rtuber 12 Napisano 6 Maj 2012 Podziękowanie dla INO1 za sx`a :happy: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulic 0 Napisano 12 Maj 2012 Witam wszystkich! Dopiero zaczynam przygodę z gt5. Przyjme wszystko co moj kierowca w B Spec przejedzie Festival Italia lub Classic Muscle Car Championship. Psn id waskibj . Dzieki! Giera mega wciaga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cybuch 0 Napisano 21 Maj 2012 Szukam Buick'a GNX. Mogę się wymienić za inne auto lub za jakieś lakiery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KacperWWY 0 Napisano 27 Maj 2012 Szukam : Nissan 370z Tuned Car '08 . Nick : KacperWWY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 28 Maj 2012 Jeżeli posiadasz kupon 12 to możesz go wylosować.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArCard 0 Napisano 9 Czerwiec 2012 witam mam na wymiane McLaren F1 '94 bo dostałem drugi taki, auto jest całkowicie seryjne lakierto XP Dark Green Mettalic co do zamiennika to narazie proszę o propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietrzu1910 22 Napisano 11 Czerwiec 2012 kupie lub wymienie sie za cos za toyote race car z 70 roku taka biala bo potrzebuje do wyscigu z klasykami typu jaguar xj13 ford gt i takie stare toyota z 70 biala psn id pietrzu1910 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 11 Czerwiec 2012 http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=976 co najwyżej ktoś może ci ten samochód pożyczyć (udostępnić), bo wymieniać się nim nie można. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
babciakundzia 13 Napisano 17 Czerwiec 2012 Pożyczyłby ktoś samochód Audi R10 TDI lub Peugeot 908 HDi FAP na pare dni?? Coś tam chyba do zaoferowania w zamian mam. Dawno nie grałem w GT5 i już zapomniałem co tam mam w garażu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bagilks 20 Napisano 17 Czerwiec 2012 Udostępniam R10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LukaszWro 76 Napisano 17 Czerwiec 2012 Sorry że się wtrącam , ale zastanawia mnie czemu samochód musi być niedłubany albo do czego potrzebujecie kuponu z samochodem na danym poziomie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 18 Czerwiec 2012 Kupon - wylosowanie sobie odpowiedniego samochodu z puli na dany kupon Samochód nie dłubany - jak ktoś chce sobie pojeździć (posiadać) samochód totalnie seryjny nazwijmy. Chyba trafiłem nie? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlimax 1 Napisano 10 Lipiec 2012 (edytowane) Witam Potrzebuję dwóch samochodów do uzbierania całej kolekcji aut z GT5 - Jaguar XFR '10 i Toyota Celica 2000GT-R (st162) '86 - jeśli by ktos miał i mógłyb przesłać - to bardzo bym prosił - w zamian moge podesłać KAŻDE inne auto(do1M) ,Lakiery (Łącznie z chrome g i s) karty(te które mam),klaksony,kaski,kombinezony... itp itd. moje ID - QlimaxPL Pozdrawiam Edytowane 10 Lipiec 2012 przez Qlimax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDolarMan1 0 Napisano 16 Lipiec 2012 Witam, moje ID: TheDolarMan1 potrzebuje bardzo żadkich samochodów F1 np. toyota 7 albo też perełek do driftu, i kolekcjonuję też Lancery każdej generacji, jeżeli ktoś ma zwykłego- nie GSR RALLY lancera pierwszej generacji, to pilnie proszę, w zamian dogadamy się, co mógłbym podarować. Pozdrawiam Apropos, czy można- czy inni mogą udostępniać samochody które są dostępne w pakietach DLC- chodzi o to jak ktoś wykupił pakiet i ma takie samochody, to czy może je oddać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Khazar 21 Napisano 16 Lipiec 2012 Samochodami z DLC nie da się wymieniać to primo. A secundo to kolego się rozpędziłęś z tym kolekcjonowaniem i zapomniałeś o blokadzie wymiany aut które kosztują więcej niż 1mln cr. A taka Toyota 7 kosztuje 4,5x więcej niż limit... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 17 Lipiec 2012 Witam, moje ID: TheDolarMan1 potrzebuje bardzo żadkich samochodów F1 np. toyota 7 albo też perełek do driftu, i kolekcjonuję też Lancery każdej generacji, jeżeli ktoś ma zwykłego- nie GSR RALLY lancera pierwszej generacji, to pilnie proszę, w zamian dogadamy się, co mógłbym podarować. Pozdrawiam Apropos, czy można- czy inni mogą udostępniać samochody które są dostępne w pakietach DLC- chodzi o to jak ktoś wykupił pakiet i ma takie samochody, to czy może je oddać. Dodaj mnie do znajomych to Ci wyślę co potrzebujesz.... do bańki oczywiście.... W zamian przyjmuję tylko garderobę wszelkiej maści...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fidias 0 Napisano 20 Lipiec 2012 Siemka wszystkim! Potrzebuję TVR'a Cerbery 12 lub FT86 Concept. Na wymiankę mam sporo innych aut modzonych lub nie, trochę lakierów (ok 300), kaski lub kombinezony oddam też gdyż nie potrzebuję. Głównie posiadam auta japońskie, aczkolwiek amerykanckie i niemieckie tez mam. Mój nick: Fidias_1989 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDolarMan1 0 Napisano 23 Lipiec 2012 Podaj mi swój login w grze i jak mniej więcej cię zaprosić, na dzień dzisiejszy potrzebuje cerbery ,,dwunastki'' bądź czegoś szczególnego, przez ciebie zrobiojnego do driftu, Napęd na tył, żeby bajecznie jeździło, w zamian dam co zechcesz do bańki, mogę dać jakiś lakier( wtedy z 3 sztuki na autko) bądź kaski klaksony, cokolwiek. Pozdrówka Dodaj mnie do znajomych to Ci wyślę co potrzebujesz.... do bańki oczywiście.... W zamian przyjmuję tylko garderobę wszelkiej maści...... Ach, i przydały by się Lancery, Lancery, Lancery, najlepiej ósmej generacji, ale mam już dwie ósemki GSR i RS, i Przydałby się pilnie Lancer VIII MR GSR i Lancer VI Tommi maikiden Edition, mojego wybawcę hojnie nagrodzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeegZ 96 3 Napisano 17 Sierpień 2012 (edytowane) Zamienię dodge charger r/t 70' pomarańczowy, 800KM - idzie jak burza, na jakiegoś zwinnego japońca lub m3 05'(ważne żeby był dłubany pod maską)(najlepiej dostosowany pod drift) oprócz RX7 i siliva. Również jak ktoś chce oddać coś to przygarne. Mam również na wymiane Audi R8 5.2 900KM Edytowane 17 Sierpień 2012 przez DeegZ 96 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 17 Sierpień 2012 Dodaj mnie do znajomych to Ci coś do driftu powysyłam - w zamian tylko fajna farba.... :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheDolarMan1 0 Napisano 15 Wrzesień 2012 Proponuję wymiankę, oferuje ciekawe autka do driftu, GG 8955543 :D a także zapraszam na mój pokój który czasem tworzę: FUN DRIFTERS :-))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mart_102 15 Napisano 8 Październik 2012 Szukam niedłubanego Vauxhall Vectra 3,2 V6 '03. W zamian cokolwiek z salonu co można przesłać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INO1 101 Napisano 8 Październik 2012 Szukam niedłubanego Vauxhall Vectra 3,2 V6 '03. W zamian cokolwiek z salonu co można przesłać Poszło.... W zamian może jakaś fajna farba.... :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mart_102 15 Napisano 8 Październik 2012 Dzięki INO, farbka poszła :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabbit313 2 Napisano 15 Październik 2012 Poszukuję mitsubishi eclipse (starsza wersja z ''garbem'' na masce) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach