Allu 4 Napisano 11 Kwiecień 2007 Takie w sumie głupie pytanko ale ciekawią mnie inne opinie: Wolicie PSX EXTRENE czy NEO+ ??? I czemu akurat to? Ja ze swojej strony na 100% wolę Extrema (ale kupuję oba) bo jego klimat jest bardziej luźny klimat (Neo jest zbyt "suche") i dużą liczbę artykułów około i poza growych :) And U? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 11 Kwiecień 2007 Neo bo 'gulash', i tylko za niego. PsxE za całość :) Są nie do pobicia :) Co nie zmienia faktu, że jedna i druga po woli tracą na swojej wartosci. W dobie internetu nie będą już nigdy na bieżąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 11 Kwiecień 2007 Niby tak, ale tak jak eBook nigdy mi książki nie zastąpi, tak net gazetki nie da rady wyprzeć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Liluh Napisano 11 Kwiecień 2007 Właśnie miałem zapytać czy Gulash to jeszcze pisze w Neo :) Dla tych co niepamiętają, gulash to jeden z nielicznych ludzi ze starej gwardii prasy rozrywki komputerowej który jeszcze coś skrobie jak dawniej. Jeszcze z Secret Service. Często i gęsto mam zupełnie inne zdanie o konkretnych grach, ale lubie go z sentymentu ;) PSX Extreme zawsze pachniało mi chamskim przedrukiem z wersji angielskiej, ale dobrze, że jeszcze się trzymają. Mimo wszystko, dla mnie prasa komputerowa skończyła się ze śmiercią takich gazet jak Bajtek, TopSecret i Secret Service. Gamblera nigdy nie lubiłem, a ostatnim na polu bitwy ŚGK który również był zszedł. Trochę się dziwie, bo jednak gazeta to gazeta, za 5zł do 8zł kupowałbym nawet niezbyt gruby miesięcznik o grach z solucjami, reckami i wywiadami. Ale od conajmniej 3-4 lat to już nie te czasy. Wracając do tematu, nie kupuje ani jednego ani drugiego, ostatnie pismo konsolowe jakie kupowałem regularnie to było angielskie CD32 Gamer ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 11 Kwiecień 2007 Mnie Gulash jakoś nie kreci. Jego teksty wydają mi się drętwe... Wolę Myshaq czy HIVa z Extreme bo może są chamscy ale są też jacyś tacy prawdziwi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 12 Kwiecień 2007 Mnie Gulash jakoś nie kreci. Jego teksty wydają mi się drętwe... Wolę Myshaq czy HIVa z Extreme bo może są chamscy ale są też jacyś tacy prawdziwi :) Popieram :D Z tym że do Gulasha mam szacunek za SS, ale NEO nie czytam. Od lat prenumeruję PSX Extreme i na razie nie planuję tego zmieniać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Kwiecień 2007 Ja zbieram PE od numeru 89 :D, i nie załuję, nie są sztywni tylko zawsze można się pośmiać, no i też ich za to lubię że wygrałem tam konkurs HC ROOM :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 12 Kwiecień 2007 To gratulacje ;D Ja po remoncie też mam zamiar coś im podesłać ;) To jest właśnie ten klimat. Czasem nie majac co robić wyjmuję stare numery i czytam napawając się atmosferą ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 12 Kwiecień 2007 a ja ostatnio byłem w rodzynach hehe ;) a HC Room też im prześlę jak się w końcu przeprowadzę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 12 Kwiecień 2007 Tak byc w Rodzynach to jest coś ;) Gratuluję... chyba ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 13 Kwiecień 2007 Tak byc w Rodzynach to jest coś ;) Gratuluję... chyba ;D To był specjalny list na rodzyny więc gratulacje przyjmuję a chyba skreślam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Kwiecień 2007 Oki ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fiolek 0 Napisano 13 Kwiecień 2007 Ja wole PE. NEO+ kupuje jak się bardzo nudze. Poprostu ten klimat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 13 Kwiecień 2007 a propos PSX to dziś wyjąłem ze skrzynki świeży egzemplarz i jest naprawdę bardzo fajny artykuł (test) na temat europejskiej wersji PS3, napisany przez Urala. Nie wiem skąd jest ten gość ale już od kilku numerów pisze bardzo fajne teksty. Artykuł o PS3 jest napisany bez emocji, w miarę obiektywnie i znajdziecie w nim mnóstwo odpowiedzi na pytania zadane na tym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 13 Kwiecień 2007 A ja w Empiku byłem i Extrema nie mieli... :- Ural faktycznie pisze nieżle ale jeszcze długa droga przed nim ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 14 Kwiecień 2007 A ja w Empiku byłem i Extrema nie mieli... :-Ural faktycznie pisze nieżle ale jeszcze długa droga przed nim ;D to trzeba prenumeratę zamówić! ;) szybko, taniej i wygodnie (niue muszę tłumaczyć w kiosku co to jest PXS Extreme :D ) Uralowi brakuje jeszcze luzu ale na pewno się wyrobi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 14 Kwiecień 2007 to trzeba prenumeratę zamówić! ;) szybko, taniej i wygodnie (niue muszę tłumaczyć w kiosku co to jest PXS Extreme :D ) W moich kioskach wiedzą co to, ale po akcji z numerem z płytą (zresztą beznadziejną...) wolę jechać do empika bo mam wybór (najczęściej okładki). A prenumeraty nie biorę bo nie ufam poczcie :- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 14 Kwiecień 2007 Błąd, poczta nigdy mnie jeszcze nie zawiodła ;) (odpukać ;) A płytę dostałem i teraz się gdzieś wala po podłodze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 15 Kwiecień 2007 Błąd, zawiedzie Cię kiedy będziesz się tego najmniej spodziewał ;) Wolę samemu kupić ;D A płytka to syf okropny... ponad 20 razy jest na niej trailer PGR. O innych powtórkach nie wspomnę :- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 16 Kwiecień 2007 Na około 36 miesięcy prenumeraty PSX nie zawiodła mnie ani razu a Ciebie ile razy zawiódł już Empik/kiosk? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kerrang 1 Napisano 16 Kwiecień 2007 Na około 36 miesięcy prenumeraty PSX nie zawiodła mnie ani razu a Ciebie ile razy zawiódł już Empik/kiosk? ;) Ja zrezygnowałem z prenumeraty. Przez ostatnie 12 miesięcy gazetę dostałem wcześniej 2-3 razy. W pozostałych miesiącach przychodziła 2-3 dni po tym jak widziałem ją w sklepie. Szczytem były momenty jak widziałem gazetę w kiosku w piątek rano a ze skrzynki wyciągałem ją w poniedziałek po pracy po południu. Nie wiem czy wina PP czy wydawcy ale moje wkurzenie osiągało wtedy zenit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinoo 2 Napisano 17 Kwiecień 2007 To miałeś wyjątkowego pecha albo... ja też dostawałem gazetę po terminie tylko że nie rozglądałem się za nią w kioskach więc nie miałem tego problemu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Allu 4 Napisano 17 Kwiecień 2007 Ja do czasu tej pamiętnej płytki kupowałem zawsze rano 20go (pracuję w nocy to w drodze do domku już mogłem poczytać), teraz jednak wolę poczekać jakiś dzień i skoczyć do sklepu żeby mieć pełną ocenę (okładki, dodatki) a nie tak jak w kiosku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwiecień 2007 jakoś przyzwyczaiłem sie do psx extrime neo ta stara ekipa z secretservice która przeskoczyła na konsole a pamietam ich upadek z własnej winy pismo sporo kosztowalo a nie oferowało tego co inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arab 271 Napisano 26 Kwiecień 2007 To nie ich wina, tylko efekt skali... CDAction mialo 2 plytki + przeogromny naklad, w ktory koncern z niemiec (tak, tak - to nie spisek, to zywa prawda) wladowal kupe kasy... a wy na to poszliscie... CDA nigdy nie kupowalem i nie mam zamiaru w przyszlosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach