Kuba_K_2 108 Napisano 6 Luty 2011 (edytowane) Moja rada to przede wszystkim nie biegać "na pałę". Nie ma co liczyć na swój mega refleks i wyskakiwać zza rogu 1 na 1 i to jeszcze z pistoletem w ręce, bo to jendak nie to samo co myszka i klawiatura. Lepiej spokojnie spacerować i starać się walczyć z dystansu. Opanowanie pada pod FPS to też kwestia wprawy i dosyć szybko powinieneś się z tym uporać. Patrząc na mojego syna jak szybko opanowuje granie padem przestałem się dziwić dlaczego tak często dostaję na multi hehe. PS. Nie jestem przekonany, czy akurat gry z serii CoD są najlepsze do wprowadzenia do multi FPS. Te gry są nastawione przede wszystkim na szybką akcję, jeśli chodzi o bardziej poukładaną grę to bardziej bym wskazywał na Battlefielda BC2, ale to tylko takie moje odczucia. Pozdrawiam. Edytowane 6 Luty 2011 przez Kuba_K_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
altruista 0 Napisano 26 Marzec 2011 (edytowane) no i postanowienie przekroczenia ratio 1.0 wykonane..... po 47h gry (ble) . Troche mi to zajelo... na poczatku bylo strasznie.... byl kryzys, bylo postanowienie sprzedania BO, ale jakos dalo sie rade.... a jak na kogos kto wczesniej nie gral w zadnego fpsa na konsoli uwazam to za swoj osobisty sukces :). Z niezaprzeczalnych zalet rozpoczecia przygody z fps od BO jest to, ze jak teraz siegam po jakis inne fpsy gra mi sie duzo duzo latwiej... :). (ach, trzeba bylo osiagnac pierwszy prestiz, zeby docenic famas'a :) ) Edytowane 26 Marzec 2011 przez altruista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
4motion 2 Napisano 27 Marzec 2011 Ja gram z rok na PS3 głównie w MW2 i teraz BO wcześniej tylko PC. Czułość pada mam bardzo wysoko tak można sporo szybciej się poruszać niska czułość spowalnia ruchy moim zdaniem. Mój rekord to 76:12 :) na Grid. 31latek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzumper 0 Napisano 25 Kwiecień 2011 @autor Moim pierwszym FPS na konsoli również był Call of Duty tyle że Modern Warfare. Był on na konsolę x360 co ułatwia sprawę pad. Najłatwiej trenować z kolegą. Masz 2 pady? To zagraj z nim na split screen. Potem graj na jakiś małych serwerach z małą ilością graczy a potem coraz częściej przechodź na masówki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Night_Wasp 19 Napisano 25 Kwiecień 2011 @UP tak bo na konsoli bardzo latwo wejsc w pusty server pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach