maniutek1996 1 Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam dopiero od wczoraj mam gt5 wiec prosze o wyrozumiałośc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 23 Czerwiec 2011 (edytowane) Bardzo dobre zdjęcie , to z jakiegoś wyścigu czy ustawka online , że takie ułożenie aut ? @ Down : Znawca się znalazł... :down: Edytowane 24 Czerwiec 2011 przez Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 24 Czerwiec 2011 Przepalone niebo, pobaw się ustawieniami aparatu, kompozycja bardzo fajna, ostrość mam rozumieć celowo na chevroleta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 kilka moich nowych ,nawet nie wiedziałem, że można uplodować foty bezpośrednio z ps3). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 Też obczaiłem tego Nissan'a ostatnio i też miałem zdjęcia wrzucić , ale mi się nie chciało . Zrobię to teraz , bo mnie zmotywowałeś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 24 Czerwiec 2011 Skąd macie tego Nissan'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 Z giełdy . Jak kupowałem i przyjechał , to się świecił cały i stwierdziłem , że trzeba go wrzucić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 24 Czerwiec 2011 Dzięki za odpowiedź. Też go poszukam. Ale mam jeszcze pytanie, czy masz z giełdy tej normalnej czy z tej online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 ja mam z normalnej ,ciężko go było wyhaczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 24 Czerwiec 2011 Aha no to ok dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 widzieliście batmobil w akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 24 Czerwiec 2011 Tak , ja nim jeszcze w GT Psp jeździłem , w 5 któreś zawody też nim robiłem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 25 Czerwiec 2011 (edytowane) Powiedzcie mi jak to zapisać , żeby gimp nie zepsuł mojego dzieła sztuki , które konwersuje do indeksowania czy coś takiego przed zapisaniem przez co kolory są cukierkowe i widać "plamy" . http://zapodaj.net/images/75d8dda9ab02.gif Edytowane 25 Czerwiec 2011 przez Lukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 27 Czerwiec 2011 Z giełdy . Jak kupowałem i przyjechał , to się świecił cały i stwierdziłem , że trzeba go wrzucić . A nie ma go czasem w salonie? Gdzieś w jakichś "gt" czy coś? Nie mam opcji sprawdzić ale wydaje mi się, że w salonie nowych jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 27 Czerwiec 2011 W końcu kupiłem moje nieustające marzenie :) ale to auto jest niefotogeniczne, nie umiem ani go ustawić ani mu cyknąć ładnej fotki. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. A to już z innej beczki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 Przecież ładnie wyszło... O co Ci chodzi, że jest niefotogeniczne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 27 Czerwiec 2011 kpt.bomba jest ta fura w salonie gt ,ale bez neonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 27 Czerwiec 2011 Z niefotogenicznością, chodziło mi o to że widać dość solidnie że to model renderowany. Przy viperze którego wklejałem wcześniej, czy Hondzie, ludzie dawali się nabrać że to fotka. Tutaj nie ma takich szans :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 27 Czerwiec 2011 Jeśli o to chodzi to muszę przyznać rację, ale i tak bardzo ładne zdjęcia :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 28 Czerwiec 2011 (edytowane) Edytowane 29 Czerwiec 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 30 Czerwiec 2011 @owNeD.bY.NeVa Niezłe fotki tego Nissanka. Natchnąłeś mnie, może i ja mu porobię parę zdjęć:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 30 Czerwiec 2011 Dzięki wielkie. Ostatnio miałem sporą przerwe, ale tak jakoś mnie naszło znowu na gt 5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 76 Napisano 1 Lipiec 2011 To ja może wrzucę mój przyszły samochód , projekt własny . Można splusikować , jak się podoba . Aha , Ps. Tylko skaner nie oddaje koloru , on ma być czarno-turkusowy , a nie jakiś tam niebieski . 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenps3 26 Napisano 2 Lipiec 2011 Masz plusa na zachętę rysuj a nie w gt5 pykaj dniami xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 6 Lipiec 2011 Jako fan lakierów matowych, udało mi się ostatnio zdobyć taki oto lakier, który od razu został wykorzystany do tego myśliwca :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach