swietym 141 Napisano 3 Styczeń 2012 Fotka wyczesana, ale mam dziwne podejrzenia, że została lekko zretuszowana ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 3 Styczeń 2012 i moim zdaniem słuszne, ale tak czy siak wypasik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 3 Styczeń 2012 jakby ktoś chciał to mogę wrzucić oryginał ;) ale dzięki za komentarze miło że się podoba. Na czasie dołożę jeszcze jakieś panoramy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 4 Styczeń 2012 Ja tam z chęcią oglądnąłbym orginał Z racji, że moje poprzednie zdjęcie gdzieś wyparowało, wrzuce kilka nowych i starszych fotek Więc chronologicznie od najstarszego: Jedyne w świecie GT5 BMW1 X-Drive Następnie świetnie prezentujący się GTR Kaza Kolejno dowód na to, że nie tylko gokarty dobrze czują się na Kart Space A teraz dzisiejsza sesja, sprowokowana przez Gibkiego i jego GTR-a niestety taki efekt przy pomocy aparatu dostępnego w grze jest nie do zrobienia Oto efekt uzyskany przeze mnie A później to już zabawa dowolna: I to by było na razie na tyle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 4 Styczeń 2012 (edytowane) prosze o to oryginał prosto z konsoli :D Edytowane 4 Styczeń 2012 przez gibki8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sejfo 30 Napisano 4 Styczeń 2012 Ładne fotki koledzy. Mam proste pytanie - jak uzyskac dostęp do innych miejscówek w podróży fotograficznej? Mam te kilka podstawowych a patrząc na Wasze fotki widzę, że jest ich więcej. Z góry dziekuje za podpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 4 Styczeń 2012 wiem że kilka z nich odblokowuje się w trakcie przechodzenia gry. Trzeba po prostu wbijać levele ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrubyNinja 37 Napisano 5 Styczeń 2012 Zacząłem się dzisiaj bawić aparatem i takie oto zdjęcia mi powychodziły. Co o nich sądzicie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 5 Styczeń 2012 (edytowane) Nawet ładne, szkoda, że zrobiłeś zdjęcia tylko X2010 Edytowane 6 Styczeń 2012 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 5 Styczeń 2012 jak dla mnie za mało dynamiczne te ujęcia ;) na niektórych brakuje też ostrości i szkoda że kadry też są trochę z dupy :D ale próbuj początki zawsze bywają różne :D powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 13 Styczeń 2012 (edytowane) obiecane panoramy Edytowane 13 Styczeń 2012 przez gibki8 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 14 Styczeń 2012 No niczego sobie te panoramy;) zwlaszcza pierwsza. The beast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) Bardzo fajne zdjęcie, sam też zrobiłem panoramę. Miejsce trochę słabe, dużo niewykorzystanej przestrzeni. http://www1.picturepush.com/photo/a/7344279/img/Picture-Box/Kioto---Shoren-in-1.png Edytowane 14 Styczeń 2012 przez stey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 15 Styczeń 2012 (edytowane) Trochę fotek ze Stigiem za kierą ;P Nie wiem gdzie on się patrzy jak jedzie, ale co tam...MP4-12C fajna bryka! Edytowane 15 Styczeń 2012 przez Khazar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 18 Styczeń 2012 Wybaczcie post pod postem. Wybaczcie, ale musiałem...Nowy nabytek mojego Stiga...216KM 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 19 Styczeń 2012 pierwsze zdjęcie fajne, ale gdyby nie ten kolor i odpustowy spoiler to by było fajniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Zbierałem,ciułałem bo musiałem Go mieć!...i mam!!! Jest piękny... Edytowane 19 Styczeń 2012 przez Marqus_Pirx 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 24 Styczeń 2012 To może i ja coś dorzucę do tych pięknych fotek. Oto moja tapeta w XMB od dłuższego czasu. Oczywiście mojego autorstwa :D 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swietym 141 Napisano 24 Styczeń 2012 ahh to BMW. Mógłbym takie mieć zdjęcie warte wrzucenia na tapetę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gibki8 26 Napisano 26 Styczeń 2012 Takie o nowe z Toyotą. Piszcie co o nich myślicie ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dav 9 Napisano 26 Styczeń 2012 Po takich zdjęciach zawsze mam mega ochotę na GT5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GOLDEN_BOY 17 Napisano 27 Styczeń 2012 swietne fotki to bmw mega a toyota rowniez fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GT5Fan 2 Napisano 2 Luty 2012 (edytowane) Mam takie pytanko nie zwiazane w tematem, ale jak zdobyliscie chrom?? Edytowane 2 Luty 2012 przez GT5Fan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
forel22 76 Napisano 3 Luty 2012 co ileś tam zakupionych aut chyba co 15 przyznawane są lakiery lub klaksony losowo ,musisz mieć farta lub dobrego znajomego który ci podaruje taki lakier na farta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GT5Fan 2 Napisano 3 Luty 2012 Co 10 aut mam klakson, lakiery dostawalem tylko za logowanie lub sezonowe A przyjaciol w grze nie mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach