perek2009 7 Napisano 1 Marzec 2011 No właśnie za delikatny jestem dla Was a serce nie mam dobre tylko niestety chorę - w kwietniu będę miał kardiowersje ja mam zespół barlowa,stunę rzekomą i siateczke chiariego doktore :) mówią ze jest ok a jak mam atak arytmi to mówią że to na tle nerwowym dobre nie hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 1 Marzec 2011 hehe dlatego w "realu" w PESie bałem się chamsko faulować specjalnie kosą od tyłu, gdy rywal wychodził sam na sam, bo czerwona kartka to tam nic przy podbitym oku. :teehee: A narwańców po kilku głębszych u nas na turniejach nie brakowało. ;) hhehehe,wiem o tym.Wiesz jak nerw szarpnie to nie zdazysz reki zatrzymac,a jak to mowia-"reka szybsza niz oko" Pamietam ze na turnieju w PES4 w W-wie,pojechalismy we 4-ech w tym jeden nie gral tylko popatrzyl z godzine i pojechal do kolezanki ale zanim pojechal to zdazyl sie pochwalic dla jakiegos warszawiaka ze kibicujemy dla Jagi BKS,ale spoko nic nie bylo tylko mine zrobil zdziwiona.Ja w tego gniota to nawet grac sie nie uczylem,pojechalem dla atmosfery. Po wyjsciu z grupy zostal najlepszy z nas Boban,ogladamy mecz,zmula totalna Boban przegrywa 3;0,zaczelem skromnie motywowac Bobana,"dobrze ,spokojnie graj swoje,dobrze idzie" 80minuta strzela bramke kontaktowa.Pomyslalem walic skromnosc"jedziesz Boban,cisniesz go ,dobrze,swoje graj,jedziesz!!!"Ziomek to samo krzyczy no i....mamy 3;2 yaeah na cala morde"jedziesz Boban jest twoj,robisz co chcesz,cisniej,nie pusc,dajesz,nie odpuszczaj" no i mamy 3;3 i dogrywke.Gosc jednak odbudowal psyche i bez bramek,wiec karne Boban nie mial szczescia ale emocje kapitalne.Prawie nikogo nie znalismy,dobrze ze nas legionisci nie dojechali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 2 Marzec 2011 GT5 EVENT nr 12 - Luty 4/4 - Seria D Data: 27.02.2011 Niedzielny Turniej: 1. Emet_PL - 117 pkt. 2. guldekPL - 114 pkt. 3. perek1977 - 97 pkt. 4. Spartakus580 - 75 pkt. 5. HAREMZAPOLAND - 64 pkt. 6. Tar-Elendil - 63 pkt. 7. tata_arek - 61 pkt. 8. Kovalov - 56 pkt. 9. arcadiush - 31 pkt. 10. Bumier - 25 pkt. 11. Watson20054133 - 19 pkt. 12. artexx - 18 pkt. 13. lukinio1 - 8 pkt. >> Tabela Pełnych Rozmiarów << Pełne wyniki wszystkich rozegranych EVENTów znajdziesz Tutaj Kary są już uwzględnione w tabeli, jednak filmik z opisem wszystkich incydentów wyścigowych zamieszczę jak tylko zmontuje wszystkie powtórki. ;) Komentarz: Wiele incydentów w niedziele miało miejsce ze Spartakusem, który (przynajmnie u mnie) strasznie lagował. Jego jazdę zobaczycie na filmiku - nie dawałem mu za to kary bo lag to przecież nie Jego wina - ale na przyszłość z taką osobą nie da się jechać, więc chyba trzeba będzie osoby strasznie lagujące wypraszać z wyścigu... W karach nie uwzględniłem również incydentów z udziałem perka, który niczego mi nie zgłaszał w niedzielę tylko sam nagrał swój filmik - . Dobra robota perek - od nowego EVENTu, sami będziecie zamieszczać swoje Incydenty Wyścigowe i na ich podstawie będę wlepiał kary - bo teraz to za dużo roboty mam, a doba ma tylko 24h.Dzięki wszystkim za wspólne ściganie, teraz będzie mała przerwa z EVENTem, ale wkrótce wrócimy na wirtualne tory, więc zapewne jeszcze nie raz się spotkamy jak nie tutaj to na pewno w jakimś innym turnieju. ;) Klasyfikacja Generalna Miesiąca: 1. guldekPL - 613 pkt. 2. Emet_PL - 417 pkt. 3. perek1977 - 325 pkt. 4. Kovalov - 266 pkt. 5. Spartakus580 - 186 pkt. 6. lukinio1 - 169 pkt. 7. ZEFIR69_PL - 161 pkt. 8. arcadiush - 144 pkt. 9. Watson20054133 - 128 pkt. 10. sztiff - 123 pkt. 11. Tar-Elendil - 112 pkt. 12. Gawron88 - 90 pkt. 13. HAREMZAPOLAND - 64 pkt. (lepszy bilans miejsc) 14. artexx - 64 pkt. 15. tata_arek - 61 pkt. 16. Barto98765 - 26 pkt. 17. Bumier - 25 pkt. (lepszy bilans miejsc) 18. Grzegosz - 25 pkt. 19. IcEnzo - 18 pkt. >> Tabela Pełnych Rozmiarów << Gratuluje! Trójka najlepszych graczy miesiąca lada dzień otrzyma nagrody, ufundowane przez (niekoniecznie) anonimowego sponsora. W minionym miesiącu - lutym owymi nagrodami były: Za zajęcie 1 miejsca - Ferrari 330 P4 Race Car '67 [Premium] - o wartości 20 mln Cr. - ufundowana przez użytkownika deibil124 Za zajęcie 2 miejsca - Formula Gran Turismo [standard] - o wartości prawie 5 mln Cr. - ufundowana przez użytkownika Paradise69_PL Za zajęcie 3 miejsca - McLaren F1 '94 [Premium] - o wartości 1 mln Cr. Następny EVENT nie odbędzie się w najbliższą niedzielę - narazie pracuję nad nowymi zasadami i Regulaminem - ale jak tylko skończę (myślę, że za jakieś dwa tygodnie) możecie spodziewać się reaktywacji EVENTu. ;) Wszystkim spragnionym wirtualnego ścigania w GT5 polecam w tym czasie inne odbywające się Turnieje/Eventy/Zloty, w większości których sam również biorę udział: - Wyścigowe Mistrzostwa Polski GT5 - co 4 tygodnie w piątki o 19:00 - Seria GT - co niedzielę o 20:45 - WTCC Endurance Cup - we wtorki, czwartki i niedzielę o 21:45 - GT5 Racing School - w poniedziałki, środy i piątki o 20:30 Powinni mi płacić za reklamę. ;) Do zobaczenia na torze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 3 Marzec 2011 Powinni mi płacić za reklamę. ;) Ja nie płacę, ale dziękuję bardzo za promocję . Kiedy filmik, bo nie mogę spać przez to -6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 3 Marzec 2011 Ja nie płacę, ale dziękuję bardzo za promocję Nie ma za co, frekfencja może Ci podskoczy tylko uważaj tam na tych perków i Watsonów i flag im nie żałuj. :teehee: Kiedy filmik, bo nie mogę spać przez to -6.Dzisiaj jeszcze też sobie nie pośpisz, bo filmik będzie jutro rano dopiero. :sweat: Karę dostałeś za kolizję z Watsonem na (chyba) 4 okrążeniu na Nurburgringu. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 4 Marzec 2011 (edytowane) Przed Wami Incydenty Wyścigowe z ostatniej niedzieli: >> Filmik z opisem incydentów wyścigowych << Edytowane 4 Marzec 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 4 Marzec 2011 Hahahahhahaahahahaahahahahahahahhahahaha .... Spartakus rządzi!! :D A to odbicie od bandy na Daytonie było boskie :D Ej.... ale ja wcale tak bardzo nie laguję<_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
perek2009 7 Napisano 4 Marzec 2011 no mówiłem podczas wyścigu o haremie i że zrobie filmik.. eh niech ci będzie..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 4 Marzec 2011 no mówiłem podczas wyścigu o haremie i że zrobie filmik.. eh niech ci będzie..... Wiem mówiłeś, wybacz Widziałem Twój filmik, ale jak już pisałem wcześniej nie uwzględniłem go przy nakładaniu kar. :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 4 Marzec 2011 No cóż ja mogę napisać w takiej sytuacji , brzydko, oj brzydko, niedobry Kovalov . Sorry Watson, to nie było specjalnie, nie miałem pojęcia, że to tak wyglądało. Z mojej perspektywy to był delikatny kontakt bok w bok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 4 Marzec 2011 No cóż ja mogę napisać w takiej sytuacji , brzydko, oj brzydko, niedobry Kovalov . Sorry Watson, to nie było specjalnie, nie miałem pojęcia, że to tak wyglądało. Z mojej perspektywy to był delikatny kontakt bok w bok. Spoko :) Ja pamiętam tą sytuację i ją zgłaszałem jeszcze jak byliśmy w pokoju :) Wtedy nie wierzyłeś :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 4 Marzec 2011 Spoko :) Ja pamiętam tą sytuację i ją zgłaszałem jeszcze jak byliśmy w pokoju :) Wtedy nie wierzyłeś :thumbsup: Tak, bo myślałem, że zgłaszasz incydent na prawym zakręcie przed prostą startową, a tam nie było kontaktu, gdyż byłeś duchem. O tym puknięciu nawet nie myślałem, pamiętam sytuację, ale jadąc z widokiem z zegarami, Twojego auta wtedy nie widziałem (czyli dla mnie to ja byłem z przodu), a łomot uznałem bardziej za uderzenie z Twojej strony. Ponieważ nic mi się nie stało, a Ty i tak straciłeś pozycję, to nawet tego nie zgłaszałem. Okazało się jednak na powtórce, iż to ja byłem z tyłu i to ja przywaliłem w Ciebie. Cholerne lagi . Najlepiej na tych lagach wyszedł Spartakus . Tak swoja drogą SUMO to się zastanawiam, czy kierowca, który tak skacze po torze na powtórkach i w wyścigu, ze swojego widoku też ma takie disco. Z tego co wiem to raczej nie, czyli widzi innych zawodników bez skoków w czasoprzestrzeni, więc jeśli wbija się komuś w d..... to kara powinna być, a jeśli faktycznie ma problemy to powinien się wycofać z wyścigu. To taka luźna dygresja na koniec event 'u. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 5 Marzec 2011 Tak swoja drogą SUMO to się zastanawiam, czy kierowca, który tak skacze po torze na powtórkach i w wyścigu, ze swojego widoku też ma takie disco. Z tego co wiem to raczej nie, czyli widzi innych zawodników bez skoków w czasoprzestrzeni, więc jeśli wbija się komuś w d..... to kara powinna być, a jeśli faktycznie ma problemy to powinien się wycofać z wyścigu. To taka luźna dygresja na koniec event 'u.Kierowca, który laguje z tego co się orientuje to zapewne u siebie jedzie prawidłowo (bez skoków), za to wszyscy inni obok niego lagują - z tego co pisał kiedyś Kolsa z GTPL (on również strasznie laguje) rywale na torze u niego jakby stoją wtedy w miejscu. Spartakus musiałby się wypowiedzieć jak to u Niego wygląda. Ale masz rację jeśli ktoś ma tak poważne lagi i wie, że je ma, powinien sam zrezygnować z jazdy bo jazda z nim nie ma sensu. Tylko czy znajdzie się w takiej sytuacji ktoś kto sam z własnej woli zrezygnuje? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 5 Marzec 2011 Kierowca, który laguje z tego co się orientuje to zapewne u siebie jedzie prawidłowo (bez skoków), za to wszyscy inni obok niego lagują - z tego co pisał kiedyś Kolsa z GTPL (on również strasznie laguje) rywale na torze u niego jakby stoją wtedy w miejscu. Spartakus musiałby się wypowiedzieć jak to u Niego wygląda. Ale masz rację jeśli ktoś ma tak poważne lagi i wie, że je ma, powinien sam zrezygnować z jazdy bo jazda z nim nie ma sensu. Tylko czy znajdzie się w takiej sytuacji ktoś kto sam z własnej woli zrezygnuje? :unsure: Wczoraj mieliśmy możliwość przetestowania lagujących zawodników. Całe szczęście, że już po naszych wyścigach jak śmigaliśmy na owalu. Wynika z nich jedno, taka osoba powinna zrezygnować z wyścigu jesli odbywa się on w ramach zawodów, mistrzostw lub innego rankingowego ścigania. Widzi ona normalnie, nic nie laguje inne samochody poruszają się po torze normalnie, jednak zawodnikowi wydaje się, że jedzie np. po wewnętrznej natomiast faktycznie jest w innym miejscu toru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vendeta 0 Napisano 7 Marzec 2011 no mówiłem podczas wyścigu o haremie i że zrobie filmik.. eh niech ci będzie..... Według mnie mogłem byc ostatni.Nikt mi nie robi łaski że tak mało dostałem punktów karnych.Dużo się nauczyłem i to sie liczy.Miłych turniejów życzę :cicle: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 11 Marzec 2011 (edytowane) Witam ponownie po krótkiej przerwie. ;) Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Mam nadzieję, że na lepsze. ;) Nie będę teraz tutaj Wam wszystkiego pisał co i jak bo Aktualny Regulamin jest umieszczony w pierwszym poście tego tematu, skupię się jedynie na rzeczach najważniejszych. Przeskakujemy z EVENTem z niedzieli z godziny 20:30 na sobotę na 21:30 - wiem, że termin nie każdemu będzie pasował, ale wszak nie ma takiego dnia tygodnia i pory żeby wszystkim dogodzić. Wybrałem tak, a nie inaczej - soboty godzina 21:30 i mam nadzieję, że będzie Wam pasować. ;) Kwalifikacje (szczegóły tych najbliższych poniżej) będą odbywać się jak poprzednio w "Zawodach Sezonowych", z tym, że nabrały one teraz większego znaczenia, gdyż oprócz zapewnienia sobie miejsca w sobotnim Wyścigu, zajęte w nich miejsce będzie odpowiadać również Waszej pozycji na starcie - jest więc o co walczyć, bo dodatkowo za wywalczenie Pole Position dostaje się bonus +5 punktów. ;) Ogólnie zasady uległy jedynie niewielkim zmianom - na bardziej hardcorowe (wyłączone wszelkie wspomagacze), więc "niedzielnym" kierowcom może być teraz ciężko utrzymać się na torze. ;) Zaczynamy od Serii NASCAR - dwa wyścigi. Ze względu na "proste" (w sensie zróżnicowania zakrętów) tory myślę, że to dobry wybór na początek, który pozwoli Wam się oswoić z nowymi zasadami. ;) 1. Seria NASCAR: Ograniczenia: - moc max. 870KM, - waga min. 1550kg, - opony maksymalnie Wyścigowe Średnie, - uszkodzenia mechaniczne: Ciężkie, - kary (przyznawane przez grę): Brak. Rozkład Jazdy: 1. Daytona Super Speedway (tor owalny) - 77 okr. - 19 marzec (sobota), godz. 21:30. 2. Indianapolis Super Speedway (tor owalny) - 77 okr. - 26 marzec (sobota), godz. 21:30. Dozwolone pojazdy: Samochody klasy NASCAR - szczegółowa lista poniżej: - Chevrolet: [p] 2010 Dale Earnhardt Jr. #88 AMP Energy/National Guard IMPALA '10 [p] 2010 Jeff Gordon #24 DuPont IMPALA '10 [p] 2010 Jimmie Johnson #48 Lowe's IMPALA '10 [p] 2010 Juan Montoya #42 Target IMPALA '10 [p] 2010 Tony Stewart #14 Office Depot/Old Spice IMPALA '10 - Ford: [p] 2010 AJ Allmendinger #43 Best Buy Ford Fusion '10 [p] 2010 Carl Edwards #99 Aflac Ford Fusion '10 - Toyota: [p] 2010 Brian Vickers #83 Red Bull TOYOTA CAMRY '10 [p] 2010 Denny Hamlin #11 FedEx TOYOTA CAMRY '10 [p] 2010 Joey Logano #20 The Home Depot TOYOTA CAMRY '10 [p] 2010 Joey Logano #20 GameStop CAMRY (Fantasy) [892KM] [p] 2010 Kyle Busch #18 M&M'S® TOYOTA CAMRY '10 - Dostępne również samochody z Garażu Online: [p] 2010 Dale Earnhardt Jr. #88 AMP Energy/National Guard Chevrolet IMPALA '10 [861 KM] [p] 2010 Jeff Gordon #24 DuPont Chevrolet IMPALA '10 [861 KM] Serdecznie zapraszam i do zobaczenia na torze. :) ---------------------------------------------------------------------------------- Aktualny Regulamin jest umieszczony w pierwszym poście tego tematu. Kwalifikacje do EVENTu (który odbędzie się w sobotę: 19.03.2011 o godz. 21:30, pokój zostanie utworzony pół godziny wcześniej): Liczba uczestników: 15. Na Wasze zgłoszenia czekam do soboty (19 marca) do godziny 10:00 (rano). ;) Świat GT>> Życie GT >> Zawody Sezonowe >> Próba Czasowa nr 10 >> Tor - Grand Valley East >> Samochód - zgodnie z ograniczeniami (200KM, 800kg itd.)>> Opcje Jazdy - Dowolne. Lista startowa: 1. arcadiush (host) - 1:18,457 - DF Pro - Foto - zdjęcie nie jest wymagane jeśli macie mnie w znajomych na PSN - Mugen Motul Civic Si Race Car '87 Lista rezerwowych (czekających w Pit Stopie na ewentualne zaproszenie): 1. Lista kierowców testowych (nie biorących udziału w niedzielnym turnieju): 1. PS. Dobry czas w tej "Próbie Czasowej" pozwoli Wam również na wzięcie udziału w drugim wyścigu (pierwszy już się odbył) Wyścigowych Mistrzostw Polski GT5 - jeśli się dobrze orientuję - w piątek 1 kwietnia (to nie żart) o 19:00. ;) PPS. Swój czas wykręciłem - Mugen Motul Civic Si Race Car '87, gdyby ktoś nie miał samochodu do tej "Próby Czasowej" to udostępniłem Wam swój na moim Profilu w grze - więc w razie czego możecie go sobie pożyczyć - tylko nie porysujcie. ;) Zapraszam i pozdrawiam. Edytowane 15 Marzec 2011 przez SUMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 12 Marzec 2011 Czytałem na innej stronce o nowej wersji Twojego eventu. Fajnie to wszystko się prezentuje :thumbsup: Tylko termin jak dla mnie jest kompletnie nietrafiony. Dlaczego? Wiadomo, sobota wieczór, zawsze trafi się jakieś wyjście ze znajomymi, wieczór spędzany z kobietą przy winku itp. itd. Sobota jest ok, ale może wcześniejsza godzina? 18, 19? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 12 Marzec 2011 termin jak dla mnie jest kompletnie nietrafiony. Dlaczego? Wiadomo, sobota wieczór, zawsze trafi się jakieś wyjście ze znajomymi, wieczór spędzany z kobietą przy winku itp. itd. Sobota jest ok, ale może wcześniejsza godzina? 18, 19? Heh wiedziałem, że z tym będzie największy problem. ;)Widzisz ja już jestem w tym wieku i zaawansowaniu związku, że w sobotę wieczorem to mogę sobie wyjść na piwo, ale do kuchni. :sweat: :laugh: To już (niestety?) nie te lata kiedy co weekend się "balowało" i wracało nad ranem - starość nie radość. Sobota (no i może piątek) to jedyny dzień kiedy można posiedzieć przy konsoli do późna i nie trzeba się martwić, że następnego dnia trzeba rano wstać do pracy/szkoły itd. Wcześniejsze godziny? Hm... myślę, że też odpadają - większość ma czas dopiero jak domownicy pójdą spać, po za tym o 19:00 jeszcze strasznie świeci słońce i na wiosnę aż prosi się o nie siedzenie przed telewizorem, na którym nic wówczas i tak nie widać. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 12 Marzec 2011 Heh wiedziałem, że z tym będzie największy problem. ;) Widzisz ja już jestem w tym wieku i zaawansowaniu związku, że w sobotę wieczorem to mogę sobie wyjść na piwo, ale do kuchni. :sweat: :laugh: To już (niestety?) nie te lata kiedy co weekend się "balowało" i wracało nad ranem - starość nie radość. Sobota (no i może piątek) to jedyny dzień kiedy można posiedzieć przy konsoli do późna i nie trzeba się martwić, że następnego dnia trzeba rano wstać do pracy/szkoły itd. Wcześniejsze godziny? Hm... myślę, że też odpadają - większość ma czas dopiero jak domownicy pójdą spać, po za tym o 19:00 jeszcze strasznie świeci słońce i na wiosnę aż prosi się o nie siedzenie przed telewizorem, na którym nic wówczas i tak nie widać. ;) Hehe Ja też już jestem w zaawansowanym wieku, chociaż jak mówią, życie zaczyna się po trzydziestce ;) A co do związku, to raczej moja połówka nie byłaby zadowolona, gdybym sobotni wieczór, po tygodniu pracy spędzał za kierownicą, a nie obok niej hehe No, ale może w którąś sobotę uda się z nią jakoś dogadać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gawron 4 Napisano 12 Marzec 2011 Sztiff,zapisuj sie na Niedziele do WTCC, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sztiff 6 Napisano 12 Marzec 2011 Sztiff,zapisuj sie na Niedziele do WTCC, Jutro postaram się z Wami pojechać :) Barca gra mecz z Sevillą co prawda, ale jak będzie miejsce do wskoczę z rezerwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kovalov 36 Napisano 14 Marzec 2011 Przeskakujemy z EVENTem z niedzieli z godziny 20:30 na sobotę na 21:30 - wiem, że termin nie każdemu będzie pasował, ale wszak nie ma takiego dnia tygodnia i pory żeby wszystkim dogodzić. Wybrałem tak, a nie inaczej - soboty godzina 21:30 i mam nadzieję, że będzie Wam pasować. ;) Ogólnie zasady uległy jedynie niewielkim zmianom - na bardziej hardcorowe (wyłączone wszelkie wspomagacze), więc "niedzielnym" kierowcom może być teraz ciężko utrzymać się na torze. ;) No i pozamiatane , chyba wrócę do zabijania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 14 Marzec 2011 (edytowane) Witam ponownie po krótkiej przerwie. ;) Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Mam nadzieję, że na lepsze. ;) Nie będę teraz tutaj Wam wszystkiego pisał co i jak bo Aktualny Regulamin jest umieszczony w pierwszym poście tego tematu, skupię się jedynie na rzeczach najważniejszych. Przeskakujemy z EVENTem z niedzieli z godziny 20:30 na sobotę na 21:30 - wiem, że termin nie każdemu będzie pasował, ale wszak nie ma takiego dnia tygodnia i pory żeby wszystkim dogodzić. Wybrałem tak, a nie inaczej - soboty godzina 21:30 i mam nadzieję, że będzie Wam pasować. ;) Witam. Formuła eventu bardzo mi pasuje. Termin (jako głowie rodziny z dwoma maluchami) też jak najbardziej. Mam tylko pytanie, czy Q są niezbędnie konieczne? Brak czasu na kręcenie kółek... Czekać, czy zostanie wolne miejsce, czy od razu wpisywać się na rezerwę? Pozdrawiam Może jednak znajdę chwilkę na przejechanie czasówki... Edytowane 14 Marzec 2011 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 14 Marzec 2011 Sorry, że się tak w temat wbije :) Kovalov Ty tam nie zabijaj tylko skocz kilka tematów obok i postaw krzyżyk na liście obecności :) No i pozamiatane , chyba wrócę do zabijania . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SUMO 0 Napisano 15 Marzec 2011 No i pozamiatane , chyba wrócę do zabijania . A co się nie podaoba? Termin czy hardcorowe zasady? :unsure: Jeśli to drugie to daj spokój, wyścig Nascar po torze owalnym nawet Gollob by przejechał bez problemu :laugh: ;) Witam. Formuła eventu bardzo mi pasuje. Termin (jako głowie rodziny z dwoma maluchami) też jak najbardziej. Mam tylko pytanie, czy Q są niezbędnie konieczne? Brak czasu na kręcenie kółek... Czekać, czy zostanie wolne miejsce, czy od razu wpisywać się na rezerwę?Co prawda ta wypowiedz jest już trochę nieaktualna - bo jak mi napisałeś na privie czas już wykręciłeś ;) ale...Tak można zapisać się od razu na Listę Rezerwową (wraz z wykręconym czasem lub bez niego), jednak w przypadku, gdy na Liście Startowej będzie np. 17 osób to wówczas dwie ostatnie osoby (limitem jest 15 osób ) spadną na Listę Rezerwową i tutaj: a ) jeśli zapisałeś się na Listę Rezerwową bez podawaniu czasu z Kwalifikacji spadniesz na ostatnie miejsce w rezerwie b ) jeśli zapisałeś się na Listę Rezerwową i podałeś również czas z Kwalifikacji, a będzie on lepszy od osób, które nie zmieściły się na Liście startowej - to Ty wówczas będziesz pierwszym rezerwowym. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach