Vinnie 115 Napisano 13 Listopad 2010 witam, kto dzis wieczorem chetny na troche strzelania? :) tak sie sklada ze dzisiaj zostaje w domu wiec wieczor/noc spedze z codem :) HankM88 zapraszajcie do znajomych i cos zagramy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alex_Kast 12 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) Ja chętnie przygram w Zombie albo normalne multi. Czas mam od 23. PS. Niestety HS'u nie posiaduje. Edytowane 14 Listopad 2010 przez Alex_Kast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomakkk 0 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) Szukam ogarnietych ludzi do wspolnej gry w hardcore S&D ewentualnie HTD psnid: tomkosciolek83PL HS: jest Edytowane 13 Listopad 2010 przez tomakkk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panteq 0 Napisano 13 Listopad 2010 Witam! Chętnie pogram z polakami w zgranej ekipie. PSN: panteq (dajcie tylko znać w temacie, że chodzi o coda plz). Headseta mam od dziś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 13 Listopad 2010 Szukam ekipy głównie do Zombie ale multi tez ewentualnie moze byc :P Wszyscy co maja Headseta(słuchawki). Leito_PL pisac ze chodzi o Zombie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adejawor 1 Napisano 13 Listopad 2010 PSN: AdeJaWoR Jak ktoś szuka ludzi z pozaziemskim skillem do klanu to jestem do usług :) Czekam na zaproszenia, mogę też pomóc w zombie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
warezz 11 Napisano 13 Listopad 2010 Tak sie wzbranialem ale jednak zamowilem BO :pardon: psn:warez81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TYMEK1997 0 Napisano 14 Listopad 2010 PSN ID: TYMEK1997 HS: JEST B O: JEST POSZUKUJĘ KLANU LUB PARTNERÓW DO ZOMBIE. DODAWAĆ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kameleonik 0 Napisano 14 Listopad 2010 PSN : Kameleonik Headset: jest CoD BO: jest Chętnie razem pogram a może i do jakiegoś klanu dołącze Dodawajcie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skomerek 74 Napisano 14 Listopad 2010 PSN : skomeros Dodawajcie i gramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaVerr 0 Napisano 14 Listopad 2010 PSNid : MaVerr HS: JEST BO: JEST xD Dodawać chętni na grę . Z chęcią pogram w jakimś klanie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mleko 0 Napisano 15 Listopad 2010 Jeżeli ktoś chętny na multi wieczorami to zaprszam, mój PSN: Mleko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 16 Listopad 2010 Szukam ludzi do dość częstej gry, jestem codziennie po 20. Najlepiej gdyby jakiś klan czy grupa osób potrzebowała jednej osoby. Jeżeli taki się nie znajdzie to samemu mogę zlepić ekipę. Aha, gram Sztab i ew. S&D. psnid: Lipek90 HS: jest Myślenie: jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phortis Mądry 0 Napisano 16 Listopad 2010 Ktoś chętny do utworzenia forumowej ekipy? Kto wie, może w późniejszym etapie jakieś turnieje tudzież ligi... Chętnych proszę o odpowiedź. Moj PSN: HollyBloody HS: Oczywiście, że jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 16 Listopad 2010 No z podejściem w stylu: " masz tu zapro do pełnego lobby i próbuj się połączyć bo mi się nie chce wyjść" to daleko by to nie zaszło... Najpierw 10 minut próbowałem dołączyć do twojej gry (pełnej), potem wysłałem Ci wiadomość, a na końcu zapraszałem chyba z 6-7 razy, bez rezultatu. Nie wiem czy to taka stałą praktyka olewania, ale tak się wkurzyłem mówiać delikatnie, że wywaliłem Cię ze znajomych. Sam pomysł wspólnego grania jest ok. Raz - w drużynie łatwiej się gra. Dwa - jest większa szansa na uzyskanie hosta, dzięki czemu mamy lepsze pingi. Osoby ZDECYDOWANE na wspólną grę, zapraszajcie albo zostawcie mi id na pw. Nie chciałbym się zawieść jak na koledze up. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 17 Listopad 2010 lipek ja z checia pogram :) HCTDM demo domi albo s&d :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 17 Listopad 2010 w moim przypadku jest 90% szans ze jestem hostem ;D jak znajdzie się 5 osób chetnych pograc razem SnD : > to dawac znac :D a jak juz chcecie naprawde inva wyslac to podpisac sie ze black ops snd i kiedy gramy x d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipek90 71 Napisano 17 Listopad 2010 no to co? Jest nas 3? Wysyłam wam zaproszenia i wstępnie na dziś wieczór się możemy ustawić, ja pracuję 12-20, potem grają Polacy więc na 21:30-22 możemy zaczynać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mielcar1985 1 Napisano 17 Listopad 2010 Też szukam kogoś do pogrania w Black Ops,bo samemu już zaczyna być nudno... PSN id:Mielcar1985 HS-Nie mam,ale w ciągu kilku dni kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 17 Listopad 2010 psnid: otacon3, hs posiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Johnny 0 Napisano 17 Listopad 2010 Chętnie pogram z wami - PSNid: Johnnyification dodawać a zgadamy się na PSN-ie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekrybnik 0 Napisano 17 Listopad 2010 tez pogram z mila checia nick:marekrybnik grajac jeszcze nie spotkalem krajana a chcialbym pograc z polakami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aliant 0 Napisano 17 Listopad 2010 Chętnie pogram w TD lub Dominacje. PSN- Aliant_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baryla071 1 Napisano 18 Listopad 2010 chętny do gry w różnych tryback psnid: baryla071 hs: brak bo: naturalnie jest :P , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_Olb 0 Napisano 18 Listopad 2010 (edytowane) PSN: Marcin_Olb HS: jest Edytowane 18 Listopad 2010 przez Marcin_Olb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach