medmaxx 70 Napisano 1 Styczeń 2012 akurat ja udostępniam tego chaparrala , chcesz to dodaj mnie do ziomów - medmaxx89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 1 Styczeń 2012 zapro wysłane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leonrks 0 Napisano 13 Styczeń 2012 Witam koledzy! Czy byłby ktoś skłonny użyczyć R390 road car do nowych Sezonowych ? Z góry dzięki ... PSN : leonrks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kupczyk 61 Napisano 13 Styczeń 2012 Jeżeli jest przesyłalne to wyślę Ci to auto do 21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milan_ 1 Napisano 13 Styczeń 2012 Mam na zbyciu 3 autka: Toyotę 7 Race Car, Audi quattro i DeLorean'a. Jakby był ktoś chętny to zapraszam :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) ma ktoś jaguara XFR ( 4 drzwiowy sedan, rocznik '09 bodajże) na zbyciu ? co możliwe, to wyślę w zamian za niego Edytowane 14 Styczeń 2012 przez medmaxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 14 Styczeń 2012 ma ktoś jaguara XFR ( 4 drzwiowy sedan, rocznik '09 bodajże) na zbyciu ? co możliwe, to wyślę w zamian za niego Dokładnie XFR'10. Mam z zerowym przebiegiem i mogę Ci wysłać. Nie chce nic w zamian, mam w garażu wszystkie auta jakie występują w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 14 Styczeń 2012 ok, to później dodam Cię do znajomych i będę czekał, dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loludek 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Witam , szukam Audi RS6 Avant `02 oraz Pagani Zonda C12S 7.3 `02 Czy ktoś posiada któreś z aut full albo stock ? Jeszcze pytanko: czy jeżeli nie kupie dlc i ktoś wyśle mi auto np. scirocco , to czy bede mógł używać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bzyczek 15 Napisano 19 Styczeń 2012 puść mi zaproszenie. Audi mam na 100% I Pagani chyba też. Dzisiaj ok północy mogę wysłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 19 Styczeń 2012 Potrzebny złoty chrom .... W zamian 5 innych dowolnych lakierów - (nawet 5x srebrny chrom) lub dowolne auto do bańki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nexus 9 Napisano 19 Styczeń 2012 (edytowane) Tego Pagani nie da się wysłać, INO1 wyślij zaproszenie to za jakieś 10 min Ci podeślę, nic w zamian nie chce. Aut z DLC nie da się przesyłać. Edytowane 19 Styczeń 2012 przez Nexus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilop1123 0 Napisano 24 Styczeń 2012 kupie Cerbera speed 12 cena do 500 k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 24 Styczeń 2012 ^^ Dorzuć mnie do znajomych, za samochodzik mile srebrny chrom widziany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilop1123 0 Napisano 24 Styczeń 2012 khazar nie mam lakieru a za ile sprzedasz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 24 Styczeń 2012 nie da się sprzedawać samochodów między graczami, ja mogę wysłać ta farbkę khazarowi jak a on Tobie wyśle tego tiwiara , o ile chcesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilop1123 0 Napisano 24 Styczeń 2012 ty mu wyslesz farbke a on mi bryke ? :D jak tak to spoko bo ja niemam tej farby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 24 Styczeń 2012 fak, pomyliło mi się , mam złoty chrom a nie srebrny ale go tez mogę oddać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 24 Styczeń 2012 ilop podesłałem furkę. Jakbyś kiedyś tam przy okazji srebrny chromik podesłał, będzie fajnie :) Miłego latania bokami, bo pewnie do tego ta furka :) Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilop1123 0 Napisano 24 Styczeń 2012 khazar dzieki ale mam glupie pytanie gdzie ja odebrac bo ja wmiare swierzy jestem i jak sie wysyla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 24 Styczeń 2012 (edytowane) Wysyłasz wywołując menu trójkątem będąc w garażu i mając kursor na danym przedmiocie/samochodzie (w menu jest opcja daj znajomemu). Odbierasz, wchodząc bodajże w społeczność (będziesz miał taką czerwoną "gwiazdkę" teraz w miejscu gdzie możesz odebrać furę) w świecie GT. Pazerna bestia będę, plusika daj :) Edytowane 24 Styczeń 2012 przez Khazar 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilop1123 0 Napisano 24 Styczeń 2012 w spolecznosc ale w grze ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 24 Styczeń 2012 (edytowane) Tak, już w świecie GT :) Zaraz włączę to napiszę dokładnie bo nie pamiętam. edt No, dokładnie, w świecie GT (tam gdzie masz aspec, bspec, garaż itd) wchodzisz w społeczność i tam masz zakładkę prezenty...dalej już dojdziesz sam bo to prościzna :) Edytowane 24 Styczeń 2012 przez Khazar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loludek 0 Napisano 25 Styczeń 2012 Witam , szukam Audi RS6 Avant `02 oraz Pagani Zonda C12S 7.3 `02 Czy ktoś posiada któreś z aut full albo stock ? Jeszcze pytanko: czy jeżeli nie kupie dlc i ktoś wyśle mi auto np. scirocco , to czy bede mógł używać ? Nadal szukam, Bzyczek chyba umarł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 25 Styczeń 2012 zonda nie pójdzie , od jakiegos tam czasu można wysyłać sobie furki warte mniej niż pół mln credits . próbowałem kiedyś komuś wysłać wartego prawie milion, i ni hu hu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach