Skocz do zawartości
Sir Siekier

F1 2010 - Ustawki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeździliście z asystami jakimiś?

Jedyna asystę jaką czasem stosuję, szczególnie na słabo poznanym torze, to linia pomocnicza w zakrętach. Reszta wszystko OFF/manual.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, padłem XD No jeszcze nie grałem dzisiaj, ale na pewno złapie XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co to puncture bo przez to, że nie wiem nie mogę się pośmiać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kapeć, pana, przebita opona, itd. Bolączka tej gry jednym słowem, niektórzy łapią kapcia zaraz po wyjeździe z boxów.

A rekord to chyba jak gość startował od razu z przebitą oponą XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A rekord to chyba jak gość startował od razu z przebitą oponą XD

LOL. Hahaha to dzisiaj po odebraniu gry najczęściej powtarzającym się zdaniem w moim pokoju będzie " co to ku**a ma być!? " XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prosbe. Jak mozecie to dodajcie mnie do znajomych. Z mila chcecia pojedzilbym cos online ale wolalbym robic to z ogarnietymi ludzmi niz z przypadkowymi destruktorami:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzis pohostuje. Co do PP na bahrajnie to trzeba bedzie kolo 1:55 pojechac   :tongue:

Co do wspomagaczy, zabawa sie zaczyna ze wszystkim na off. Pierwszy zakret wyscigu trzeba ostro uwazac bo zimne opony plus gaz rowna sie spin 100%. Najechanie na tarke na samym poczatku spin 100%. 

Edytowane przez KOWI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja się chętnie pisze na testy dzisiaj wieczorem  ( mam tylko nadzieję że kurier dojedzie z grą  dry.gif )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jest możliwość przyłączenia się do grona graczy testujących (zgłosiłem się na listę rezerwową) to bym prosił o jakieś informacje - mazak13 mój nick na ps3...

Póki co do pełni szczęścia potrzebna możliwość ścigania się z włączoną trakcją (na padzie gra bez trakcji chyba nigdy nie będzie należeć do przyjemnych - szczególnie na full distance) i ewentualnie ogranicznikiem prędkości przy zjazdach do pit line...

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwarty i gotowy do testowania. Jeśli już jacyś uczestnicy ligi nr3 testują to z przyjemnością dołącze. No chyba ze testujemy bez podziałów na ligi narazie wiec też chętnie pośmigam. Jeszcze siedzę w pracy, ale jeśli ktoś ma chęć to niech śle inva, zaakceptuje jak to tylko bedzie możliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze to bedzie dobra godzina  :tongue:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja bede w stanie pojawic sie okolo 2130 mysle ze wczesniej sie nie wyrobie z czasem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze by bylo jakbyscie przetestowali jazde z full skladem. Pozatym jesli bedziecie robic testy znowu na bahrainie to napiszcie jakie czasy byly...

Mozecie takze pit potestowac wrzucajac wszystko na wspomaganie, oraz jesli juz naprawde dacie rade... dajcie na te nasze wyscigowe 50%. Wydaje mi sie bowiem ze no to moze byc nie lada wyzwanie i ciekawy jestem ile osob dojedzie do mety... pozdro.

Ogolnie dajcie relacje po wyscigu. Pozdro i milego scigania, ja dzis nie moge byc z wami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ze względu, że kilka ostatnich dni przykleiłem się do kółka i F1 muszę trochę odpuścić, bo główny inżynier w postaci żony przestanie obsługiwać mój "bolid" ;) Za to chętnie poczytam jak poszły Wam testy. W ilu daliście radę wystartować i jakie tory oraz dystans testowaliście? Mam też nadzieję, że już niedługo będę mógł dołączyć do ekipy testującej :)

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety ale nie udał mi sie dołączyc do tesrerów, dopiero po 22 udal mi sie pojawic na paddocku. Wydaje mi sie ze dopiero w okolicach weekendu bede w stanie poscigac sie online. Ale nie ma co gdybać, poczekamy zobaczymy.

Ps. Jazda na padzie ze wszystkimi asystami na off to niezła masakra. Trening, trening, i jeszcze raz trening.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dzisiaj planowane są jakieś testy?

Bo do mnie jedzie już kurier z grą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie tez juz jedzie koło 11 ma byc.Co do grania online to nie wiem jeszcze narazie to musze sie zaznajomic z gra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Były wczoraj jakieś zbiorowe testy ? Bo albo nie było, albo się nie załapałem. W każdym razie dzisiaj jestem chętny w godzinch wieczornych. 

Jesli potrzeba to mogę założyć hosta, bo już poznałem menu ustawiania wyścigów - proponuję godz. 21.00

Edytowane przez Kiender

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi