Skocz do zawartości
akumatom

Blazblue: Continuum Shift

Rekomendowane odpowiedzi

Już 29 października 2010 w sklepach pojawi się kontynuacja BlazBlue jednej z najlepszych bijatyk 2009 roku. :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem mocno zaskoczony. O pierwszej części mało kto wiedział, na forum chyba nawet nie było tematu. W jedynkę gram cały czas, chociaż jestem straszną lamą w bijatyki. Generalnie BB to doskonały fighter 2D ze świetnym graficznym designem i ciekawym systemem walki. Z tego co wiem dwójka trzyma poziom, ma więcej postaci i kilka usprawnień. Zobaczymy jak się u nas przyjmie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tematu o pierwszym BB nie było ale o drugim już jest :cool:

Czasem grając w pierwszą część można było spotkać kolesi z PL no ale rzadko.

Ogólnie gra jest świetna i ma rozgrywkę online NAJLEPSZĄ w bijatykach na obecne konsole(Tekken6 i SF4 moim zdaniem są w tyle , na ponad 200 pojedynków w BB lagi miałem tylko w jednym,w T6 się nie da grać online,w SF4 lagi miałem często...i ludzie tanio grają ;) ).

Fajnie że dochodzą nowe postacie głównie liczę na Hazame i nową wersję Noel.

Dobrze że nie jestem jedynym na tym forum który w BB gra , na Continuum Shift mam już preordera więc pod koniec października się będzie działo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie gra wylądowała kilka dni temu. trzeba przyznać, że jest bardzo klimatyczna. nie przepadam za japońskimi odjazdami, ale w tym przypadku podoba mi się takie podejście (duża zasługa tego, że grafika jest po prostu śliczna). mechanika nie należy do jakiś super skomplikowanych, ale gra jest diabelnie dynamiczna. na ekranie, w każdej chwili, bardzo dużo się dzieje i żeby nad tym zapanować trzeba będzie sporo nad nią posiedzieć:)

dopiero zaczynam, ale czuje ze nad tą grą można spędzić lata:)

jeśli ktoś jest chętny to zapraszam: derat_pl

jak pisałem dopiero się przyuczam. chętnie pogram z kimś kto pograł w bb trochę dłużej i może kilku rad udzielić. oczywiście jak ktoś zaczyna to też niech zaprasza! :)

Edytowane przez deratyzer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam rozumieć, że kupując wersje angielską pozbawiam się także cudownych dialogów japońskich podczas walki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi