Vinnie 115 Napisano 10 Listopad 2010 ja tez chetnie pogram HankM88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 10 Listopad 2010 tez chetnie pogram z rodakami psn wildaf3nix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarwal 67 Napisano 11 Listopad 2010 MaDJaRwAL_PL lv-19 inv frends i do klanu prosze thx psn id - MaDJaRwAL_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) Bardzo chętnie pogram z rodakami :-) PSNID: Chiro1994 HS: Jest Black Ops: Jest :-P Zapraszajcie do znajomych ;) Co do dostępności to zazwyczaj w dni robocze 16.00-18.00. Edytowane 11 Listopad 2010 przez Chiro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasior 0 Napisano 11 Listopad 2010 psnid: tasior-88 hs: jest jak cos dodawac, dzisiaj bede caly dzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 11 Listopad 2010 Proponuje założyć jakiś wspólny klan ps3site.pl czy coś takiego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlyJack 1 Napisano 11 Listopad 2010 poszukuje doświadczonych graczy do zombi. tylko tych co mają pojęcie, że ten tryb to coś innego niż bezsensowne nawalanie we wszystko co się rusza. obowiązkowy headset. mój psn id: FlyJackie pozdrawiam. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) poszukuje doświadczonych graczy do zombi. tylko tych co mają pojęcie, że ten tryb to coś innego niż bezsensowne nawalanie we wszystko co się rusza. obowiązkowy headset. Oooo właśnie takich osób jak Ty poszukuję - już Cię dodaje ;) BTW z góry sorki jeżeli nie odpowiadam na zaproszenia od nie których osób. Grając już z kimś , nie jestem w stanie odpisywać na 10 zaproszeń na minutę ;) Pozdro Edytowane 11 Listopad 2010 przez Dranz! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 11 Listopad 2010 Oooo właśnie takich osób jak Ty poszukuję - już Cię dodaje ;) BTW z góry sorki jeżeli nie odpowiadam na zaproszenia od nie których osób. Grając już z kimś , nie jestem w stanie odpisywać na 10 zaproszeń na minutę ;) Pozdro Przyłączam się do Was razem z bratem :) Narazie zdołałem dojść do 7 etapu i dalej nie da rady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FlyJack 1 Napisano 11 Listopad 2010 7 ? please... ja 12, ale nie mialem dobrego składu, z dobrym moge dojść do 100 ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tizzy119 0 Napisano 11 Listopad 2010 PSN: Tizzy119 HS:będzie w najbliższym tyg. BO: jest :D Chętnie pogram w tryb Zombi zapraszać mnie do znajomych Do 10 rundy z doszedłem w trzy osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Screen-PL 35 Napisano 11 Listopad 2010 Witam, Posiadam Headset, jeżeli liczysz na głosową współpracę, a nie tylko zwykłe granie to wyślij zaproszenie. PSN ID: Screen-PL Chętny na Multiplayer i oczywiście Zombii :D Napisz w treści wiadomości w jaką(ie) grę(y) grasz. :thumbsup: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 11 Listopad 2010 7 ? please... ja 12, ale nie mialem dobrego składu, z dobrym moge dojść do 100 ;D Lipa , znowu 22lvl , banalny błąd bo razem z bratem rzuciliśmy się po amunicję :P Ciekawe czy stare mapy z WAW będą do kupienia na PSN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diuszek 8 Napisano 11 Listopad 2010 Witam Przyłączam się również do wspólnego grania. Chętnie "pobiegam" z ludzmi ceniącymi sobie przede wszystkim dobry fun. PSN: diuszek HS: jest P.S. W trybie solo udało mi się dojść do 26 rundy i kwas :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 11 Listopad 2010 (edytowane) Ktoś planuje jakaś ustawkę na najbliższe dni? Siemanko, chętnie rozwale dzisiaj komus jajca w Black Ops^^. Asurix93 - dodawac, zapraszac, grac :D Bede dostepny od ok. 18 do ... hmmm... niedzieli wieczór? xD Witaj. to ja będę tym co ci rozwali "jajca " ;] do zobaczenia w dzungli o 24:00 :) Edytowane 11 Listopad 2010 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 11 Listopad 2010 Słuchajcie są jakieś STATSY na necie do BLACK OPS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 12 Listopad 2010 7 ? please... ja 12, ale nie mialem dobrego składu, z dobrym moge dojść do 100 ;D Wiem że to nie jest imponujący wynik, no ale trening czyni mistrza :) Poza tym, to moje pierwsze Call Of Duty na ps3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 12 Listopad 2010 Szukam ogarnietych osob do trybu zombie, dodawac: kagannpwnz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 12 Listopad 2010 ktos chce pograc to niech mnie doda ;) wildaf3nix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chiro 0 Napisano 12 Listopad 2010 Dzisiaj rano założyłem klan Black Ops o nazwie [ps3s]. Niestety ps3site.pl się nie zmieściło ;) Serdecznie zapraszam do klanu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 12 Listopad 2010 Witam! Trofki z trybu Zombi chetnie zgarnę :) Mój .id sosiu, śmiało zapraszajcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekm 1 Napisano 12 Listopad 2010 Dzisiaj rano założyłem klan Black Ops o nazwie [ps3s]. Niestety ps3site.pl się nie zmieściło ;) Serdecznie zapraszam do klanu :) Witam Proszę dodawać do znajomych. Chętnie pogram z kimś z PL. psnid - piotrekm80 HS- obecny skill - lekkopółśmieszny ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SeLeR 0 Napisano 12 Listopad 2010 Zapraszam wszystkich chętnych na Zombie oraz trofea, SeLeR_13 (PSN id) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sosiu73 0 Napisano 13 Listopad 2010 Witam Przyłączam się również do wspólnego grania. Chętnie "pobiegam" z ludzmi ceniącymi sobie przede wszystkim dobry fun. PSN: diuszek HS: jest P.S. W trybie solo udało mi się dojść do 26 rundy i kwas :D No i starsi widzę mogą :) Zaproszenie wyślę jak skleroza pozwoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maniax 4 Napisano 13 Listopad 2010 (edytowane) PSN ID: maniax_pl najchętniej grupa wiekowa +- 35 Edytowane 13 Listopad 2010 przez maniax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach