Makowski85 0 Napisano 3 Luty 2012 Latający Swift Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GT5Fan 2 Napisano 4 Luty 2012 Latający Swift Wtf?? To od poczatku tak, czy w polowie wyscigu zaczal latac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tata_arek 79 Napisano 4 Luty 2012 Lakiery dostaje się co 30 zdobytych samochodów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Makowski85 0 Napisano 5 Luty 2012 Wtf?? To od poczatku tak, czy w polowie wyscigu zaczal latac?? W połowie, pojawił się jakiś mega lag, ale komicznie to wyglądało jak jeden wyleciał w kosmos i z powrotem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 5 Luty 2012 (edytowane) Edytowane 5 Luty 2012 przez Fastex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 6 Luty 2012 W połowie, pojawił się jakiś mega lag, ale komicznie to wyglądało jak jeden wyleciał w kosmos i z powrotem. to żaden lag jest to chyba zakręt na Nurburgringu z takimi bandami od których można się odbić odpowiednim autem i polecieć jak Adaśko Małysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante82 0 Napisano 6 Luty 2012 gibki8 mam do Ciebie pytanie, być może nie najmądrzejsze- jak zrobiłeś zdjęcia z wewnątrz samochodu ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 8 Luty 2012 Nie ma głupich pytań są tylko głupie odpowiedzi. A ja robię to tak że wybieram autko potem wchodzę w tryb zdjęć następnie wybieram lokalizacje pod tytułem coś tam coś tam most klasztorny i w tejże miejscówce ustawiam auto na moście. Nastepnie ustawiam się jak najbliżej szyby i przechodzę do robienia zdjęcia. Potem przybliżam tak aby uzyskać ładny widok wnętrza i kręce kamerą. Co do ustawień przysłony. Ja zazwyczaj ustawiam ją od wartości 8 w górę. Czasami zdarza się że daję mniejszą ale zazwyczaj im wyższa tym lepiej. Próbuj i pochwal sie co ci wyszło ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tauru89S 9 Napisano 8 Luty 2012 (edytowane) Moje Lamborghini Edytowane 8 Luty 2012 przez Tauru89S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 8 Luty 2012 Wrzucę coś od siebie. Moja pierwsza publikacja :P Mam jeszcze kilka ładnych m3ki, ale co za dużo to i świnia nie zeżre (kto grał w fifę 11 ten wie :P) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zakol 1 Napisano 12 Luty 2012 (edytowane) To moje pierwsze 4 zdjęcia w GT. Myślę że nie wyszły najgorzej. Jedno jest z podróży a pozostałe 2 z zawodów AMG. Jak się podobają? Edytowane 12 Luty 2012 przez Zakol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 12 Luty 2012 Z BMW naprawde fajne. Poprawiłbym tylko 2 rzeczy. Po pierwsze ustawił samochód troche bardziej z lewej i dał koła albo na prosto albo skręcił w drugą stronę. Poza tym jest fajne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 12 Luty 2012 Jeszcze kilka ode mnie. Jak się spodoba to wrzucę jeszcze kilka 2giej beemki :P A Lambo trafiłem tyłem w bandę przy jakiejś większej prędkości (twórcy gry chyba nie przewidzieli, że można tak przyładować). Spojler widoczny na zdjęciu odstawał już tak do końca jazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 15 Luty 2012 Kpt.Bomba co ty tam wiozłeś tym lambo na 3 fotce ?,jakąś rynnę z praktikera czy cuś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kpt.Bomba 45 Napisano 15 Luty 2012 Kpt.Bomba co ty tam wiozłeś tym lambo na 3 fotce ?,jakąś rynnę z praktikera czy cuś. Takie tam, wyprzedaż w ikei... a to jednak nie praktyczny samochodzik jest. Dlatego nikomu nie polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 19 Luty 2012 "Caravan" w akcji: Chyży ryżowóz: Powerslider: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abarth091 9 Napisano 19 Luty 2012 Parę fotek z ogórkiem: No i w akcji: I takie tam: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 20 Luty 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GT5Fan 2 Napisano 29 Luty 2012 (edytowane) Moje 2 najlepsze, jak myślę, fotki Edytowane 29 Luty 2012 przez GT5Fan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonutHunter 19 Napisano 2 Marzec 2012 Pierwsza fotka w życiu w tej grze samochodu który będzie moją pierwszą blaszaną, drugą połówką po zdaniu prawka <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grolek89 1 Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) No to ja dodam Takie coś. :PP Edytowane 12 Marzec 2012 przez grolek89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mart_102 15 Napisano 18 Marzec 2012 (edytowane) Trochę Mase i w akcji, lekko nieostre bo na Monza lało jak z cebra ;) Edytowane 18 Marzec 2012 przez mart_102 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fastex 0 Napisano 4 Kwiecień 2012 (edytowane) Edytowane 4 Kwiecień 2012 przez Fastex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrimeS 7 Napisano 10 Kwiecień 2012 Panowie, powiecie mi jak mogę zrobić zdjęcia jak jadę/driftuje czy cokolwiek? Jak dam Photo Mode w menu to tylko stoi mi auto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomo 11882 Napisano 10 Kwiecień 2012 Rzadko tu wpadam ale przez te dwie foty chyba się tu przeprowadzę ;) Gratuluje pomysłu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach