Tato 0 Napisano 26 Wrzesień 2010 Powitać szacowne Grono ! Imię: Marcin Wiek : 34 Skąd: okolice Krakowa Jeżdżę na kółku DFP GT Zakup F1: czekam, aż Ultima łaskawie dowiezie wersje PL Styl jazdy: sam chciałbym to wiedzieć, gdyż do tej pory nie jeździłem w żadnych ligach, no ale latka lecą więc może czas zacząć ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 27 Wrzesień 2010 Cześć Imię: Andrzej PSN ID: andre_maks_PL Wiek: 24 Gram na: pad, jak dziewczyna kupi to będzie kiera;) Zakup F1- jutro Styl jazdy: to zależy od ilości wypitych piw...byle do przodu, ale jak będę zabezpieczał tyły to też dobrze:D...liczy sie tylko dobra zabawa:) (ofkors FerPlej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saron79 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 (edytowane) Cześć Imię: Damian Wiek: 30 Skąd: stolica Dolnego Śląska - Wrocław Na czym gram: Pad Styl jazdy: Odważny a zarazem odpowiedzialny :teehee: Edytowane 29 Wrzesień 2010 przez saron79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumiss877 0 Napisano 29 Wrzesień 2010 Imię: Mariusz Wiek: 23 lat Skąd:Białystok Na czym gram: Pad sony D3 Styl jazdy: bezpieczny a zarazem skuteczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psyho997 6 Napisano 3 Październik 2010 Witam. Imie : Robert PsnID:Psyho997 Wiek:24 lata Skad: Pochodze z Gdynii , mieszkam aktualnie w Carlow , Irlandia Na czym gram:G27 Styl jazdy: byle dojechac do mety ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondri 0 Napisano 15 Październik 2010 Imię : Wojtek wiek: 31 miasto : Nysa Na czym gram: pad sony styl jazdy : fair play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 17 Październik 2010 Siema! :) Imię: Marcin Wiek: 28 lat Skąd: Warszawa Na czym gram: pad Styl jazdy: W miarę możliwości równy, a na pewno cierpliwy. Agresywność dopiero w ostatecznościach, lecz nie w okolicy bolidu przeciwnika, gdyż moim głównym zadaniem jest dojechać w całości i bezkolizyjnie do mety :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 24 Październik 2010 Imię: Michał Wiek: 20 lat Skąd: Zabrze Na czym gram: Pad Sixaxis DS3 Styl jazdy: Chyba dośc agresywny może nie tak jak Hamilton ale lubię ostrą aczkolwiek czystą walkę na torze. Jako swoją wizytówkę mogę pokazac filmik bodajze z 2006 roku (reuploadowany w 2007 roku) z mojego zwycięztwa na torze imienia Gillesa Villeneuvea w Kanadzie jeszcze z czasów F1Challange , Ja ten co tak broni się przed Ferrari i ten co atakuje Honde, ten McLaren co się rozbija to mój kolega z zespołu który niestety tamtego wyścigu nie skończył a dziwo dzisiaj jest to jeden z najszybszych kierowców w Polsce :thumbsup: W między czasie ścigałem się w lidzę simracing w klasie WTCC samochodem Seat Leon z silnikiem benzynowym, a ostatnio w portalu Rally-zone na którym to jestem moderatorem walcze w Rajdowej klasie Super 1600 za kierownicą Renault Cilo R3 a od sezonu 2011 w klasie Super-2000 nowym Fordem Fiesta którym już wystartowałem w ostatnim rajdzie sezonu 2010 :happy: Mam nadzieje że niedługo uda mi się coś wykombinowac żeby miec gdzie przykrecic mojego Logitecha tak żeby podłączyc go do PS3 :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szkorbut77 3 Napisano 26 Listopad 2010 (edytowane) nie wiem czy ktos to czyta ale kultura wymaga aby sie przedstawic imie : robert pochodze z malego miasteczka z woj oplskiego aktualnie na zielonej wyspie posiadam dfgt styl jazdy : jak wiekszosc na GAZIE wiek: 33 lata Edytowane 26 Listopad 2010 przez szkorbut77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MateoF1 59 Napisano 14 Grudzień 2010 Imie: Damian Wiek: 17 Miasto: Zamość Kontroler: Logitech Driving Force GT Styl jazdy: spokojny, nie odpowiadam na agresje, wole przejechac caly wyscig moze nie zawsze na pierwszym miejscu ale przynajmniej bezbłędnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuliszchris 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Witam wszystkich.Prawdopodobnie jestem najstarszym graczem w lidze. Imie: Krzysiek Wiek: 40 Miasto: gdzieś w Irlandii Kontroler: Logitech Driving Force GT Styl jazdy: pojęcia nie mam jaki mam styl jazdy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 6 Styczeń 2011 To ja sie tez przedstawie w końcu. Witam wszystkich Imię: Mariusz Wiek: 33 Miasto: Opole Kontroler: G27 Styl jazdy: Po persenie raczej spokojny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 14 Styczeń 2011 Wiek:29 Kontroler:DFGT Miasto: KATO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superluksio 0 Napisano 17 Styczeń 2011 Witam wszystkich. Właśnie dołączyłem do 2giej ligi Imie: Łukasz Wiek: 33 Miasto: Jabłonna k/Warszawy Kontroler: pad sony Styl jazdy: agresywnie ale fair play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevald26 0 Napisano 2 Luty 2011 Imię: Rafał Wiek: 27 Miasto: Jaworzyna slaska Kontroler: Gtdf Styl jazdy: W zaleznosci od warunkow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tachograf 211 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Imię : Grzesiek Wiek : 23 Kontroler : G27 Styl jazdy : Agresywny ale jak najbardziej fair play Miasto : Sułkowice /k Krakowa ps. Jestem nowy i staram się o dołączenie do ligi, póki co lista rezerwowa. Od wczoraj dołączyłem do 4 ligi :) Edytowane 12 Luty 2011 przez Tachograf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkos123 0 Napisano 10 Luty 2011 Koniec sezonu już niedługo - czas się przedstawić :) Witam wszystkich Imię: Arek Wiek: 34 Miasto: Gdańsk Kontroler: G27 Styl jazdy: Fair Play Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nuniek 1 Napisano 13 Marzec 2011 Koniec sezonu już niedługo - czas się przedstawić Witam wszystkich Imię: Łukasz Wiek: 29 Miasto: Żory Kontroler: Thrustmaster Ferrari F430 Styl jazdy: Fair Play Narazie w żadnej lidze ale już działa mw tej sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antekk 10 Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) Witam jestem nowy w lidze. Imie: Michał Wiek: 16 lat Miasto: Gdynia Na czym jeżdze: Pad Styl jazdy: Spokojny i skuteczny :pardon: Edytowane 16 Marzec 2011 przez Antekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
96misiek 0 Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam wszystkich ;) Imię: Michał Wiek: 15lat Styl jazdy: Spokojny w deszczu, agresywny na suchej nawierzchni - ale oczywiście fair play. :) Województwo: Opolskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 12 Kwiecień 2011 Witam wszystkich :) Imię: Dawid Wiek: 24 Miasto: Świdnica Kontroler: Logitech Driving Force GT Styl jazdy: rozważny, czasem agresywny na zasadach CRC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KISIEL17 1 Napisano 25 Lipiec 2011 (edytowane) Siemka Wszystkim Jeżdżę w lidze4 Imię: Krzysztof wiek: 19 Miasto: Kopanka Ok. Krakowa Styl jazdy: Agresywny ale z rozsądkiem. Gram na kierownicy Logitech Driving Force GT Edytowane 7 Wrzesień 2011 przez KISIEL17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
id83 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Imię: ace Wiek: 27 lat Skąd: Rybnik Na czym gram: Kierownica G27 Styl jazdy: Agresywny ;) Kanał Youtube: acePL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepk 0 Napisano 6 Październik 2011 Imię: Piotr Wiek: 32 Skąd: Krzeszowice k/Krakowa Sprzęt do grania: Logitech G25 F1 2010 oraz 2011 Powiem tak, nie gram przez internet prawie w żadną grę, jako że mnie to chyba nie kręci, ale cóź - możemy pojeździć :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chevbacca46 9 Napisano 22 Październik 2011 Imię: Maciek Wiek: 3x10 Skąd: Rodzinnie- Włocławek Obecnie-Athlone/Irlandia Na czym gram: DS Styl jazdy: Agresywny, nie lubie jak mi cos zaslania widok :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach