kill 10044 Napisano 7 Listopad 2010 Ładujemy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mil 3 Napisano 7 Listopad 2010 siemka , więc zapraszajcie mnie do znajomych ( mil_pl ) to sie ustawimy na jakiś meczyk :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mycha26 0 Napisano 7 Listopad 2010 ja tez pogram z miła checią z wami psn id Mycha26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 7 Listopad 2010 Ja również chętnie powalczę w gronie rodaków ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maaaziu 49 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) PSN ID: MaaaziuPL Headset: Jest. Mam nadzieję, że we wtorek gra już będzie u mnie. :) Edytowane 7 Listopad 2010 przez Maaaziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) PSN ID: CritiCalzPL - grę będę miał prawdopodobnie jutro. Jestem chętny na multi jak i zombie :D HS jest. Edytowane 7 Listopad 2010 przez Code Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KuklesPL 1 Napisano 7 Listopad 2010 PSN ID: KuklesPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 7 Listopad 2010 PSN ID: bartasblack HS: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qim 28 Napisano 7 Listopad 2010 PSN_id: qim_ HS: jest Grę będę miał we wtorek lub środę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
afrikan 40 Napisano 7 Listopad 2010 Ja tez się pisze do gry :) PSN ID :nemene12 hs:jest grę będę miał we wtorek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matison14 14 Napisano 7 Listopad 2010 Ja też jestem chętny PSNid: matison14 Hs oczywiście jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 7 Listopad 2010 jakbyśmy się zgrali we wtorek na jakąś godzinę to można razem pograć :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mycha26 0 Napisano 7 Listopad 2010 jakbyśmy się zgrali we wtorek na jakąś godzinę to można razem pograć :> no najlepiej tak pod wieczór ja proponuję godzinę 20:00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 7 Listopad 2010 PSN id : szymuR HS: jest Jutro będę wypatrywał gry :) Komunikacja głosowa ze mną w najbliższym czasie będzie utrudniona przez żelastwo w buzi ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 7 Listopad 2010 PSN id: mrowa607 HS: jest Black Ops: będzie na dniach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacpErCzAk 1 Napisano 7 Listopad 2010 Ja też chętnie z wami pogram lecz pierwszy raz będę grał w CoDa na ps3 a to oznacza że nie będzie mi za dobrze szło. PSN id : KacpErCzAk HS : nie mam ale napewno kupie Black Ops mam zamiar kupić we wtorek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) Komunikacja głosowa ze mną w najbliższym czasie będzie utrudniona przez żelastwo w buzi ^^ Spoko nikt Cię nie wyśmieje , mam nadzieję że w naszym towarzystwie niema dzieci NEO ;) Zapomniałem dodać, u Mnie HS jest specjalnie kupiony pod BO. no najlepiej tak pod wieczór ja proponuję godzinę 20:00 Mi pasuje , po 20:00 przeważnie jestem online ;) Edytowane 7 Listopad 2010 przez Dranz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapeć 1 Napisano 7 Listopad 2010 Id: art321ur HS jest, gram różnie. Jutro będę miał BO, ale w multi to raczej w środę ( wiadomo, wolne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopelon 2 Napisano 7 Listopad 2010 id. Sopelon HS jest Wtorek,Środa będzie Black Ops jak będzie to 4h dziennie będę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marol0v 73 Napisano 7 Listopad 2010 PSNid: Metrowy HS: Jest BO będzie we wtorek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasii 1 Napisano 7 Listopad 2010 PSNid - tomasiiPL HS - jest BO - od rana we wtorek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 7 Listopad 2010 Piszę się na ustawkę :) HS- jak ustawie PSN id: gdynia_87 Najlepiej wieczorami COD od wtorku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mahonek 0 Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) ID: Jamajski Chetnie pogram :) BO: Juz mam. Edytowane 8 Listopad 2010 przez mahonek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piciu42 3 Napisano 8 Listopad 2010 ID; pankal422 HS; Jak najbardziej jest Od wtorku nonsop :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicko 0 Napisano 8 Listopad 2010 Id: xxNicKoxx666 Hs: na razie brak BO:jutro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach