Tanix 0 Napisano 22 Styczeń 2011 Zagram W COD:BO |jeszcze NooB od niedawna gram| Headset : co to ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rasz223 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Headset to sluchawka bluetoth. zapraszam do grania razem nick :rasz223 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipa15 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Witam. Chetnie pogram w CoD'a"BO Multi w Zombie. emilopl1 moj Indyfikator PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tabiano 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Chętnie pogram w tryb Zombi przetrwane rundy to 29 :) jestem w temacie obcykany i szukam ludzi kumatch oraz obcykanych w zombi z hs w godzinach 17.00-03.00 PSN:gavereks94 zapraszać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
otacon 78 Napisano 25 Styczeń 2011 otacon3, hs+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 28 Styczeń 2011 Mistrzem nie jestem w CoD'zie ale az tak noobkiem rowniez nie. gram od kilku dni i nie chwalac sie przewaznie koncze w gornej 3, wyjatki sa na mapkach ktorych nie lubie ;] Gram wieczorami ale w dni wolne zdarzy sie po poludniu. PSN ID: Veezo_ HS: Posiadam Level: Prawie 26 i rosnie szybko^^ Doswiadczenie: MW - dwa lata max presitge max level, Battlefield BC:2.Vietnam - w MW2 nie gralem bo ... ;] Co do kilku osob ktore wczesniej wspomnialy o klanie, szukalem klanu w temacie ale jakos pustka jest. Mozemy cos panowie razem wykombinowac oczywiscie for fun ale zgrac jakas paczke :) najlepiej piszcie wiadomosci tutaj albo pmy :) Nie wazne czy to noob czy pro wazna jest atmosfera i zgranie :) Panowie mozemy zgrac jakas zgrana paczke z ps3 site :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanix 0 Napisano 28 Styczeń 2011 Pogram W COD BO szukam klanu nick : krecio8 piszcie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DragonSoul 8 Napisano 28 Styczeń 2011 Witam wszystkich żołnierzy i zapraszam do wspólnej gry! PSN ID: DragonSoul_pl HS: wkrótce Doświadczenie: MW1, MW2, WaW, Black Ops Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 28 Styczeń 2011 jak by mial powstac klan tego forum to myglbym dolaczyc, ale niestety HS nie mam, ale da sie zalatwic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bomaw 1 Napisano 28 Styczeń 2011 Jak coś z chęcią pogram ID : Bomaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 28 Styczeń 2011 Panowie moze zrobimy liste klanu ? i bardziej zaczniemy myslec o tym ? Pisac do mnie na PW i zaczniemy cos w tym celu dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanix 0 Napisano 29 Styczeń 2011 jak wbic lvl PRESTIGE mam 50 i pisze ze potrzebuje 0 exp do 1 lvl prestige co mam zrobić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpingus 0 Napisano 29 Styczeń 2011 witam, rownież chętnie pogram z rodakami ;) Nick - xpingus headset - jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 29 Styczeń 2011 jak wbic lvl PRESTIGE mam 50 i pisze ze potrzebuje 0 exp do 1 lvl prestige co mam zrobić?? jak jestes w trybie online ( nie szukajac meczu ) wchodzisz w playercard/karta gracza ( chyba tak po polsku ) i na samym dole masz prestige mode/ po polsku bedzie cos zwiazane z prestiz, chyba tryb prestizu. klikasz i akceptujesz ;) wiem ze nie wiem jak po polsku, ale mam wersje angielska :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanix 0 Napisano 29 Styczeń 2011 (edytowane) Dzięki a i fajny kanał na YT masz ;) a masz czas wyjasnic mi oco chodzi w tym PRESTIGE gg 10458968 Edytowane 29 Styczeń 2011 przez Tanix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały06061986 0 Napisano 10 Luty 2011 Witam wszystkich ;) Chetnie pogram z rodakami!!! by pokazać wspólnie całemu światu że "Polak Potrafi" ;DDD Czekam na zaproszenia!!! Tryb gry obojetny, no może ze wskazaniem na Dominację i Sabotaż ale nie jestem wybredny ;D PSNid: Maly06061986 Headset: Posiadam ;) COD BO: Posiadam ;) P.S: Miło bedzie posłuchac polaków na serwerach bo "Szwabów" mam juz dosyć ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pit3r 0 Napisano 12 Luty 2011 I ja również chętnie spiknę się z rodakami:) HS posiadam Mój PSNid: pzelik89 !!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eryk237 1 Napisano 13 Luty 2011 Witam,w cod bo są 3 mapy zombie , a ja widziałem na YouTube jak gracze grali na innych.Szukałem na PSS ale nie znalazłem:(Może wy wiecię coś na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 13 Luty 2011 Panowie moze zrobimy liste klanu ? i bardziej zaczniemy myslec o tym ? Pisac do mnie na PW i zaczniemy cos w tym celu dzialac A znacie jakies stronki gdzie jakby co mozna rywalizowac z innymi klanami ? Jakies cupy, leadary itp. Ja osobiscie znam tylko http://ps3liga.pl/ i chetnie zapraszam tam nowe talenty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adus (cod BO) 0 Napisano 15 Luty 2011 ja chetnie pogram bo:jest hs:jest gram krutko to moja pierwsza czesc ale zbytnio nie lamie psn: adus1235 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
errgo 9 Napisano 16 Luty 2011 psnid.errgo666 hs.jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
himus11 11 Napisano 16 Luty 2011 (edytowane) PSN ID himus11 HS: Brak :/ Edytowane 16 Luty 2011 przez himus11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek123 6 Napisano 19 Luty 2011 PSN ID towarzysz23 HS: jest szukam rodaków do gry bo obcokrajowcy to idioci z miłą chęcią zagram na zabawie bronią lub zombie ale inne tryby też mogą być Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Meanthord 1 Napisano 19 Luty 2011 (edytowane) PSN ID: Meanthord Chetnie zagram tryb Zombie, jestem codziennie wieczorem, posiadam HS-a :). Edytowane 19 Luty 2011 przez Meanthord Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozon.sas 4 Napisano 24 Luty 2011 Nick: SAS_ZONE HS: JEST ! :) Wbijajcie, codziennie po południu do wieczora jestem, w weekend mogę nawalać. Głównie chodzi o zombie i wbicie jakiś trofików mile widziane. Proszę tylko osoby z HS. Pozdro !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach