Hematyt 0 Napisano 4 Listopad 2011 Witam wszystkich imie: Marcin wiek: 33 miasto: Rybnik gram na : logitech GT styl: szybciej pije piwo niz jerzdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HeXatroN- 0 Napisano 23 Listopad 2011 A myślałem ze bede najstarszy , witam wszystkich. imię:Marcin wiek:26 miasto:Lublin gram na padzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 28 Listopad 2011 Imię: Marcin Wiek: 28 lat Skąd: Rumia (woj. pomorskie) Na czym gram: Kierownica DFGT Styl jazdy: Agresywnie, ale czysto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Squbix 8 Napisano 17 Styczeń 2012 Witam wszystkich Imię: Marcin Wiek: 31 lat Skąd: Bydgoszcz Na czym gram: G27 + TV 46" Z racji posiadania rodziny (syn+ kobita) nie mam tak wiele czasu na jeżdżenie jak bezdzietni kawalerowie, ale staram się jeździć fair i jak najszybciej. Do zobaczenia na torze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrsojer 0 Napisano 2 Luty 2012 (edytowane) Imie Adam Wiek: 26 lat Na czym gram GFGT Styl jazdy: skuteczny, bez zbędnych kolizji Edytowane 2 Luty 2012 przez mrsojer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal10061995 0 Napisano 6 Kwiecień 2012 Imię: Michał Wiek: 16 Skąd: Bielsko-Biała Na czym gram: pad ps3 Styl jazdy: bez asyst Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 8 Wrzesień 2012 Mamy kilku nowych grajków i nikt nie napisze ani słowa o sobie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 13 Wrzesień 2012 (edytowane) Cześć wszystkim. Jestem nowym Grajkiem. Na imię mam Ponq. Mieszkam w Warszawie. Dziewczyny na mieście mówią na mnie Szybki, koledzy od ścigania również. Mam około 30 lat. F1 interesuje się od 12 lat, kibicuję najlepszym : ALO, HAM, RAI, BUT pozdrawiam wszystkich jeżdzę na Trumasterze preferowany styl jazdy: bez trzymanki Edytowane 13 Wrzesień 2012 przez PONQ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Wrzesień 2012 (edytowane) Pozwolisz ze sie zapytam... a co to znaczy ze dziewczyny na miescie mowia na ciebie Szybki??? Czyzby trafil sie nam pan sprinter?? czy tez moze masz okularki i stad owe szybki... ?? Edytowane 13 Wrzesień 2012 przez Sir Siekier 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 13 Wrzesień 2012 Może być Sprinter, Sir. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Wrzesień 2012 so im looking forward to meet you at the race track... and then "we will say what the time will tell" :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 13 Wrzesień 2012 Albo dziewczyny za kierownicą stojąc na światłach wołają do niego "szybki!", a on leci z tym wiaderkiem i wycieraczką... :D Generalnie to spoko kolo, witamy :) Strasznie rzadkie to musi być imię, bo jeszcze się z takim w Polsce nie spotkałem. Ale żeby nie wiedzieć ile ma się dokładnie lat, a tylko około ilu, to coś nie tak :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tyc Sławek 16 Napisano 13 Wrzesień 2012 Szybki ....... mam nadzieję, że to określenie nie jest zasługą preferowanej metody sexu ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 13 Wrzesień 2012 Jakby co to nie to ze ja zaczalem polewe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 13 Wrzesień 2012 Milczar to tak jak piłkarze z afryki u nich zawsze przy wieku jest około, bo nie ma dokumentów potwierdzających. Ile sobie taki gość wpisze tyle około ma :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Wrzesień 2012 Nowy po piwo leci. Skoro taki szybki to zimne jeszcze doniesie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 13 Wrzesień 2012 Szybki ....... mam nadzieję, że to określenie nie jest zasługą preferowanej metody sexu ........ Właśnie o to mi chodziło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 13 Wrzesień 2012 Milczar to tak jak piłkarze z afryki u nich zawsze przy wieku jest około, bo nie ma dokumentów potwierdzających. Ile sobie taki gość wpisze tyle około ma :P Haha, no dokładnie. --- Właśnie o to mi chodziło :) Przynajmniej ma odwagę się przyznać, że szybko kończy. Mam nadzieję, że wyścigów nie będzie tak szybko kończył, np. na pierwszym okrążeniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greg38PL 20 Napisano 13 Wrzesień 2012 Może dać go zespołu z Klaczusiem on też zawsze szybko kończy :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Wrzesień 2012 Może dać go zespołu z Klaczusiem on też zawsze szybko kończy :) Widzę, że tu więcej takich szybko kończących :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PONQ 10 Napisano 13 Wrzesień 2012 Nie ma się czego wstydzić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 13 Wrzesień 2012 W końcu wyścig sam się nie ukończy :P No, ale dobra dobra :) Bo się ot straszny zrobił, a ludziska się tu przedstawiać mają. Jak coś to z miłą chęcią możemy kontynuować tą dysputę w Paddocku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lennox 1641 Napisano 13 Wrzesień 2012 (edytowane) No dobra, moja kolej ;] Łukasz, 36 lat, Siemianowice Śląskie (k.Katowic) Kontroler: DFGT Dołączyłem do ligi 1 ;] Witam tych których nie znam, a tych których znam pozdrawiam Edytowane 14 Wrzesień 2012 przez lennox 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geared 3 Napisano 18 Wrzesień 2012 Witam! Robert, 28 lat, Warszawa Kontroler: pad Powalczę o pkt w drugiej lidze:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
s0-Vicky 312 Napisano 2 Październik 2012 Część! Michał, 23 lata, Manchester (tak, ten w Anglii) Kontroler: DFGT Styl jazdy? Hmm.. przede wszystkim ukończyć wyścig ;) Dolaczyłem do 3 ligi! Do zobaczenia na torze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach