Skocz do zawartości
Sir Siekier

F1 2010 - Ustawki

Rekomendowane odpowiedzi

Będą dzisiaj testy? Dostałem wkońcu swoją kopię i chętnie bym z kimś pośmigał. Jakby co to będę gdzieś koło 22:30.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak będą to koło 21 zapewne.

Edytowane przez Patricko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak cos dzis krecicie to dajcie znac na psn

PsnID psyho997

Fajnie bylo by we wlasnym gronie pocwiczyc

Pozdr

Jak będą to koło 21 zapewne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawia mnie dlaczego wczoraj wieczorem ani razu nie mogłem dołączyć do waszego lobby? Zaproszenia odbierałem zaraz po ich otrzymaniu...dziwne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj nie mogę, bo jest mecz Lech - Salzburg, a jako wielki kibic Kolejorza nie mogę tego przegapić (niestety dzisiaj tylko w TV, a nie na stadionie :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj też odpadam, normalnie rąk nie czuje...przejechałem sobie w końcu Malezję na 9 miejscu i fajrant chyba na dzisiaj z F1. Może wieczorem, ale tylko singiel.

Siekierki też nie będzie dzisiaj, Mazia z tego co widzę, także jak coś to róbcie na własną rączkę, nie ma problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez dzisiaj odpust choć wczorajsze testy byly fajne ,choc headset mi nawalil ,dziś polska- brazylia w siatkówke :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha ja dzisiaj przejechalem pare kolek na torze w walencji - ten tor jest fan-ta-sty-czny, jak dla mnie duzo lepszy od monaco - jest wąsko ale sa tez naprawde szybkie partie toru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kilka dni przerwy od F1 i dzisiaj chętnie znowu pokręcę kółkiem. Ktoś chętny na jazdy w Bahrajnie po 21:00? Szczegóły do ustalenia.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co moze dzis o 21.00. Ja bede zatem moge hostowac.

Jedyne wymaganie na dzis to SAMI LIGOWCY!!

rezerwowi jesli chca moga sie umawiac osobno.

Dlaczego?? Chcialbym dzis przetestowac dotychczasowe regulacje ligi. 50% wyscigu +kwalifikacje. Proponuje no Bahrain proponuje.

Ustawienia to ABS, wspmaganie hamowania, linia - Ban. TC, Gearbox - Do wyboru, PitStop - Manual.

Co wy na to, jaka wasza opinia? Oraz czy cos jeszcze mozecie dodac.

Jeszcze raz mowie tylko LIGOWCY DZIS!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok dla mnie. Ważne też, żeby wszyscy mieli włączoną opcję tych strzałek ostrzegających o bolidzie za tobą. Ja dzisiaj będę dostępny do późnych godzin nocnych ;)

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej, żeby każda liga osobno sobie zrobiła w końcu jakieś testy?

Chodzi mi o to, że warto zagrać w końcu z tymi ludźmi, z którymi przyjdzie nam spędzić sporo czasu.

Bo tak to się miesza, i jedni grają, a inni nie niestety. A nie ukrywam, że 50% wolałbym już robić ze swoimi ludźmi z ligi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej, żeby każda liga osobno sobie zrobiła w końcu jakieś testy?

Chodzi mi o to, że warto zagrać w końcu z tymi ludźmi, z którymi przyjdzie nam spędzić sporo czasu.

Bo tak to się miesza, i jedni grają, a inni nie niestety. A nie ukrywam, że 50% wolałbym już robić ze swoimi ludźmi z ligi.

To umawiaj sobie Patricko testy w swojej lidze ze swoimi ludźmi... Tutaj jest temat ogólnych testów i może brać w nich udział każdy bez różnicy w jakiej lidze jest zapisany. Chyba, tak mi się przynajmniej wydaje. Do umawiania się na jazdy w gronie jednej ligi są odpowiednie tematy.

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez chetnie zagram z wami ,czekam na zapa wieczorem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patricko tak jak mowi kolega wyzej. Robimy testy w weekend i wowczas mozna bedzie jechac z ludzmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja może będę ale wg mnie to powinniśmy jechać tylko z Linią Jazdy a wszytko na off

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też dzisiaj mogę jeździć wkońcu mam swoją kopię gry

Edit jak będziemy testować dajcie znać 15 min może mi ktoś wysłać wiadomość bo pewnie będę męczył fifę :P

Edytowane przez Bagley

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akcja Dublowanie Nerwusa w Bahrajnie to aż się bałem tak mnie spychał xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monza i dziura, o której mówiłem :P Przed parabolicą na prostej mnie obróciło i ktoś we mnie uderzył, ja wyleciałem w powietrze i po prostu przeleciałem za bandy :)

Wycofałem i wpadłem do takiej o to ładnej dziury :)

dsc00831j.th.jpg dsc00832nh.th.jpg dsc00833m.th.jpg dsc00834bv.th.jpg

Sorki za jakość, ale robiłem na szybko telefonem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no testy dzisiaj udane tylko, szkoda,że niektóry nie potrafili się zachować przy niebieskiej fladze :( ... Np Nervus na Bahrajnie prawie mnie zabił na bandzie xD .. Ale udało się ... Najlepszy był Melbourne i pościg Errora za mną na miękkich

edit: mnie na Singapurze ktoś obrócił i zanim się obróciłem to straciłem przedni wing i odechciało mi się jechać :P .. Ale nie powiem udane były kilka wyścigów a 9 poziom wpadł czy nie wyżej ...

Edytowane przez Bagley

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi