Verbatimek 146 Napisano 29 Wrzesień 2010 Będą dzisiaj testy? Dostałem wkońcu swoją kopię i chętnie bym z kimś pośmigał. Jakby co to będę gdzieś koło 22:30. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Wrzesień 2010 (edytowane) Jak będą to koło 21 zapewne. Edytowane 29 Wrzesień 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psyho997 6 Napisano 29 Wrzesień 2010 Jak cos dzis krecicie to dajcie znac na psn PsnID psyho997 Fajnie bylo by we wlasnym gronie pocwiczyc Pozdr Jak będą to koło 21 zapewne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 29 Wrzesień 2010 Testy powoli sie zaczynaja zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 30 Wrzesień 2010 Zastanawia mnie dlaczego wczoraj wieczorem ani razu nie mogłem dołączyć do waszego lobby? Zaproszenia odbierałem zaraz po ich otrzymaniu...dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Wrzesień 2010 W pewnym momencie był full pokój, to może temu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 30 Wrzesień 2010 testujemy cos dzisiaj ? jesli tak to o ktorej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 30 Wrzesień 2010 Ja dzisiaj nie mogę, bo jest mecz Lech - Salzburg, a jako wielki kibic Kolejorza nie mogę tego przegapić (niestety dzisiaj tylko w TV, a nie na stadionie :( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Wrzesień 2010 Ja dzisiaj też odpadam, normalnie rąk nie czuje...przejechałem sobie w końcu Malezję na 9 miejscu i fajrant chyba na dzisiaj z F1. Może wieczorem, ale tylko singiel. Siekierki też nie będzie dzisiaj, Mazia z tego co widzę, także jak coś to róbcie na własną rączkę, nie ma problemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 30 Wrzesień 2010 ja tez dzisiaj odpust choć wczorajsze testy byly fajne ,choc headset mi nawalil ,dziś polska- brazylia w siatkówke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UniteD 189 Napisano 30 Wrzesień 2010 ha ja dzisiaj przejechalem pare kolek na torze w walencji - ten tor jest fan-ta-sty-czny, jak dla mnie duzo lepszy od monaco - jest wąsko ale sa tez naprawde szybkie partie toru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 1 Październik 2010 Miałem kilka dni przerwy od F1 i dzisiaj chętnie znowu pokręcę kółkiem. Ktoś chętny na jazdy w Bahrajnie po 21:00? Szczegóły do ustalenia. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 1 Październik 2010 To co moze dzis o 21.00. Ja bede zatem moge hostowac. Jedyne wymaganie na dzis to SAMI LIGOWCY!! rezerwowi jesli chca moga sie umawiac osobno. Dlaczego?? Chcialbym dzis przetestowac dotychczasowe regulacje ligi. 50% wyscigu +kwalifikacje. Proponuje no Bahrain proponuje. Ustawienia to ABS, wspmaganie hamowania, linia - Ban. TC, Gearbox - Do wyboru, PitStop - Manual. Co wy na to, jaka wasza opinia? Oraz czy cos jeszcze mozecie dodac. Jeszcze raz mowie tylko LIGOWCY DZIS!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 1 Październik 2010 Ok dla mnie. Ważne też, żeby wszyscy mieli włączoną opcję tych strzałek ostrzegających o bolidzie za tobą. Ja dzisiaj będę dostępny do późnych godzin nocnych ;) Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maks 6 Napisano 1 Październik 2010 no to fajnie ja też będę czekał o 21:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Październik 2010 A nie lepiej, żeby każda liga osobno sobie zrobiła w końcu jakieś testy? Chodzi mi o to, że warto zagrać w końcu z tymi ludźmi, z którymi przyjdzie nam spędzić sporo czasu. Bo tak to się miesza, i jedni grają, a inni nie niestety. A nie ukrywam, że 50% wolałbym już robić ze swoimi ludźmi z ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 1 Październik 2010 A nie lepiej, żeby każda liga osobno sobie zrobiła w końcu jakieś testy? Chodzi mi o to, że warto zagrać w końcu z tymi ludźmi, z którymi przyjdzie nam spędzić sporo czasu. Bo tak to się miesza, i jedni grają, a inni nie niestety. A nie ukrywam, że 50% wolałbym już robić ze swoimi ludźmi z ligi. To umawiaj sobie Patricko testy w swojej lidze ze swoimi ludźmi... Tutaj jest temat ogólnych testów i może brać w nich udział każdy bez różnicy w jakiej lidze jest zapisany. Chyba, tak mi się przynajmniej wydaje. Do umawiania się na jazdy w gronie jednej ligi są odpowiednie tematy. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matijad 173 Napisano 1 Październik 2010 Ja tez chetnie zagram z wami ,czekam na zapa wieczorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 1 Październik 2010 Patricko tak jak mowi kolega wyzej. Robimy testy w weekend i wowczas mozna bedzie jechac z ludzmi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 1 Październik 2010 Ja dzisiaj będę. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziel 0 Napisano 1 Październik 2010 ja może będę ale wg mnie to powinniśmy jechać tylko z Linią Jazdy a wszytko na off Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) Ja też dzisiaj mogę jeździć wkońcu mam swoją kopię gry Edit jak będziemy testować dajcie znać 15 min może mi ktoś wysłać wiadomość bo pewnie będę męczył fifę :P Edytowane 1 Październik 2010 przez Bagley Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 1 Październik 2010 Akcja Dublowanie Nerwusa w Bahrajnie to aż się bałem tak mnie spychał xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 1 Październik 2010 Monza i dziura, o której mówiłem :P Przed parabolicą na prostej mnie obróciło i ktoś we mnie uderzył, ja wyleciałem w powietrze i po prostu przeleciałem za bandy :) Wycofałem i wpadłem do takiej o to ładnej dziury :) Sorki za jakość, ale robiłem na szybko telefonem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) Nie no testy dzisiaj udane tylko, szkoda,że niektóry nie potrafili się zachować przy niebieskiej fladze :( ... Np Nervus na Bahrajnie prawie mnie zabił na bandzie xD .. Ale udało się ... Najlepszy był Melbourne i pościg Errora za mną na miękkich edit: mnie na Singapurze ktoś obrócił i zanim się obróciłem to straciłem przedni wing i odechciało mi się jechać :P .. Ale nie powiem udane były kilka wyścigów a 9 poziom wpadł czy nie wyżej ... Edytowane 1 Październik 2010 przez Bagley Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach