Drewas 0 Napisano 6 Październik 2010 Dzisiaj 2 tematy nt przeczytałem więc dostałem natchnienia, istnieje gdzieś lista gier wydanych w metalbox'ach? mam kilka gierek i jak bym miał teraz kupywać to na pewno bym wybrał wersję metalbox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kitana 9 Napisano 6 Październik 2010 Ja właśnie od pewnego czasu zostałem "kolekcjonerem" czyli powymieniałem swoje gry na wersje metalbox albo w papierowym opakowaniu. Mam GoW'a 3 - naprawdę świetnie się prezentuję oraz moja 1 limitka czyli Heavy Rain i zabiła mnie ona swoim wyglądem... Teraz kupuje Uncharted 2 w Metalboxie chociaż grę już przeszedłem kilkukortnie ale to nie była moja kopia oraz poluje na Resident Evil 5 oraz Killzone 2. Poza tymi grami w Metalu jest jeszcze Fallout 3 ale to nie mój klimat. Myślę że warto jednak zbierać limitki ponieważ naprawdę cieszy widząc je potem na półce ;) Lista myśle że się zrobi jak każdy będzie odpowiadał w tym temacie to coś od siebie zawsze napisze, jakąś grę. Pozdrawiam Kolekjonerów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drewas 0 Napisano 7 Październik 2010 1.Prince of persia 2.Turok 3.Killzone 2 4.Devil may cry 4 5.Battlefield bad company gold edition 6.Brothers in arms 7.Resident evil 5 8.Jericho 9.Dragon Age Origins 10.FarCry 2 11.Narnia Prince Caspian 12.Prince of Persia Sands of time 13.Fallout 3 14. Dragon ball Riging blast 15.Uncharted 2: among thieves 16. Aliens vs. Predator 17. Naruto: Ultimate Ninja Storm 18. MAG 19. Assasins creed I 20. Modern Warfare 2 prestige Edition 21. Star Wars TFU [uSA] 22. Call of Duty World at War [uK] 23. Viking: Battle for Asgard 24. Tom Clancy’s Endwar 25. Soul Calibour IV 26. Rainbow Six Vegas 2 27. Colin McRae Dirt na dobry początek, to pewnie z 1/2 tego co jest;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 8 Październik 2010 Dołączam do Waszego grona wielbicieli metalbox :D Sam mam w kolekcji Uncharted 2 i Killzone 2. Nie wiem tylko czy KZ2 była wydana w Polsce w metalboxie, sam kupiłem anglika, do środka wrzuciłem PL'kę a angola sprzedałem w polskim plastykowym pudełku :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kargud 0 Napisano 11 Październik 2010 (edytowane) Cześć ja też lubie metalowe pudełka bo ładniej wyglądają. Osobiście mam trzy gry w metalach: Devil May Cry 4, Killzone 2 i Call of Duty: Modern Warfare 2 hardened Edition. Ta ostatnia szczególnie drogo mnie kosztowała ale była warta i dzięki niej ściągnełem za darmo call of duty classic. Edytowane 11 Październik 2010 przez kargud Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 9 Grudzień 2010 No to przygotujmy się na nowy nabytek do naszych kolekcji. Dla mnie pozycja obowiązkowa Killzone 3 w edycji kolekcjonerskiej, oczywiście w metalowym pudełku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Torba_Piany 97 Napisano 9 Grudzień 2010 VANQUISH (właśnie nabyłem :woot:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mithell 3 Napisano 9 Sierpień 2011 Wiadomo może już coś o Uncharted 3 w metalowym pudełku...? Wiem, że ma takowa wersja być dostępna, pytanie tylko gdzie i za ile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 9 Sierpień 2011 LittleBigPlanet 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 9 Sierpień 2011 Killzone 3 CoD Black Ops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 9 Sierpień 2011 Tu macie pełną listę gier w wydaniu Steelbook Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
green beret 23 Napisano 15 Sierpień 2011 miałem ci ja kiedyś Brothers in Arms hell's higway :whistling: ale wymieniłem.......(już nawet nie pamiętam na co) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Itachi55 0 Napisano 15 Grudzień 2011 Batman Arkham City, Fallout 3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach