Patricko 8082 Napisano 1 Październik 2010 BugBug, potem poszedłeś akurat przed Singapurem, a chyba pierwszy raz jak gram online to pierwszy zakręt udał się bez szwanku. Co prawda do końca dojechały tylko 3 osoby, no ale fakt faktem, że zaczynają ludzie uważać powoli. Potem error się rozwalił i już ładnie sobie prowadziłem do samego końca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 1 Październik 2010 Bylbym trzezwy to bym cie dogonil. Nie mniej Bugi prezentuje no ladny poziom. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 2 Październik 2010 Sir ale mnie wczoraj meczyles zaproszeniami :P. A ja sobie chcialem spokojnie offline posmigac i pouczyc sie torow :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) Stary sorry ja po prostu wysyslalem do kazdego kto mial gre wlaczona. Zatem tak cie trafilo. ---- edit. dzis i jutro to czas dla ligowych testow. Zatem kazda liga organizuje testy osobno. Widzialem ze w 3 lidze wyglada to ladnie w 2 tez. W 1 mojej w sumie nie wiem i w ostatniej 4 tez nie wiem jak wygladaja sprawy?? Edytowane 2 Październik 2010 przez Sir Siekier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simon999 2 Napisano 2 Październik 2010 Spoko, nie ma problemu :). Jak beda jakies tesciki w poniedzialek to powinienem wpasc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 2 Październik 2010 Nie no testy dzisiaj udane tylko, szkoda,że niektóry nie potrafili się zachować przy niebieskiej fladze :( ... Np Nervus na Bahrajnie prawie mnie zabił na bandzie xD .. Ale udało się ... edit: mnie na Singapurze ktoś obrócił i zanim się obróciłem to straciłem przedni wing i odechciało mi się jechać :P .. Ale nie powiem udane były kilka wyścigów a 9 poziom wpadł czy nie wyżej ... Ach tam od razu zabił. Starałem się jechać poprawnie. Musiałem cie nie zobaczyć. Wiem, że z Patricko też mieliśmy jeden kontakt, ale potem już było składnie. Wczoraj to miałem masakrę. Jak do was dołączyłem, to się okazało, że kiera nie działa i pierwszy wyścig jedną ręką na padzie a drugą poprawianie kiery. Nic nie dało i musiałem resa gry zrobić. Dodatkowo hs zostawiłem w aucie i byłem niemy :( Na Monzy mi się powiodło :) Fajne testy, tylko krótkie... Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 2 Październik 2010 (edytowane) Witam, jestem w rezerwie ale chętnie dołączę do testów, mogę codziennie o 21. PSN: Bolo_2010 Edytowane 2 Październik 2010 przez pieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 2 Październik 2010 Cholera, jestem cienki jak dupa węża, ale to jakoś przeboleje, natomiast tych kar z sufitu już nie - w szczególności za przekroczenie dozwolonej prędkości na pit lane ;/ Starałem się za bardzo nie przeszkadzać, ale na shakirze nie tylko mi puściły nerwy ;p Dzięki za grę Ps. miałem odpalić hs, ale skurczybyk się rozładował... może to i dobrze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
psyho997 6 Napisano 3 Październik 2010 (edytowane) Ktos cos wie na temat ligi rezerwowych ? Darasa nie ma do 22 , wiec liga stoi ? Heh ogolnie ligi startują 10 ? Bo z tego co widac po postach w ligach to wiele osob nie ma nawet swoich kopii gier . Niby fajnie , wieksze zróżnicowanie bedzie ale ciekawe jak bedzie wygladala jazda z takimi zawodnikami na 1 zakręcie ;P A co do pitow , to tam kar z kosmosu chyba nie ma . Linie powinienes przekroczyc juz z predkscia max 100km/h i nie ma problemow . Edytowane 3 Październik 2010 przez psyho997 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 3 Październik 2010 A co do pitow , to tam kar z kosmosu chyba nie ma . Linie powinienes przekroczyc juz z predkscia max 100km/h i nie ma problemow . taaa, jak jechałem "na luzie" czyli 70 to nie było zastrzeżeń, natomiast jak deptałem gaz na maxa tzn do 99 (ogranicznik), to dostawałem kare za przekroczenie dozwolonej prędkości !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 4 Październik 2010 (edytowane) Siema, dziś w mojej lidze prowadzę testy o 21 i potrzebuje 4 testerów od 21 do 22. Chętni proszę o kontakt gg:11287971 Przedstawię wtedy szczegóły. Edytowane 4 Październik 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pieki 0 Napisano 5 Październik 2010 Dobrze by było ustalić kto zakłada grę na testy bo tak to założonych jest kilka gdzie w każdej jest po ok 6 osób. Lepiej mniej ale po 12. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 5 Październik 2010 To kto chce dzis posmigac? Ja bede stawial serwa jak cos dajcie znac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marwit 0 Napisano 5 Październik 2010 Czy testy są tylko dla "ligowców" ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 7 Październik 2010 siema, panowie. jak tam wogole testy ja od bardzo dawna nie jezdzilem ani nie uczestniczylem w zyciu testow i ogolnie ligi. Zatem czy sa jakeis postanowienia co do regulaminu co do ligi??? Czy zaczynamy lige o czasie czy tez przesuwamy do czasu patcha?? Pozatym kiedy nastepne testy macie w planach oraz jak wygladaja testy w ligach?? dzieki za odp pozdro. siema, panowie. jak tam wogole testy ja od bardzo dawna nie jezdzilem ani nie uczestniczylem w zyciu testow i ogolnie ligi. Zatem czy sa jakeis postanowienia co do regulaminu co do ligi??? Czy zaczynamy lige o czasie czy tez przesuwamy do czasu patcha?? Pozatym kiedy nastepne testy macie w planach oraz jak wygladaja testy w ligach?? dzieki za odp pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 7 Październik 2010 No ja myślę, że bez patcha nie ma co startować nawet 50% wyścigu... Ale chyba się założy ankietę. Poza tym albo mi się wydaję, albo sporo osób w ligach siedzi cicho, ani ich nie widać, ani nie słychać na forum :) No, ale możliwe, że tylko mi się wydaje...żeby nie było tak, że po pierwszym wyścigu wysypie się połowa ludzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 7 Październik 2010 zalozmy ankiete zatem... a co do ligi to sie nie przejmuj. Jesli ludzi nie bedzie to bedzie sie ich zastepowac rezerwa... ludzi ci tam dostatek. Pozatym juz nie raz mowilem o pomysle na wypadek czyjes nieobecnosci... Jesli dana osoba poinforumuje ze w dany weekend nie jest w stanie grac ... ja robie informacje ogolna i wowczas kto sie pierwszy zglosi z rezerwy na zastapienie tego delikwenta to wowczas wskakuje na jeden wyscig... uzywa bolid ktory mu sie wskarze i pkt robi dla tego zespolu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozi_PL 3 Napisano 7 Październik 2010 Panowie, Jakieś testy dzisiaj? Ja byłbym chętny na pośmiganie chwilę po 21. Jeżeli będziecie grali - proszę o jakieś zaproszenie (Ozi_1PL). Pierwsze 3 tory mam już bardzo porządnie opanowane, gwarantuję więc ze swojej strony ostrą, ale i czystą i uczciwą walkę :) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 7 Październik 2010 Mam dziś wolny wieczorek. Jeśli bedziecie jeździć to podeślijcie inv (rembix) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 7 Październik 2010 zalozmy ankiete zatem... a co do ligi to sie nie przejmuj. Jesli ludzi nie bedzie to bedzie sie ich zastepowac rezerwa... ludzi ci tam dostatek. Pozatym juz nie raz mowilem o pomysle na wypadek czyjes nieobecnosci... Jesli dana osoba poinforumuje ze w dany weekend nie jest w stanie grac ... ja robie informacje ogolna i wowczas kto sie pierwszy zglosi z rezerwy na zastapienie tego delikwenta to wowczas wskakuje na jeden wyscig... uzywa bolid ktory mu sie wskarze i pkt robi dla tego zespolu . Ja bym imo wystartował po patchu, bo to będzie bezsens jak lider wypracuje sobie przewagę i wszystko spierniczy głupi błąd w pitstopie albo ni stąd i owąd zacznie łapać kapcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 7 Październik 2010 A ja bym wystartował bez. tak czy inaczej błędy które występują dotyczą wszystkich, wiec każdy z 12 uczestników ma takie same szanse na kapcia jak i na dłuższy postój w pit stopie. Poza tym kapcie w realu tez się zdarzają(co prawda nie z taką częstotliwością), a i mechanicy w pitlane też popełniają błędy (fakt że nie takie idiotyczne). Wyścig będzie loterią, ale jak to mówią żeby wygrać trzeba grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 7 Październik 2010 A ja bym wystartował bez. tak czy inaczej błędy które występują dotyczą wszystkich, wiec każdy z 12 uczestników ma takie same szanse na kapcia jak i na dłuższy postój w pit stopie. Poza tym kapcie w realu tez się zdarzają(co prawda nie z taką częstotliwością), a i mechanicy w pitlane też popełniają błędy (fakt że nie takie idiotyczne). Wyścig będzie loterią, ale jak to mówią żeby wygrać trzeba grać. Zresztą jak nawet wyjdzie patch, to nie wiadomo co poprawi... A potem czekanie na następny i następny i tak można do :down: Jestem za startem w wyznaczonym terminie. A w miarę pojawiania się łatek grać będzie się tylko przyjemniej z czasem. Ja dzisiaj też mogę na ogólne testy się pisać, ale w późniejszych godzinach. 23:00 około, jak ktoś dotrwa, to wysyłać invite. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagley 3 Napisano 7 Październik 2010 A ja bym wystartował bez. tak czy inaczej błędy które występują dotyczą wszystkich, wiec każdy z 12 uczestników ma takie same szanse na kapcia jak i na dłuższy postój w pit stopie. Poza tym kapcie w realu tez się zdarzają(co prawda nie z taką częstotliwością), a i mechanicy w pitlane też popełniają błędy (fakt że nie takie idiotyczne). Wyścig będzie loterią, ale jak to mówią żeby wygrać trzeba grać. nie mówię tu o popełnianiu błędu, chodzi o to, że ktoś się przygotuje na wyścig ustali strategię wyścigu i wszystko spartaczy mu pitstop bo może zjechać jako ostatni .. To trochę nie chęci osoby do ścigania się w lidze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOWI 165 Napisano 7 Październik 2010 (edytowane) ...Wyścig będzie loterią, ale jak to mówią żeby wygrać trzeba grać. Co z tego ze bede gral, trenowal krecil czasy z kosmosu na danym torze jak np. zlapie 3 kapcie podczas wyscigu, z czego jednego zaraz po wyjezdzie z boksu. Ja nie widze przyjemnosci z takiej rywalizacji. Ja licze ze poprawia jazde w deszczu w tym patchu, bo inaczej to nawet wtedy nie bedzie loterii, bo wiadomo ze jak deszcz zaczyna padac to na spokojnie kolo 5 kolek na slickach mozna jechac. Takze ja jestem za tym zeby na patcha poczekac. Inaczej mnie napewno takie wyscigi z kapciami beda deprymowac tych co je zlapia. edit. 20:51 jak ktos chce pograc dajcie znac juz pare osob jest do gry Edytowane 7 Październik 2010 przez KOWI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 8 Październik 2010 Panowie, jeździmy dzisiaj? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach