dor2205 1 Napisano 17 Listopad 2010 Może ktoś dzisiaj chętny na wyścigi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MilczaR- 72 Napisano 17 Listopad 2010 Widzę, że nie ma chętnych na testy, a dzisiaj już środa. Myślę, że na jutro (czwartek) można by się ustawić na jakieś potrenowanie w większym gronie. Trzeba pamiętać, że w piątek pewna dwunastka będzie grać LM, a w sobotę nie każdy może znaleźć czas, no a wyścig już w niedzielę :) Ja osobiście szansę na testy mam tylko jutro. Piątek i sobota odpada. Udzielajcie się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 17 Listopad 2010 Testy jutro czwartek(18.11) o godz 21 Lista: 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 17 Listopad 2010 Testy jutro czwartek(18.11) o godz 21 Lista: 1.Klacza908 2.NewNickPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 17 Listopad 2010 Testy jutro czwartek(18.11) o godz 21 Lista: 1.Klacza908 2.NewNickPL 3.Milczar_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kali78_pl 0 Napisano 18 Listopad 2010 ja też dziś sie piszę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rembix 86 Napisano 18 Listopad 2010 Testy jutro czwartek(18.11) o godz 21 Lista: 1.Klacza908 2.NewNickPL 3.Milczar_ 4. rembix (95%) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 18 Listopad 2010 Moge do was dołączyć?? tak ok 21:30. Tylko że dołączyłem do rezerwowych dopiero co więc nie wiem czy tak można? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 18 Listopad 2010 Testy jutro czwartek(18.11) o godz 21 Lista: 1.Klacza908 2.NewNickPL 3.Milczar_ 4. rembix (95%) 5.babciakundzia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sir Siekier 861 Napisano 18 Listopad 2010 jesli jest mozliwosc i miejsce to dlaczego nie. ja nie widze przeciwskazan. przy okaazji nabierzesz troche oglady jezdzac z ligowcami. pozdro, ps... z tgo co wiem to fizyk89 tez dzis bedzie z wami jezdzil. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Listopad 2010 Jak będę online i będę grał w F1 to podeślijcie mi też inva. Babciakundzia, Milczar, rembix, fizyk, mają mnie w znajomych, także jak tylko zobaczycie, że mam F1 włączone to posyłać inva :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasper 29 Napisano 18 Listopad 2010 Ja też mogę godzinkę pojeździć :P Proszę o inva Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 18 Listopad 2010 a na jakim torze jeździcie dzisiaj? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) Panowie, działa Wam PSN? Podobno jest przerwa techniczna, ale jak grałem przed 19 to działało. Z tego co czytałem to do minimum 1 w nocy ma trwać :o Ciekawe ile w tym prawdy. http://www.ps3blog.net/2010/11/18/psn-own-for-scheduled-maintenance-today-november-18/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter PS. Niestety, ale jest przerwa, na stronie playstation.pl wyraźnie czerwona kropeczka świeci :( Edytowane 18 Listopad 2010 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 18 Listopad 2010 Panowie, działa Wam PSN? Podobno jest przerwa techniczna, ale jak grałem przed 19 to działało. Z tego co czytałem to do minimum 1 w nocy ma trwać :o Ciekawe ile w tym prawdy. http://www.ps3blog.n..._medium=twitter PS. Niestety, ale jest przerwa, na stronie playstation.pl wyraźnie czerwona kropeczka świeci :( Wszystko chodzi, zle informacje masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 18 Listopad 2010 Jedziemy czy nie? Już 6 po jest :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuczak 43 Napisano 19 Listopad 2010 Jedziemy czy nie? Już 6 po jest :unsure: ja moglem dopiero jak juz jechaliscie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NewNickPL 27 Napisano 19 Listopad 2010 ja moglem dopiero jak juz jechaliscie :( Przecież zapraszałeś Deenyego jak jeszcze nie jechaliśmy :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamil908 43 Napisano 19 Listopad 2010 Testy dzis (piatek) 21, 1.Klacza908 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dor2205 1 Napisano 19 Listopad 2010 Wczoraj był problem z połączeniem. Jak sie zalogowałem to już jechaliście. dajcie dzisiaj inv przed 21 pleaaaaassssse jak będzie oczywiście miejsce i jak będziecie chcieli. bo ja rezerwowy jestem:(( i do tego z końca listy rezerwowej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buchenko 6 Napisano 19 Listopad 2010 Wczoraj był problem z połączeniem. Jak sie zalogowałem to już jechaliście. dajcie dzisiaj inv przed 21 pleaaaaassssse jak będzie oczywiście miejsce i jak będziecie chcieli. bo ja rezerwowy jestem:(( i do tego z końca listy rezerwowej:) To akurat nie ma znaczenia czy jestes z konca czy z poczatku, liczy sie i tak kto pierwszy napisze do siekiera po zwolnieniu sie miejsca:P o umiejetnosciach tez to nie swiadczy, bo juz niejeden z listy rezerwowej pokazal ze umie jezdzic i przoduje w swojej lidze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 19 Listopad 2010 (edytowane) Testy dzis (piatek) 21, 1.Klacza908 2.Sieniu Edytowane 19 Listopad 2010 przez sieniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 19 Listopad 2010 Jak będzie więcej chętnych to mogę znowu założyć pokój koło 21 i możemy pośmigać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
united46 2 Napisano 19 Listopad 2010 ja też jestem rad dzisiaj pośmigać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sieniu 506 Napisano 19 Listopad 2010 jako że brak chętnych na dzisiejsze testy ....To ja odpadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach