SmaleC 280 Napisano 26 Listopad 2010 Cos dla fanow Mercedesa SL 65 AMG i dymu z krecenia baczkow: A tu jeszcze Mazda RX-8 probujaca sie wpchnac przed SL 65, ale mogla tylko probowac, bo 790KM robi swoje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest 5 Napisano 27 Listopad 2010 Moje RS6 raz jeszcze. Ponad 900KM :D Fotka przedstawia hamowanie po serii ostrych zakrętów na Nurburgring :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FiQs 3 Napisano 27 Listopad 2010 Forest zabrałeś mi moją bryczkę z garażu ??? :) To pewnie dlatego tak szybko uciekasz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 27 Listopad 2010 Ok, to jeszcze kilka sztuk dorzucę :) Lambo vs. Lambo Focus ST po małej kuracji wzmacniającej :) Golf V GTI vs. Mini... trochę się z nim namęczyłem... Jak Mini może dojechać Golfa V GTI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon PS3 16 Napisano 27 Listopad 2010 No może, może... ma zaledwie o ok. 30 kucy mniej, a ma niżej położony środek ciężkości, jest niższy i waży też chyba mniej :thumbsup: A propos Golfa ;) : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denon75 2 Napisano 27 Listopad 2010 gokart Mercedes 300SL Akrobacje na torze Mercedes 300SL dym z focusa ST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forest 5 Napisano 27 Listopad 2010 denon75 w ostatniej fotce z Focusem u góry chyba widać jakby się trasa nie wczytała...??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmuraIV 1 Napisano 27 Listopad 2010 może mi ktoś napisać jak zrobić takie zdjęcia w ruchu ?? proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skaposzczet 33 Napisano 27 Listopad 2010 Fotografujesz samochód "w ruchu" ustawiając czas otwarcia migawki na 1/60 lub trochę więcej podczas replaya. Ten czas otwarcia migawki jest na lewo od przysłony (oznaczone literą "f" i wartością od 1 potem 1,4; 1,8; 2,8 itp) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 27 Listopad 2010 Nissan Fairlady Z 300ZX TwinTurbo Ferrari 512BB ‘76 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomisior 110 Napisano 27 Listopad 2010 Ta gra wygląda tak jak na screenach przez Was zamieszczonych??? masakra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denon75 2 Napisano 27 Listopad 2010 W dniu 27.11.2010 o 19:46, Forest napisał: denon75 w ostatniej fotce z Focusem u góry chyba widać jakby się trasa nie wczytała...??? wczytała, wczytała to cień budynku pada na trasę ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 27 Listopad 2010 W dniu 27.11.2010 o 20:06, Tomisior napisał: Ta gra wygląda tak jak na screenach przez Was zamieszczonych??? masakra :D tryb "podroz fotograficzna" moze troche podciaga grafike. Natomiast zdjecia z replayow sa prosto z konsoli. No tak to wyglada ;) ale uwaga - podczas gry i tak tego nie zobaczysz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deadcrowd 0 Napisano 27 Listopad 2010 momentami aż skręca jak patrzy się na te obrazki..coś pięknego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 27 Listopad 2010 (edytowane) Nie mam na razie zbyt wiele czasu żeby bawić się w robienie fotek i kombinowaniu więc wrzucam 2 zdjęcia swojego Nissana z totalnym tuningiem (509KM). Najpierw był żółty ale kolor się znudził więc trzeba było przemalować ;) Edytowane 27 Listopad 2010 przez d0kt0r Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denon75 2 Napisano 28 Listopad 2010 male starcie zakręt driftem klasyk na torze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sunnyluk 7 Napisano 28 Listopad 2010 (edytowane) To i ja wrzucę kilka fotek mojego BMW M3 Edytowane 28 Listopad 2010 przez sunnyluk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 28 Listopad 2010 (edytowane) Edytowane 28 Listopad 2010 przez SmoQ_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 28 Listopad 2010 Nigdy nie sądziłem, że ten tryb da mi tyle frajdy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoruS_PL 0 Napisano 28 Listopad 2010 (edytowane) Mój 540 konny nissan ;) Edytowane 28 Listopad 2010 przez MoruS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 29 Listopad 2010 obejrzyjcie sobie jakie fotki ludziska trzaskaja: http://www.gtplanet.net/forum/forumdisplay.php?f=229 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lijon 74 Napisano 29 Listopad 2010 Świetne fotki :thumbsup: Moje nowa tapetka w XMB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 29 Listopad 2010 Prosiłem o nie wrzucanie zdjęć w pełnych rozmiarach... Takie posty poleciały już w kosmos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roodolf 2 Napisano 29 Listopad 2010 (edytowane) Edytowane 29 Listopad 2010 przez Roodolf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 12 Napisano 29 Listopad 2010 W dniu 29.11.2010 o 17:25, Roodolf napisał: swietna fota! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach