Sir Siekier 861 Napisano 26 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam, dzis o 21.00 proponuje zrobic pierwsze testy ktore beda polegac na symulacji obecnych naszych postanowien. Kto sie pisze?? Ja bede zakladal prosze uzywac hs, naladowac je bo wowczas latwiej sie porozumiec. Jaki tor proponujecice na pierwsze testy naszego sezonu?? Ogloszenie dotyczy ligowcow, jesli bedzie malo osob to rezerwowi tez beda mogli dolaczyc... Edytowane 26 Wrzesień 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RobZombie 6 Napisano 26 Wrzesień 2010 Ja się pisze na dzisiejsze testy :thumbsup: tor to może singapur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 26 Wrzesień 2010 Ja też raczej będę. Może być tor taki jak kolega wyżej zaproponował. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 26 Wrzesień 2010 Ja jestem jak najbardziej chetny. Tor to mi wszystko jedno, kilka kolek i bedzie wiadomo gdzie hamowac i na jakim biegu smigac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 26 Wrzesień 2010 Ja chętnie pośmigam, tylko bez opowieści o księżycu :P No i ustaw, możliwość wyboru bolidu, ogólnie przejrzyj te opcje zanim wyślesz zaproszenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiender 22 Napisano 26 Wrzesień 2010 Proponowałbym generalnie ustawić testy codziennie na 21.00 bo teraz sporo osób zaczyna grać, a po polskiej premierze we wtorek będzie jeszcze więcej chętnych. Możemy więc ćwiczyć razem i wyciągnąć wnioski co do ligi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukaszasada 43 Napisano 26 Wrzesień 2010 z chęcią się piszę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 26 Wrzesień 2010 bardzo chetnie wezme udzial w testach. tor moze shakir i fajnie aby byla mozliwosc wylaczenia asyst. bede czekal na invite. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 26 Wrzesień 2010 nie wiem czy mam ciebie na liscie... ogolnie plan ma taki, zrobimy symulacje takiego weekendu. Tor w Singapurze, kwalifikacje i 20% wyscigu (opcja ze opony trzeba zmienic). Jakie aysty bedziemy mieli zdecydujemy juz w pokoju. Prosze przyszykowac hsy. Ja ide teraz na konsole tak wiec prosze tam pisac.. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 26 Wrzesień 2010 Opiszcie później na forum jak Wam wyszło, do jakich wniosków doszliście, co było dobre, co złe, ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 26 Wrzesień 2010 czekam na relacje, bo ja dzis odpadam z testow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 26 Wrzesień 2010 Złe było to co zwykle... Kary z kosmosu i puncture, puncture. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Wrzesień 2010 (edytowane) Albo patch, albo wygrywać będzie ta osoba, które uda uciec się z zadymy na pierwszym zakręcie i jakimś cudem nie złapie kapcia potem... Kapcie z kosmosu to jest masakra...albo kary...usuwam się komuś z drogi i dostaje karę za blokowanie XD Tzn. głównie chodzi o te kapcie...ale kary też są masakra, pitiana obróciło, ja ściąłem zakręt, uderzyłem lekko w niego, a on jeszcze karę dostał XD Ja też, ale tylko za ścinanie...czyli ewidentnie szwankuje to jeszcze i to bardzo. A tak to jak normalna jazda, wygrywały chyba non stop inne osoby, przeważnie te co przetrwały jakoś zadymę XD Jeśli mam być szczery to do końca wyścigów ligowych będzie dojeżdżać maksymalnie kilka osób. Chociaż zobaczymy, może się mylę :) Edytowane 26 Wrzesień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 26 Wrzesień 2010 Ja widze, ratunek dla tych lapci... Ustawilmy ze bolidy nie moga miec zniszczen... byc moze to wowczas kapcie tez usunie z rozgrywki. Co prawda bowiem z tymi kapciami jest troche nieprzewidywanie to jednak no koles ktory na qwali zrobil czas dla mnie z kosmosu... na bahrainie to potem zajal ostatnie miejsce w wyscigu bo mial dwa papcie. Mysle ze powinnismy cos wymyslec i np po jutrze.. na testach wykonac taka probe. Ogolnie ludzie nie znamy torow poza bahrainem... na monaco to ja wogole nie wiem co bedzie... moze trzeba bedzie usunac ten tor z wyscigow:P?? No i niestety ale nie znajduje potwierdzenia w slowach ktore wypowiadaliscie przy przedstawianiu sie. Niestety bardzo brudna walka was charakteryzuje... smutne to... To tyle moich obserwacji... Jesli ktos jutro chce hostowac to prosze sie umawiac, ja jutro w pracy siedze wieczorem. pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Wrzesień 2010 (edytowane) Ty chłopie o brudnej jeździe nic już nie mów :) Po prostu każdy wbijając na zewnętrzną myśli, że ten co jedzie obok zostawi mu miejsce, a niestety dzieje się zupełnie inaczej. Przez co ten co ścina obraca się bo zahacza tyłem, a czasami nawet obu obróci. Każdy jedzie swoją linią i tyle...nikt nawet nie myśli, że ktoś go może wyprzedzić XD Co do ustawienia zniszczeń to to nie ma znaczenia. Bo kapcie to symulacja zużycia opon prędzej. Ale do czego dążę...na forum CM czytałem, że wyłączenie tego i tego i tak nic nie daje, ludzie nadal kapcie łapali. Po prostu CM sobie zrobiło losowe przebitki opon...ale niestety ZA CZĘSTO! Edytowane 26 Wrzesień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 26 Wrzesień 2010 Jeden przypadek na Monzie mi wypominasz kiedy fakt troche zmiejszylem skret aby kolega Kowi mial troche trudniej... ale go nie dotknalem. przynajmniej tak to wygladalo z mojej perspektywy. :) co do papci zatem, niech losowanie zacznie sie zatem:P a moze to oni maja odpowiednio do bolidow przypisane?? Ja online jeszcze w Mclarenie kapcia nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 26 Wrzesień 2010 Poprostu trzeba bedzie najpierw zorganizowac jakies GP dla zapoznania sie z zasadami. Narazie i tak trzeba ze startem ligi poczekac na patcha, bo innej opcji ja nie widze. Trzeba bedzie sprawdzic w wiecej osob caly wyscig i poprostu najwyzej ostre kary wprowadzic za glupia jazde w pierwszym zakrecie. Ogolnie wyscigi prezentuja sie przemiodnie, tyle zeby zlikwidowali te punctery, bo nie ma opcji zebym na dwoch nowych kompletach opon lapal kapcie na pierwszym kolku po wyjezdzie. Nic jutro mozna cos pojezdzic. Ja moge hostowac jak cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Wrzesień 2010 Tak, ja proponuje zrobić takie spotkanie członków lig. Po prostu próbne pełne wyścigi tak jak normalnie ustaliliśmy. Wtedy będzie najlepiej dojść do wniosku, czy jest sens startować czy jednak lepiej poczekać na patcha. Chociaż mam nadzieję, że w tym tygodniu się już pojawi na ten temat... :/ Bo nic mnie tak nie denerwuje jak te kapcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pitian 38 Napisano 26 Wrzesień 2010 Tutaj bardzo ładnie pokazany puncture we własnej osobie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 26 Wrzesień 2010 F1 2010 - Puncture puncture! Nie masz punctura?! No to zaraz będziesz miał! Jeb! Koniec wyścigu dla Ciebie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 26 Wrzesień 2010 Codemaster powinno pomyslec o zaadaptowaniu glosu vettela z wyscigow jak krzyczy puncture Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 27 Wrzesień 2010 Mi się wczorajsze testy podobały :) Zabawa fajna, a o to właśnie chodzi. Jeśli już mówimy o pierwszym zakręcie, to jest zadyma, ale w prawdziwej F1 pierwszy zakręt, to też krytyczny moment. Mam nadzieję, że ludzie po prostu z czasem się ogarną i będzie mniej tych akcji. Sam dostałem ( i nie mówię tylko o 1 zakręcie) parę strzałów w d... ale płakać nie będę - incydent wyścigowy. Przeklęte puncture... No cóż. Do czasu wydania łatki musimy grać i zaciskać zęby. Na pocieszenie można powiedzieć, że przecież dotyka to wszystkich w równym stopniu, więc o 1, 2, 3 lub 87 ;) pit stopów więcej, to tylko dodatkowy element losowy. Ogólnie wrażenia pozytywne, a tym co się zastanawiają nad kupnem mówię - nie podoba się - nie kupujcie. Można zawsze poczekać na wydanie innej, lepszej F1. Ale do tego czasu ja będę sobie śmigał w F1 2010... z jej wszystkimi wadami i zaletami ( a tych drugich jest wg mnie więcej). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoo666 5 Napisano 27 Wrzesień 2010 Jeździliście z asystami jakimiś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Wrzesień 2010 Ja jeździłem bez, niektórzy jeździli z, także jak kto woli. Ale nie ma co ukrywać, że Ci na asystach mają przewagę jeszcze nad tymi bez, szczególnie na torach, których się nie zna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 27 Wrzesień 2010 (edytowane) Tak, w zasadzie tylko wylaczylem wszystkim mozliwosc automatycznego pitu i wspomagania hamowania. A tak to kazdy mial co chcial. btw. Jedna obserwacja. Jesli ktos liczy na start z pierwszego miejsca na Bahrainie to prosze sie przygotowac na wykrecenie czasu w okolicach 1.56-1.57. Wczoraj bowiem takie wyniki byly... Ogolnie chcialbym rowniez zauwazyc ze w nastepnych testach prosze o uczestnictwo opiekunow poszczegolnych lig. Wowczas wszyscy beda wiedzieli wiecej co i jak potem rozwiazywac. Kto dzis organizuje testy??? Edytowane 27 Wrzesień 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach