dudokan 2 Napisano 25 Grudzień 2010 PSN: Dudokan HS: jest moge grac we wsio co tam jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domson15 0 Napisano 25 Grudzień 2010 zapraszac domson15 psn :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VicheeR 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Chętnie pogram psnid: Vicherek7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 25 Grudzień 2010 Jesli jest ktos chetny do gry i posiada HS to zapraszam gram praktycznie codziennie jesli mam czas od 21 do 0:00 wszystkie tryby i zombie i inne gry :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 25 Grudzień 2010 J a też mogę grać nazwa-Daniol_02 HS-dzisiaj dostałem BO-od wczoraj grałem już w mw1 i trochę w mw2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TOMIK825 0 Napisano 26 Grudzień 2010 ja tez z mila checia pogram pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekINT 39 Napisano 26 Grudzień 2010 Zapraszajcie - MarekINT We wtorek zawita mi COD więc można pograć. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZiendalPL 0 Napisano 27 Grudzień 2010 Ludzie, zapraszać mnie. Nie mam z kim grać tylko jedna osoba na liście ma BO. PSN: ziendal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kremulek 52 Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Gra sprzedana, więc nie pogramy razem w ten tytuł :ninja: Edytowane 17 Luty 2011 przez kremulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michau18 0 Napisano 29 Grudzień 2010 tez chetnie pogram z polakami moje ID: TheMichauPL headset: mikrofon SingStar :P pozdo dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kffiatu 0 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) wszyscy hardcore playerzy neich mnie dodaja ;) PSN : kffiatu headset jest ofc ! pozdro ! ;) Edytowane 30 Grudzień 2010 przez kffiatu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonCyCu 0 Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) HS jest . Doświadczenie jest. Ratio 2.40 jest :D PSN: DonCyCu DODAWAC :* Edytowane 3 Styczeń 2011 przez DonCyCu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek77 0 Napisano 1 Styczeń 2011 Witam, od nie dawna gram on-line, pierwszą grą jest właśnie CoD BO. Chciałbym skorzystać z Waszej pomocy i po prostu pograć z kimś ot tak dla zabawy,na własnych regułach. mój ID PSN: areksz77 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fabianxxx17 0 Napisano 2 Styczeń 2011 zapraszajcie mnie! mój PSN: fabian171991 wie ktoś czy do multi można sobie wybrać mape w którą sie chce grać czy to tylko losowo? bo mam gre po niemiecku i nie moge sie połapać w menu do końca;p jak bedziecie robić meczyk albo coś to napewno sie przydam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K3fiR 1 Napisano 2 Styczeń 2011 Też mogę pograć PSN : K3fiR1975 HS : będzie w środę , czwartek jak sprzedam Kinecta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sajmonwww 0 Napisano 3 Styczeń 2011 i ja się dorzucę... PSN : sajmonwww HS - brak robię za wykrywacz min, ze strzelbą... - męczennika brak (cry) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
othelo666 0 Napisano 3 Styczeń 2011 PSN ID: balik150 Headset: TAk Chętnie pogram gdyż ponieważ iż znudziło mi sie juz granie z randomami, poziom 43(chyba) ;) Oglny czas gry cos kolo 17 h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pszczelarz 0 Napisano 4 Styczeń 2011 PSN id: Str4szn4M3nd4 Bo jest Micr jest pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krakers 0 Napisano 4 Styczeń 2011 PSN : Helgast0 HS : Będzie Chętnie zagram z kimś na multi lub zombie propozycje klanowe też mile widziane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekk 0 Napisano 5 Styczeń 2011 PSN: tf_piotrek HS: Mam Jak będziecie grali nie zapomnijcie o mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDarkOnePL 1 Napisano 5 Styczeń 2011 Ta gra na multi to jakis zart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alienkuba 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Od niedawna mam BO, ale wczesniej było MW2 wiec nawet ogarniam :D HS - nie mam psn id - alienkuba ahh ide pograć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcivo 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Mam głupie pytanie .. skąd wziąć ten zdalny samochodzik z bombą w multi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoldenEye 26 Napisano 6 Styczeń 2011 Mam głupie pytanie .. skąd wziąć ten zdalny samochodzik z bombą w multi ?? RC-XD inbound w killstreak jest nie wiem jak to jest w PL wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcivo 0 Napisano 6 Styczeń 2011 To ja mam kupione ... ale jak to użyć xD trzeba mieć 3kille pod rząd czy jakk ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach