arab 271 Napisano 18 Październik 2010 Witam Jak zapewne wiecie, niedługo w Szczecinie odbędzie się 1szy Games Show. Co wy na to, by urządzić mały flashmob? O ustalonej godzinie w sobotę, lub w niedzielę pojawić się w jednym konkretnym miejscu - i np zacząć okładać się po ryjach? ;D A na poważnie? Kto idzie? Z kim będę mógł się spotkać? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 18 Październik 2010 Ja napewno bede... zobaczyc jaka to bedzie kicha :D Dziewczynie zapowiedzialem to z prawie meisiecznym wyprzedzeniem ze bede niedostepny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawid192 0 Napisano 18 Październik 2010 A co tam będzie, bo jak np jakieś turnieje w fife czy coś to wiesz mogę pojechać bo do Szczeka nie mam daleko a i na zakupy potem można do niemiec pojechać:) Piszcze jak coś pod 11769123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 18 Październik 2010 Ja moge się przejść mieszkam niedaleko:laugh: Jak cos to gg 1610045. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 18 Październik 2010 ja mieszkam 2 osiedla dalej od słonecznego napewno bede moje gg 8554561 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cooler 0 Napisano 18 Październik 2010 Na MTS'ie to się odbywa? W ten weekend? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba987 3 Napisano 18 Październik 2010 Tam gdzie Targi Szczecinskie na Struga ,6-7 listopada:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsany 0 Napisano 26 Październik 2010 Ja mam zamiar tez w tym uczestniczyc, jezeli macie zamiar ustawic sie gdzies wczesniej dajcie znac na gadaulcu 1491364, priv albo maila arsany@op.pl najlepiej na maila. Pozdro, czekam na info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pogoniarz1948 3 Napisano 7 Listopad 2010 Małe podsumowanie SGS choć wiem że będzie jeszcze trwało 2 godziny od mojego wpisu. Organizacja dobra : szatnie bezpłatne,szkoda ze jak dawało się ochroniarzowi bilet to juz przedzierał i juz nie mozna bylo wyjść zeby potem wejść chyba ze by sie płaciło znow za bilet. Ja mogę pokusić o podsumowanie działu Ps3 oczywiście nasze kochane sony oficjalnie sie nie zaprezentowało choć miesiąc przed pisałem do nich zeby przyjechali za to mamy super sklepu z grami ps3.I tak o to zaprezentowało się playandgo,my games,menago.Play and go przygotowali stanowisko z ps3 na którym można było zagrać w najnowsze tytuły takie jak : Medal of Honor,UFC 2010 czy PES 2011.Niezwykle miła obsługa sklepu gwarantowała świetną zabawę i możliwość rozmowy o naszym światku.Menago oraz Play and go pozwoliły przetestować kontrolery ruchu move na których największym zainteresowaniem cieszyły się : walki gladiatorów oraz tenis stołowy.Turnieje guitar hero bardzo dobrze przeprowadzone.Jeśli chodzi od kolejki w sobote były duże ale w niedziele głównie rano można było spokojnie wszystko przetestować.Kino 5d także ciekawe.Symulator F1 emocjonujący.Ogólnie SGS na bardzo duży plus +..Mam nadzieje że juz w nie długim czasie spotkamy się na SGS 2. To chyba wszystko ode mnie piszcie swoje opinie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach