MilczaR- 72 Napisano 11 Sierpień 2011 To te aluminiowe, czy z jakiego to metalu, i tak prezentują się gorzej od tych, które ja widziałem. Były gdzieś z tworzywa sztucznego przypominającego wyglądem prawdziwe, no i tego samego koloru co kierownica. Niestety nie mogę tego nigdzie namierzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 14 Sierpień 2011 Widzieliście? http://www.f1onlinethegame.com/ Zobaczymy co z tego będzie. Ale premiera tego ma być dopiero początkiem 2012 roku, więc jeszcze się naczekamy. Ciekawe czy będzie wsparcie z grą i czy nie wprowadzą sobie jakiegoś systemu mini-płatności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 15 Sierpień 2011 (edytowane) Widzieliście? http://www.f1onlinethegame.com/ Zobaczymy co z tego będzie. Ale premiera tego ma być dopiero początkiem 2012 roku, więc jeszcze się naczekamy. Ciekawe czy będzie wsparcie z grą i czy nie wprowadzą sobie jakiegoś systemu mini-płatności. Początkowo myślałem, że to będzie nic innego jak ściągnięty pomysł z www.gpro.net (przy okazji namawiam do spróbowania swoich sił). Ale dostrzegłem na obrazkach, że ma być wyścig np. na 10 okrążenia, więc chyba raczej nie. To będą zwykłe ustawki na własne GP, a może nawet stworzenie własnych mistrzostw. Ciekawi mnie sposób ścigania się, ale będzie pewnie tak jak w GPRO, że wklepiemy swoje parametry ustawień bolidu itd. i popatrzymy jak bolidy same jeżdżą :) Edytowane 15 Sierpień 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Sierpień 2011 Jakby kogoś interesowało, to tutaj jak prezentuje się F1 2011 na PSVita: http://www.youtube.com/watch?v=2AsaiDqvgm8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 20 Sierpień 2011 Wygląda to nie najgorzej, ale z całą pewnością to nie to samo co jazda na dużym ekranie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 20 Sierpień 2011 Ja się pochwalę moim stojakiem do kierownicy xD Nawet stabilny jest :D BTW. gdzie zamawiacie F1, żeby było najtaniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 20 Sierpień 2011 No nawet nie gorszy od mojej deski do prasowania. Stojaki domowej roboty są dobre. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 20 Sierpień 2011 Nie polecam desek do prasowania bo są z reguły wiotkie. Jak jeszcze nie maiłem prawdziwego stojaka to grałem na takiej desce i po paru ostrych sesjach wygieła się jak banan. Żona się zorientowała i musiałem jechać do castoramy po nową.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Ja wam tez sie pochwale... Poduszki nie sa dla ozdoby... musze na nich siedziec aby bylo mi wygodnie :D ps... czy wy tez sie pocicie przy graniu w sezonach 1 i 2?? Ja sie tak pocilem ze musialem sie potem wykompac :D Edytowane 20 Sierpień 2011 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 20 Sierpień 2011 ps... czy wy tez sie pocicie przy graniu w sezonach 1 i 2?? Ja sie tak pocilem ze musialem sie potem wykompac :D To zależy kto siedział mi aktualnie na ogonie :D BTW: http://tvgry.pl/?ID=1860 Co do mojego stojaka, jest w sumie stabilny, dobrze wszystko wymierzyłem więc jest jak ulał, no i w kieszeni zostało około 250zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 20 Sierpień 2011 Czy się pocimy?! U mnie to nie dość, że my się ścigamy, to jeszcze kropelki potu z pod pach urządzają sobie wyścigi, która pierwsza dotrze do pana brzucha. Ja już jestem po zakupie wheel stand pro, i nie żałuje tych 300 zł, żadne urządzenia które stosowałem jako stojak nie było takie idealne. Miałem stół dość stary i myślałem, że przy nim jest dobrze, ale jak tylko otrzymałem WSP i zamontowałem kiere, niebo a ziemia. Jak macie znajomego, który też chce kupić to weźcie jedną przesyłką, ja z pitim jak braliśmy to każdy zaoszczędził po 20 zł, więc na browarki do pierwszej gry na sprzęcie było jak znalazł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 20 Sierpień 2011 No ja się też pocę jak cholera. Mam skórzany fotel, to jak się przylepie do niego to po wyścigu aż mnie boli jak się odklejam. Nie mówiąc już o tym, że cały zlany potem jestem. Czy to zima czy to lato i tak się leje z człowieka jak z kranu. PS. Przy czasie może też cyknę fotkę na czym sobie gram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 20 Sierpień 2011 To zależy kto siedział mi aktualnie na ogonie :D Powinieneś napisać, " zależy kogo wącham spaliny" :D Mi jedyne co się poci to ręce, ale na prostej wycieram o spodnie i mogę dalej napiżdżać w gałki. W tym elemencie mam chyba przewagę nad kółkami xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 20 Sierpień 2011 (edytowane) Hahahaha :laugh: Panowie zainwestujcie w Perspi Block ;) @Kasper Chciałbym zobaczyć, jak sobie radzisz na Monaco z tym wycieraniem hehe. Ja problemów z poceniem się podczas wyścigów nie mam. Fakt, że można się zgrzać, ale potem to się chyba ani razu nie zalałem. Jedynym mankamentem w najgorętszych momentach na torze jest dający mi się we znaki układ krążenia - ciśnienie rozsadza mnie od środka, a pompa pracuje jak szalona. Szczególnie coś takiego mi się przytrafiało na Walencji - 1 i 2 Sezon - gdzie zająłem najwyższe miejsca na podium No i czasem drętwieje mi prawy kciuk. Przy prostych odcinkach odrywam go od pada i robię kilka ruchów w celu odprężenia i ukrwienia ;] Edytowane 20 Sierpień 2011 przez MilczaR- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Sierpień 2011 BTW. gdzie zamawiacie F1, żeby było najtaniej? Mój pre-order: http://www.amazon.co.uk/Codemasters-Limited-F1-2011-PS3/dp/B004U4AFXE/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1313886406&sr=1-1 Całość z przesyłką już wychodzi 174zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 21 Sierpień 2011 Powinieneś napisać, " zależy kogo wącham spaliny" :D Jeżeli aktualnie nie niszczyłeś mi wyścigu poprzez kolizję (nie zaponę ci tej kanady :P) lub cie wywalało (co często się zdarzało, ale myślę, że uciekałeś bo wiedziałeś, że nie masz szans :pardon: ) to nikogo nie wąchałem :P Przez to, że tak zapieprzałeś to traciłeś to co najfajniejsze w tej grze, walkę. Nie raz ze Slamem jechaliśmy kilka zakrętów koło w koło i żaden nie mógł wyprzedzić drugiego. Jednocześnie uważaliśmy żeby nie wyrzucić rywala z toru bo co to za zwycięstwo. Najlepiej smakuje czyste zwycięstwo . Co do pocenia, to mi jedynie ręce, ale żeby się ze mnie lało to nie przypominam sobie. Sporadycznie podczas walki na dotrze poczułem zimny pot na plecach, jak walka była wymagająca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Sierpień 2011 Nowa kierownica Fanateca, typowo do F1: Cena...bagatela 450€. Podobno za ten korpus płaci się osobno (150€), ale już nie chciało mi się dokładnie czytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Sierpień 2011 no wlasnie jakies preordery... ja jeszcze cos sie wacham skad brac ale jesi ktos bierze na anglie lub moze to sie da przetransportowac do polski to tutaj link: http://www.simplygames.com/info/19172/Formula-1-2011-F1-PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 21 Sierpień 2011 no wlasnie jakies preordery... ja jeszcze cos sie wacham skad brac ale jesi ktos bierze na anglie lub moze to sie da przetransportowac do polski to tutaj link: http://www.simplygames.com/info/19172/Formula-1-2011-F1-PS3 Jak coś to tutaj za wysyłkę do PL jest 2.5 funta. Ja tego sklepiku osobiście nie znam i nie próbowałem. W przypadku pre-orderów wolę sprawdzone sposoby, takie jak np. amazon :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 21 Sierpień 2011 nie mowie nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 21 Sierpień 2011 nie mowie nie... Na allegro za 182 już jest (razem z przesyłką) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Sierpień 2011 Miałem się "pochwalić" swoim stanowiskiem no i to robię: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 24 Sierpień 2011 a wygodnie ci sie siedzi na tym?? ja ma wrazenie jakby to bylo za wysoko choc nie wiem...chodzi mi o fotel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Sierpień 2011 No bardzo. Powiedziałbym, że jest wręcz idealnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 24 Sierpień 2011 Chyba tylko opcji masażu brakuje :P Fajny FOTEL :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach