Skocz do zawartości
SUMO

Gran Turismo 5 Event Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że trochę samochodów premium sie nowych pojawiło. Między innymi Amemiya asparadrink

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że trochę samochodów premium sie nowych pojawiło. Między innymi Amemiya asparadrink

Była wcześniej, ja kupiłem chyba 2 lub 3 dni temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego watson jestes na nie ? Wolisz zeby wsyscigi do 550 koni wygladały minolta, peugeot 908 hdi, wyzej wspomniana mazda i inne samochody tworzone z myslą o Le Mans? Pewnie tak samo bedzie w klasie do 350 koni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie nie zmieni to bede jezdził Peugeotem 908, Zondą R albo Minoltą. Tak czy siak bedzie bez sensu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

SUMO chyba zapadł w sen zimowy.. ;)

Chyba nigdzie nie napisał co z najbliższym eventem ani na jakich zasadach się kwalifikujemy?

Zrobię wiec jak kilka innych osób...

Emet_PL - 1:02,921 - pad - Foto

e: Nie wiem jak ja wcześniej szukałem, że tego nie zauważyłem ale sumo jednak napisał gdzie się kwalifikujemy xD

Edytowane przez emet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dlaczego watson jestes na nie ? Wolisz zeby wsyscigi do 550 koni wygladały minolta, peugeot 908 hdi, wyzej wspomniana mazda i inne samochody tworzone z myslą o Le Mans? Pewnie tak samo bedzie w klasie do 350 koni.

Lubię samochody Super GT :)

PS. Ja chyba nie dam rady wykręcić czasu jakimkolwiek samochodem, bo od 9 rano próbuję zaktualizować gt5 do wresji 1.06 i za każdym razem wywala mi błąd 87020723 czy jakoś tak... :confused:Przeciążenia czy jaki ch...

Edytowane przez Watson20054133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisuje sie jako rezerwowy , nie dam rady pograc w gt5 dzis ani jutro .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Lubię samochody Super GT :)

PS. Ja chyba nie dam rady wykręcić czasu jakimkolwiek samochodem, bo od 9 rano próbuję zaktualizować gt5 do wresji 1.06 i za każdym razem wywala mi błąd 87020723 czy jakoś tak... :confused:Przeciążenia czy jaki ch...

Poddaję się....

Naprawdę ja to jestem pechowy człowiek... wiecznie ciurwa jakieś problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie mam żadnego pomysłu jak pobrać ten patch.... zatem nie mogę wejść w sezonowe :( dlatego też:

Lista Rezerwowa:

1. Watson20054133

2. Zefir69_PL

Edytowane przez Watson20054133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

SUMO gdzie jestes ?? :blink:

//

kopiujcie tą listę, będzie łatwie to ogarnąć

Lista startowa:

1.guldekPL - 1:02,253 - dfgt

2.Kovalov - 1.02.590. G27 // Może daj lepsze zdjęcie, żeby sie nikt nie przyczepił

3.Emet_PL - 1:02,921 - pad

4.Spartakus580 - 1:03:635 - G25

Lista rezerwowa:

1. Watson20054133

2. Zefir69_PL

PS: Mój czas niebawem

Jakimi samochodami pojadę wyścigi (o ile sie załapie):

2. Eiger Nordwand (tor krótki) / zmienna pogoda (deszczowo)

- Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) Audi R10 350KM 1000KG

3. Trial Mountain

- Moc ograniczona do 550 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) Peugeot 908 550KM 1000KG

4. Lazurowe Wybrzeże

- Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) Peugeot 908 700KM 1000KG

5. Cape Ring

- Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online) Peugeot 908 700KM 1000KG

:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:

Edytowane przez barto987

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SUMO gdzie jestes ??             :blink:

//

Lista startowa:

2.Kovalov  - 1.02.590. G27     // Może daj lepsze zdjęcie, żeby sie nikt nie przyczepił

Lista rezerwowa:

1. Watson20054133

2. Zefir69_PL                                                 

- Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Audi R10 350KM 1000KG

3. Trial Mountain

- Moc ograniczona do 550 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Peugeot 908 550KM 1000KG

4. Lazurowe Wybrzeże

- Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Peugeot 908 700KM 1000KG

5. Cape Ring

- Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Peugeot 908 700KM 1000KG

:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:

do 350km wez cos z napedem awd bo na deszczu moze byc trudno na wyjsciach. Miejmy nadzieje ze Sumo zmieni tą mase.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do 350km wez cos z napedem awd bo na deszczu moze byc trudno na wyjsciach. Miejmy nadzieje ze Sumo zmieni tą mase.

Masz racje. Własnie próbowałem i poszukam czegos z 4x4. Też mam nadzieje że to zmieni, bo to bedzie paranoja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

SUMO gdzie jestes ??             :blink:

//

Lista startowa:

2.Kovalov  - 1.02.590. G27     // Może daj lepsze zdjęcie, żeby sie nikt nie przyczepił

Lista rezerwowa:

1. Watson20054133

2. Zefir69_PL                                                 

- Moc ograniczona do 350 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Audi R10 350KM 1000KG

3. Trial Mountain

- Moc ograniczona do 550 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Peugeot 908 550KM 1000KG

4. Lazurowe Wybrzeże

- Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Peugeot 908 700KM 1000KG

5. Cape Ring

- Moc ograniczona do 700 KM; Masa powyżej 1 tony (Samochód Wasz lub z Garażu Online)    Peugeot 908 700KM 1000KG

Na deszcze wez lepiej cos AWD np.Alfa Romeo 155 2.5 V6 TI '93, FTO Super Touring Car

by Mitsubishi bo lepiej bedziesz odchodził na wyjsciu z zakretu, A jak bedzie deszcz w klasach do 550 i 700 koni to oczywiscie Escudo   :P. Miejmy nadzieje ze Sumo zmieni tą mase na 1200kg bo takie scigane według mnie nie ma sensu.

Sory niechcący dwa razy napisałem ;)

Edytowane przez machina

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista startowa:

2.Kovalov - 1.02.590. G27 // Może daj lepsze zdjęcie, żeby sie nikt nie przyczepił

4.Barto98765 - 1:02,992 - dfgt

5.Spartakus580 - 1:03:635 - G25

Lista rezerwowa:

1. Watson20054133

2. Zefir69_PL

aa4ab53954d7d62agen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista startowa:

2.lukinio1 1:02,482 DF GT

3.Kovalov - 1.02.590. G27

4.Emet_PL - 1:02,921 - pad

5.Barto98765 - 1:02,992 - dfgt

6.Spartakus580 - 1:03:635 - G25

Lista rezerwowa:

1. Watson20054133

2. Zefir69_PL

post-33934-0-91396700-1298069065_thumb.j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Nie będę mógł pojechać z Wami tym razem, inne plany. Ale przyłączę się do sugestii zmiany masy samochodu. Zgadzam się z tym w stu procentach. Totalna paranoja jeździć jakimś tam peugeotem 908 w wyścigu ograniczonym do 350KM. Trochę śmiech na sali :biggrin:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też coś tak czuję... Od wtorku nie pokazał się ani tutaj, ani na forum PE.

Co do propozycji zmiany masy to też jestem za tym aby zwiększyć limit na 1200kg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co ja będę robił całą niedzielę ? O kasie, którą wydałem na samochody do "kwali" już nawet nie wspomnę biggrin.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby co to moj czas powinien chyba jeszcze byc w top 260.

1;02;365 z data z przed paru dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Sumo masz moze jeszcze powtórkę z Deep Forest Raceway to bylo chyba 3 okrążenie ( napewno prosta start-meta ) tam spartakus mnie blokowal ( dlatego tak przekląłem :no: ) jak bys zobaczyl to powiedz czy tak wolno blokowac ?

Mam powtórkę, ale nie miałem kiedy obejrzeć. Dzisiaj przed EVENTem może to zrobie. ;)

Tja, ja już 3x zrobiłem 9h i g..... ta anemiczna maszyna cały czas trzyma 325 KM, i meczę się pożyczonym wózkiem o 50 kg cięższym i 7KM słabszym i też g.....

4x Tsukuba 9h i nic, jest coś nie tak ze zliczaniem kilometrów, auto ma cały czas 2100 km, a powinno mieć już ponad 4000.

W końcu udało Ci się zbić moc tej nowej Anemii z 316 do 300KM (jeśli tak to jak?), czy jakąś inną - tą używaną rocznik '03 jechałeś?

Co wy na to żeby zwiększyć mase minimalną na 1200kg? Tak mysle że bez sensu bedzie jak ktos sobie kupi 787B Race car '91 i bedzie nią jeździł wyscigi wszystkich klas albo peugotem 908 Hdi Fap klase do 550 koni i 700koni . Bez sensu jest jazda samochodem z taką aerodynamiką w klasach 350 i 550. A jak zwiększym mase to i tak bedzie mozna jezdzic tymi samimi samochodami. jedynie wyrównają sie szanse.

A to tym samochodom można moc poniżej 550KM zmniejszyć? Pytam bo nie mam i nie wiem. :sweat: Zobaczymy dzisiaj jak się sprawują i może zmienię limit masy... ale za tydzień. :P

Po za tym nowy patch wprowadził coś takiego:

Wprowadzenie w wyścigach sieciowych punktów osiągów:

Wprowadziliśmy punkty osiągów (PO), których zadaniem jest ocena możliwości każdego auta w wyścigach sieciowych. Możesz ustalić ograniczenie PO w regulaminie wyścigów sieciowych (przez Otwartą poczekalnię i Moją poczekalnię), żeby określić, jakie samochody mogą brać w nim udział.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz w sekcji 6-15 [Punkty osiągów], w [instrukcji] dostępnej w górnym menu.

Ale nie miałem kiedy tego przetestować, może Wy coś wiecie więcej? ;)

Ponadto od marca będą zupełnie nowe zasady EVENTu - szczegóły wkrótce. ;)

SUMO chyba zapadł w sen zimowy.. ;)

Emet, a od kiedy to na tym forum się zapisujesz? :P

Ja chyba nie dam rady wykręcić czasu jakimkolwiek samochodem, bo od 9 rano próbuję zaktualizować gt5 do wresji 1.06 i za każdym razem wywala mi błąd 87020723 czy jakoś tak... :confused:Przeciążenia czy jaki ch...

Mam nadzieję, że mnie się patch ściągnie, bo sam jeszcze go nie mam. :sweat:

Jakby co to moj czas powinien chyba jeszcze byc w top 260.

1;02;365 z data z przed paru dni.

Nie liczy się data wykręcenia czasu, tylko data zapisania się na forum. :P

Chyba nici z Eventu, bo SUMO nie ma

No i co ja będę robił całą niedzielę ? O kasie, którą wydałem na samochody do "kwali" już nawet nie wspomnę biggrin.gif.

a tam, plotki o mojej śmierci są mocno przesadzone ;)

Kwalifikacje zakończyły się już wczoraj, ja jednak dopiero dzisiaj wróciłem do domu z kilkudniowego wyjazdu, dlatego też wyniki podaję dopiero teraz ;)

Kwalifikacje do EVENTu (który odbędzie się w najbliższą niedzielę: 20.02.2011 o godz. 20:30, pokój zostanie utworzony pół godziny wcześniej):

Liczba uczestników: 12.

Świat GT>> Życie GT >> Zawody Sezonowe >> Próba Czasowa nr 7 >> Tor - Tsukuba >> Samochód - zgodnie z ograniczeniami (300 KM, masa 1100 kg, FR itd.) >> Opcje Jazdy - Dowolne.

Lista startowa:

1. guldekPL - 1:02,253 - DFGT - Foto - Honda S2000

2. lukinio1 - 1:02,482 - DFGT - Foto - post 491 - a jaki to tor to mam zgadywać po czasie Hiszpana? ;)

3. Kovalov - 1:02,590 - G27 - Foto - post 475 - "anemią"

4. Emet_PL - 1:02,921 - pad - Foto

5. Barto98765 - 1:02,992 - DFGT - Foto

6. Spartakus580 - 1:03,635 - G25 - Foto

7. arcadiush (host) - 1:03,750 - DF Pro - Foto - S2000 R1 '04

8. perek1977 - 1:04,512 - Foto

9. artexx - 1:06,248 - Foto

10. ZEFIR69_PL (z rezerwy)

11. Watson20054133 (z rezerwy)

12. ppaauullaa58 (z rezerwy)

Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie):

13. Gawron88 - 1:02,365 - ładny czas w top260, ale zapisał się po czasie najpóźniej z rezerwowych. :P

Wszystkim tym, którzy nie zdążyli wziąć udziału w Kwalifikacjach przypominam, że:

Po zakończeniu Kwalifikacji, czyli od soboty (godz. 10:00) do niedzieli (godz. 18:00) możliwe jest jeszcze zapisanie się na niedzielny Turniej, ale na Listę Rezerwową już bez podawania czasu z Sesji Kwalifikacyjnej.

Aktualny Regulamin jest umieszczony w pierwszym poście tego tematu.

Do wieczora ;)

Edytowane przez SUMO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu udało Ci się zbić moc tej nowej Anemii z 316 do 300KM (jeśli tak to jak?), czy jakąś inną - tą używaną rocznik '03 jechałeś?

Nie udało się, jest jakiś błąd w grze i nie zlicza poprawnie kilometrów Anemya ma 2100 km, a przejechała 4x 9h Tsukuba to jest jakieś 4500 km pardon.gif.

Szczęśliwym trafem wyszła łatka, więc ogranicznik mocy i jazda biggrin.gif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szczęśliwym trafem wyszła łatka, więc ogranicznik mocy i jazda biggrin.gif
Jeszcze wszystkiego nie ogarniam po nowym patchu :sweat: ale widząc te cuda z dociążaniem, dowolnym zmniejszaniem mocy itp. oprócz ograniczenia masy i mocy trzeba będzie od następnego razu wprowadzić ograniczenia PO - bo jak zwykle PO jest winna całemu zamieszaniu - jak mawia PiS. ;)

Dzisiaj cóż już zostaje po staremu, za tydzień coś się wymyśli, a za dwa tygodnie to już będzie inna bajka. :P ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi