa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slababateria 20 Napisano 25 Sierpień 2010 Wie ktoś czy będzie lokalny koop? Cholera, a miałem nadzieję że sobie dziś pogram... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 1 Wrzesień 2010 Właśnie ściągam demo, zobaczymy czy warto zainwestować. PS. Orientuje się ktoś ile trwa przejście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 1 Wrzesień 2010 ile wazy ? i opisz jakie wrazenia bo chce kupic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 1 Wrzesień 2010 Właśnie ściągam demo, zobaczymy czy warto zainwestować. PS. Orientuje się ktoś ile trwa przejście? Mogłeś sprecyzować, że na PC/Xboxa bo na PSS nadal pustki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 1 Wrzesień 2010 daj sobie jeszcze 30 minut i bedzie tak jak zawsze update sklepu po 17 nigdy przed ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 1 Wrzesień 2010 55zł, 1181Mb. Jest na wyszukiwarce od 15 minut. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajwer 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 Gram z kumplem online, mamy podlaczone HSy i nie słyszymy siebie:/ ktoś wie o co chodzi? jakiś błąd w grze czy co? HELP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 2 Wrzesień 2010 Ograłem demko. Całkiem fajna gra, ale cena jest zbyt wysoka, lepiej zainwestować w Shank, Scott Pilgrim lub Monkey Island (1,2). Lepsze i tańsze gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ajwer 0 Napisano 2 Wrzesień 2010 Ograłem demko. Całkiem fajna gra, ale cena jest zbyt wysoka, lepiej zainwestować w Shank, Scott Pilgrim lub Monkey Island (1,2). Lepsze i tańsze gry. Ja bym nie powiedział,że lepsze. Scott i Shank spoko, Monkey zupełnie z innej bajki. Gusta i guściki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irass 1 Napisano 5 Wrzesień 2010 Gra moze być fajna ale za 55zł to przesada. A jak multi fajnie sie gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bryan 3 Napisano 6 Wrzesień 2010 Gra bardzo fajna czy warta 55zl... nie wiem lol. Co-op play rowniez dobry tylko trudny. A co do co-opa przeszedl ktos pierwsza misje bo za cholere nie moge tego z nikim przejsc. Jak ktos chcialby sprobowac Add Me. :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 6 Wrzesień 2010 Czy ktoś kto skończył już singla mógłby napisać ile mniej więcej zajmuje przejście gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ThePx 0 Napisano 6 Wrzesień 2010 Gra całkiem spoko, mroczny klimat, możliwość ulepszania broni tylko trzeba się przyzwyczaić do (jak dla mnie) dziwnego systemu sterowania, a właściwie do tego, że L1 i R1 obracamy kamerą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 6 Wrzesień 2010 (edytowane) Czy ktoś kto skończył już singla mógłby napisać ile mniej więcej zajmuje przejście gry? Około 3 godzin. Wbiłem po dwukrotnym przejściu platynę i muszę powiedzieć że gra nie jest zła. Jeśli grać to od razu na hardzie, bo inaczej szybko się znudzi. Według mnie nie jest warta 55zł, są lepsze tytuły za tą cenę (Trine?). Po przejściu ukazał się napis: "Alien Breed 2: Assault - coming soon!" Edytowane 6 Wrzesień 2010 przez Duszol_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grabeq 1138 Napisano 6 Wrzesień 2010 Około 3 godzin. Wbiłem po dwukrotnym przejściu platynę i muszę powiedzieć że gra nie jest zła. Jeśli grać to od razu na hardzie, bo inaczej szybko się znudzi. Według mnie nie jest warta 55zł, są lepsze tytuły za tą cenę (Trine?). Po przejściu ukazał się napis: "Alien Breed 2: Assault - coming soon!" Dzięki za odpowiedź. 3h to zdecydowanie za mało i chociaż demo mi się podobało wstrzymam się z zakupem. Już niedługo w PSS pojawi się nowy Tomb Raider i wolę na ten tytuł przeznaczyć kasę. AB łykną może przy okazji jakiejś promocji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 6 Wrzesień 2010 3 godziny ? No to muszę przyznać że niezły kozak z Ciebie, ja jestem dopiero na trzeciej misji a już mam nabite ponad 3 godziny... Osobiście nie żałuję tego zakupu, giera bardzo fajna, trofea w miarę proste, no i klimat jak za dawnych lat gdy grałem w Aliensy na A600 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
go0ma 0 Napisano 8 Wrzesień 2010 To da się grać we dwóch na jednej konsoli czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hornet 0 Napisano 8 Wrzesień 2010 Da się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateor999 0 Napisano 7 Styczeń 2011 temat ucichł nikt w ta grę już nie gra ??? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 16 Lipiec 2011 odgrzewam kotleta bo potrzebuje zrobic kilka trofikow online w czesci 1 i 2 wiec szukam partnera do pomocy - hs wymagany koniecznie ... pisac na pw lub odezwac sie na PSN pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 27 Lipiec 2011 Hej Yano, zrobimy hard to kill? Tyle że nie mam hs'a więc jakoś trzeba będzie sobie poradzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 27 Lipiec 2011 bede gdzies okolo 23 mozna sprobowac ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach