Gawron 4 Napisano 26 Luty 2011 Sumo na jakim forum zapisal sie HAREMZAPOLAND?Wez mu napisz ze zapraszam go do turnieju WTCC i wklej linka bo pisze mu wiadomosci na psn i cos trafic nie moze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 26 Luty 2011 Szkoda, że ja już szans nie mam przez dwa opuszczenia :P Ale pojadę dla zabawy :D Jeszcze namieszam w generalce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 26 Luty 2011 Zgłaszam swój udział w niedzielnym evencie Do jutra... okej jedziemy jutro w 14 ;)Sumo na jakim forum zapisal sie HAREMZAPOLAND?Wez mu napisz ze zapraszam go do turnieju WTCC i wklej linka bo pisze mu wiadomosci na psn i cos trafic nie moze.Na żadnym forum się nie zapisał - napisał do mnie i wysłał zdjęcie na PSN. Jutro mu powiem o WTCC bo linka nie mam mu jak wysłać. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 26 Luty 2011 A co jakis turniej WTCC organizujecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 26 Luty 2011 A co jakis turniej WTCC organizujecie? Tak Guldek organizujemy, ale Ty za dobry jesteś dla nas :P Po SLS, SuperGT nadszedł czas na WTCC :) http://www.ps3site.pl/forum/topic/55120-wtcc-seria-endurance/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 27 Luty 2011 okej jedziemy jutro w 14 ;) Na żadnym forum się nie zapisał - napisał do mnie i wysłał zdjęcie na PSN. Jutro mu powiem o WTCC bo linka nie mam mu jak wysłać. ;) No ja mu juz mowilem ale powiedz mu jeszcze raz i ze Gawron sie o niego upomina bo nie w ten turniej sie zapisal co mu proponowalem,oczywiscie u Ciebie tez niech jedzie. Guldek pisalem Tobie posta ze zapraszam Cie do Nas tu w tym temacie,startujemy 1 Marca.Czyzbys przeoczyl?Myslalem ze nie chcesz jechac i wolisz kosic tutaj :laugh: Watson,poki nie zatrybisz kierownicy na taki w miare poziom i tak bedziesz mial radoche z grania,kazdy znadzie dla siebie docelowych przeciwnikow.Po prostu graj duzo i w koncu zaskoczy naprawde przyzwoite sciganie,jak trzeba to WTCC potraktuj jako zbieranie doswiadczenia ktore kiedys zaprocentuje.A i wykorzystaj moja nieobecnosc by "improve yourself" i licze ze bede milo zaskoczony gdy wroce do swiata GT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 27 Luty 2011 No ja mu juz mowilem ale powiedz mu jeszcze raz i ze Gawron sie o niego upomina bo nie w ten turniej sie zapisal co mu proponowalem...Dobra powiem mu, że w zły turniej się zapisał i że tu żaden Gawron nie jedzie :teehee: :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 27 Luty 2011 Nie tyle w zly,ale dzieki za pomoc.Mam nadzieje ze pojedzie i u Ciebie i u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artexx 30 Napisano 28 Luty 2011 Wczoraj znowu zaczęło mnie wywalać z pokoju więc dałem sobie siana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 28 Luty 2011 Przepraszam za swoją nieobecność wczoraj. Przedłużył mi się turniej bilardowy, przegrałem dopiero w meczu finałowym i przez to nie mogłem pojechać z Wami <_< Także jak to w życiu, z jednej strony dobrze, z drugiej źle ;) Ale myślę, że jeszcze nie raz będzie okazja, by spotkać się na torze. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 28 Luty 2011 Wczoraj znowu zaczęło mnie wywalać z pokoju więc dałem sobie siana. Jaki miałeś komunikat? I jakie masz łącze? Ja borykam się z komunikatem- "Zostałeś odłączony od serwera poczekalni" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 28 Luty 2011 1)artexx 2)spartakus 3)harem lepiej nie moge zmontowac bo mi junior wchodzi na głowę :pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 28 Luty 2011 1)artexx 2)spartakus 3)harem lepiej nie moge zmontowac bo mi junior wchodzi na głowę :pardon: Heh.... ale bajzel- szczególnie na Ringu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 28 Luty 2011 (edytowane) troche tego było ale juz nie chciało mi się kombinować.. Edytowane 28 Luty 2011 przez perek2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukinio1 0 Napisano 28 Luty 2011 Przepraszam za nieobecność, która była spowodowana brakiem internetu który wysiadł wczoraj wieczorem . Wielka szkoda bo chciałem powalczyć o czołową trójkę miesiąca mimo jednej nieobecności , no ale cóż może następnym razem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 28 Luty 2011 Perek jak Ty wytrzymałeś nerwowo ? ja bym dawno wyszedł z wyścigu , szkoda ze nie jestem gospodarzem bo za to co było na Ringu to bym gosci wywalił całkowicie z eventu , ale SUMO ma dobre serce wiec pewnie przymknie oko , PS ale to jest tylko moje zdanie wiec prosze sie nie sugerować ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 28 Luty 2011 (edytowane) Perek jak Ty wytrzymałeś nerwowo ? ja bym dawno wyszedł z wyścigu , szkoda ze nie jestem gospodarzem bo za to co było na Ringu to bym gosci wywalił całkowicie z eventu , ale SUMO ma dobre serce wiec pewnie przymknie oko , PS ale to jest tylko moje zdanie wiec prosze sie nie sugerować ..... Zefir ty też świety nie jestes :) pare razy sie o tym przekonałem. A jak ktos cie walnie to przeciez nie koniec wyscigu. wczoraj na 3 okrazeniu ktos mi niezle w tył walnoł a potem jeszcze zepchał i miałem 30 sek straty ale powalczyłem i 4 miejsce a była duza szansa na 3 Edytowane 28 Luty 2011 przez machina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zefir 0 Napisano 28 Luty 2011 (edytowane) Machina , oczywiscie ze nikt nie jest zajebistym kierowca , ja tez nie , ale widzieles filmik perka ? przeciez na Ringu to dostawal po tyłku co 5 sekund ! , no bez przesady ale chyba nikt mi nie powie ze przypadkiem na niego wpadali , ja tez popelniam bledy ale jak za bardzo kogos klepne to troche odpuszczam zeby nie robic dziadostwa .... PS, a to ty Guldek , dopiero teraz zauważalnym psn :) powiem Ci ze jestes dobrym kierowca ale strasznie sie wpychales momentami dlatego Cie spychalem nieraz no i jedna kolizja w tył , wybacz zly dzien wtedy mialem .... Edytowane 28 Luty 2011 przez zefir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 28 Luty 2011 Machina , oczywiscie ze nikt nie jest zajebistym kierowca , ja tez nie , ale widzieles filmik perka ? przeciez na Ringu to dostawal po tyłku co 5 sekund ! , no bez przesady ale chyba nikt mi nie powie ze przypadkiem na niego wpadali , ja tez popelniam bledy ale jak za bardzo kogos klepne to troche odpuszczam zeby nie robic dziadostwa .... dobrze ze ogarnełem wklejanie tych filmikow (kompa mam od kilku miech).,bo wczesniej to tylko moglem chu....mi pozucac na lewo prawo a nie raz tak mialem i wez taki incydentt opisz w trakcie ewentu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 28 Luty 2011 Perek ja tez bym wyszedl z wyscigu.Wogole nie powazni ludzie,powinni w A-spec grac albo tworzyc wlasne pokoje online zatytuowane "napier.alam i nie wnikam" Sumo powiem Tobie jedno-podnies kary i to ostro,jak dostanie po 20 pkt za kazde pukniecie razy 5 to jest 100pkt i sie nauczy jeden z drugim,ze to nie futbol amerykanski.tylko wyscigi i to regulami. Jak bym tak gral turniej na zywo na split screenie to bym po trzecim takim puknieciu tez uderzyl,ale w twarz az by z krzeselka spadl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
machina 0 Napisano 28 Luty 2011 Machina , oczywiscie ze nikt nie jest zajebistym kierowca , ja tez nie , ale widzieles filmik perka ? przeciez na Ringu to dostawal po tyłku co 5 sekund ! , no bez przesady ale chyba nikt mi nie powie ze przypadkiem na niego wpadali , ja tez popelniam bledy ale jak za bardzo kogos klepne to troche odpuszczam zeby nie robic dziadostwa .... PS, a to ty Guldek , dopiero teraz zauważalnym psn :) powiem Ci ze jestes dobrym kierowca ale strasznie sie wpychales momentami dlatego Cie spychalem nieraz no i jedna kolizja w tył , wybacz zly dzien wtedy mialem .... No ja tez go raz stukłem . Powiem ci tak nie łatwo jest wyprzedzic jezeli jestes o 2-4 sek szybszy na okrazeniu a na prostej kazdy ma prawie takie same szanse. A zreszta zeby z ostatniego miejsca na 1 wejsc w ciagu 6 okrazen to trzeba troche agresywniej pojechac. I tak bardzo bardzo często odpuszczam walke przed zakretem bo co mi z tego jak moge zaryzykowac i wyprzedzic jednego albo spac na sam koniec. Nie pamietam jak beda wygladac te kwalifikacje w turnieju WTCC ale mam nadzieje ze najszybsi z przodu bo to przebijanie sie przez stawke to walka o przetrwanie i niedostanie kary. Są ludzie którzy zaczynaja przygode z wyscigami online i nie maja jeszcze takie doswadczenia. Kazdy z nas kiedys zaczynał i wiadomo na poczatku było kamikadze, ale mysle ze jak "nasza paczka ;) " bedzie grała tak ciagle to po pewnym czasie sami wyjadacze bedą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 28 Luty 2011 Guldek,wiesz raz stuknac a iles tam razy z rzedu to jest roznica.Nawet najlepszy moze popelnic blad,kazdemu sie moze zdarzyc.Wtedy przyjmuje sie kare ze smutkiem i nastepny wyscig sie jedzie juz na trybie "wlaczone myslenie,mega kalkulacja" SGT endurance gralismy tak ze start byl z odwroconej generalki i udalo mi sie wygrac, a radocha z przebijania sie z ostatniej pozycji jest mega wypas.Ostatni wyscig jechalismy Nurbur24 h i startowalem z 13 ostatniego miejsca,majc przewage w generalce na tyle duza ze moglem juz nie startowac a i tak bym wygral,no chyba ze dojechal bym na 11 miejscu i jeszcze dostal kare,wtedy bbylo by po ptakach.Jechalismy 6 okrazen,zmienna pogoda,zmienna pora. Juz po 1;30sek zaczelo padac,troche pozniej w czesci toru nordschleife mam przed sobo 3-ech jadacych wolniej,szukam mozliwosci wyprzedzenia ,nie da sie i zaraz za ta prosta na ktorej mielismy 280/300km/h poprzedzajace mnie samochody hamuja do 160km/h,ja spodziewalem sie mimo wszystko przynajmniej speeda rzedu 200km/h-wjedzam w tyl Melonowi uszkadzajac sobie 2 przednie kola i jemu jedno.Niewiele dalej Melon lapie spina i laduje na bandzie zostalo mi 2och do rozmontowania,poszlo gladko,jestem 3-ci a jeszcze przed najdluzsza prosta polnocnej petli wskakuje na 2-gie miejsce niestety wjedzam w wykolejonego Mardoka na luku przed mega prosta,mam uszkodzone auto max speed 230km/hPadalo do konca deszcz ze sniegiem,bylo ciezko ale udalo mi sie wygrac.Cos pieknego,radochy hektolitry. W serii WTCC tez startujemy wg odwroconej generalki,czyli najlepsi z samego konca,pozwala to wyrownac szanse troche slabszym kierowcom i zarazem zwieksza fun plynacy ze scigania,pozwala rownierz trenowac wyprzedzanie. My taka paczke juz mamy ktora stosuje sie do bezdotykowej jazdy,miedzy innymi Sumo,Perek,Watson,nie musza byc oni najszybsi ale stosuja sie do hardkorowych regul i podoba im sie taki typ rozgrywki.Powiem wiecej bardzo nam sie podoba i Tobie rownierz sie spodoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vendeta 0 Napisano 28 Luty 2011 troche tego było ale juz nie chciało mi się kombinować.. sorry perek.zauwazylem ze miales ze mna problem :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 1 Marzec 2011 gdzie ten sumo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 1 Marzec 2011 (edytowane) gdzie ten sumo....wyniki będą jutro rano, bo niestety dzisiaj, ani wczoraj nie miałem czasu wszystkiego pospisywać - przepraszam. :sweat: 1)artexx 2)spartakus 3)harem lepiej nie moge zmontowac bo mi junior wchodzi na głowę :pardon: Dobra robota perek - od nowego EVENTu, sami będziecie zamieszczać swoje Incydenty Wyścigowe i na ich podstawie będę wlepiał kary - bo teraz to za dużo roboty mam, a doba ma tylko 24h. :sweat: W ostatnią niedzielę niczego mi nie zgłosiłeś (choć wiedziałem, że będziesz robił swój filmik), więc nie wszystkie pokazane sytuacje znajdą odzwierciedlenie w punktacji (którą już zrobiłem i wkleje jutro rano). ;) Perek jak Ty wytrzymałeś nerwowo ? ja bym dawno wyszedł z wyścigu , szkoda ze nie jestem gospodarzem bo za to co było na Ringu to bym gosci wywalił całkowicie z eventu , ale SUMO ma dobre serce wiec pewnie przymknie oko No właśnie za delikatny jestem dla Was :sweat: a serce nie mam dobre tylko niestety chorę - w kwietniu będę miał kardiowersje :o Machina , oczywiscie ze nikt nie jest zajebistym kierowca , ja tez nie , ale widzieles filmik perka ? przeciez na Ringu to dostawal po tyłku co 5 sekund ! , no bez przesady ale chyba nikt mi nie powie ze przypadkiem na niego wpadali , ja tez popelniam bledy ale jak za bardzo kogos klepne to troche odpuszczam zeby nie robic dziadostwa ....Wiele incydentów w niedziele miało miejsce ze Spartakusem, który (przynajmnie u mnie) strasznie lagował. Jego jazdę zobaczycie jutro - nie dawałem mu za to kary bo lag to przecież nie Jego wina - ale na przyszłość z taką osobą nie da się jechać, więc chyba trzeba będzie osoby strasznie lagujące wypraszać z wyścigu... Perek ja tez bym wyszedl z wyscigu.Wogole nie powazni ludzie,powinni w A-spec grac albo tworzyc wlasne pokoje online zatytuowane "napier.alam i nie wnikam" Sumo powiem Tobie jedno-podnies kary i to ostro,jak dostanie po 20 pkt za kazde pukniecie razy 5 to jest 100pkt i sie nauczy jeden z drugim,ze to nie futbol amerykanski.tylko wyscigi i to regulami. Nowy Reulamin "się robi" ;)Jak bym tak gral turniej na zywo na split screenie to bym po trzecim takim puknieciu tez uderzyl,ale w twarz az by z krzeselka spadl.hehe dlatego w "realu" w PESie bałem się chamsko faulować specjalnie kosą od tyłu, gdy rywal wychodził sam na sam, bo czerwona kartka to tam nic przy podbitym oku. :teehee: A narwańców po kilku głębszych u nas na turniejach nie brakowało. ;) Edytowane 1 Marzec 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach